Įkraunama...
Įkraunama...

Hauck vežimėliai

QUOTE(AKSA @ 2011 09 15, 20:40)
Mes juo važinėjamės beveik jau porą mėnesių ax.gif na kol kas dar nenusivyliau,sūnelis kasdien lauke pramiega po porą valandų thumbup.gif Manevringas,visur pravažiuojam,telpa į liftą ir į bagažinę,todėl visur vežiojamės vežimą,jokių problemų.Žodžiu,esu patenkinta pirkiniu 4u.gif

O Jūs naują pirkote?
O prie jų nebūna vokelio ir apsaugėlės nuo lietaus?
O ratukai ar nebarška?gaila, kad plastmasiniai..... g.gif o nugarėlė sėdima normaliai yra, rašė mamos, kad vaikas negali normaliai sėdėti.Na dėl lengvumo, tai manau, kad kaip sportinukas, jis nėra sunkus....
Na manau reiktų realiai man jį pačiupinėti....
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 09 16, 13:20)
O Jūs naują pirkote?
O prie jų nebūna vokelio ir apsaugėlės nuo lietaus?
O ratukai ar nebarška?gaila, kad plastmasiniai..... g.gif o nugarėlė sėdima normaliai yra, rašė mamos, kad vaikas negali normaliai sėdėti.Na dėl lengvumo, tai manau, kad kaip sportinukas, jis nėra sunkus....
Na manau reiktų realiai man jį pačiupinėti....

Pirkom dėvėtą,priedų nebuvo,bet parduotuvėje ir prie naujų jų nėra blush2.gif ratukai rieda tyliai ir jokio barškėjimo nėra,o dėl nugarėlės,tai ji nepasidaro visiškai stati,bet mano vaikui kol kas tai netrugdo,sėdi atsilošės arba įsikabina į buomelį ax.gif Pirmiausia mes irgi jį apžiūrėjome parduotuvėje realiai,o tada nusipirkom padėvėtą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AKSA @ 2011 09 16, 14:33)
Pirkom dėvėtą,priedų nebuvo,bet parduotuvėje ir prie naujų jų nėra blush2.gif ratukai rieda tyliai ir jokio barškėjimo nėra,o dėl nugarėlės,tai ji nepasidaro visiškai stati,bet mano vaikui kol kas tai netrugdo,sėdi atsilošės arba įsikabina į buomelį ax.gif Pirmiausia mes irgi jį apžiūrėjome parduotuvėje realiai,o tada nusipirkom padėvėtą smile.gif

Jo, pastebėjau, kad nėra komplektacijoje vokelio.Labai gaila, o aš jį planuoju naudoti žiemą... g.gif todėl blaškausi tarp šio ir mamas and papas ora g.gif , nors labiau linkstu prie malibu ir pagal svorį, bet gaila, kad nėra kojų uždangaliuko.... g.gif ,o ar ten galima bet kokį pritaikyti?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2011 09 16, 14:41)
Jo, pastebėjau, kad nėra komplektacijoje vokelio.Labai gaila, o aš jį planuoju naudoti žiemą... g.gif todėl blaškausi tarp šio ir mamas and papas ora g.gif , nors labiau linkstu prie malibu ir pagal svorį, bet gaila, kad nėra kojų uždangaliuko.... g.gif ,o ar ten galima bet kokį pritaikyti?

Aš atskirai nusipirkau voką,nes irgi planuoju važinėti žiemą,o kojų uždangalą,manau,galima prisitaikyti ir kitokį :ax:lietaus apsaugą turiu nuo kito sportinuko,tai kaip ir esam pasiruošę šaltajam sezonui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AKSA @ 2011 09 16, 15:47)
Aš atskirai nusipirkau voką,nes irgi planuoju važinėti žiemą,o kojų uždangalą,manau,galima prisitaikyti ir kitokį :ax:lietaus apsaugą turiu nuo kito sportinuko,tai kaip ir esam pasiruošę šaltajam sezonui ax.gif

Jei pasiruošę žiemai, tai kodėl tada parduodate? g.gif ax.gif
Atsakyti
Persigalvojom blush2.gif turim dar ir kitą sportinį,tai nebėr vietos namie ax.gif kadangi šitas geros būklės,tai nusprendėm parduot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AKSA @ 2011 09 19, 13:18)
Persigalvojom blush2.gif turim dar ir kitą sportinį,tai nebėr vietos namie ax.gif kadangi šitas geros būklės,tai nusprendėm parduot tongue.gif

Na ką, atėjau pasiguosti-šiandien bevažiuojant lūžo mūsiškio Hauck Malibu rėmas doh.gif tikrai nemaniau,kad jie tokie nepatvarūs,o ir vežioju dar nė metų neturintį vaiką blink.gif žodžiu,nė iš tolo nebežiūrėsiu į Hauck vežimus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AKSA @ 2011 10 03, 11:00)
Na ką, atėjau pasiguosti-šiandien bevažiuojant lūžo mūsiškio Hauck Malibu rėmas doh.gif tikrai nemaniau,kad jie tokie nepatvarūs,o ir vežioju dar nė metų neturintį vaiką blink.gif žodžiu,nė iš tolo nebežiūrėsiu į Hauck vežimus unsure.gif

000000, tikiuosi gerai baigesi viskas....vaikeliui nieko nenutiko??
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 10 03, 19:56)
000000, tikiuosi gerai baigesi viskas....vaikeliui nieko nenutiko??

Dėkui Dievui,nieko smile.gif netoli namų jau buvom ax.gif
Atsakyti
va mes turim panasu i toki tik pirktas 2005 metais:
user posted image
tai super pacioj pradzioj buvo viena kart luzus rankena,bet susitvarkem kotrynoj ir viskas. uzaugo 4 vaikuciai jame neturiu jam jokiu priekaistu super vezimelis. o yra toks triratis su dideleis ratais tai tas man schmoll.gif nepatiko visai.
Sakiau jei, kada turesiu trecia leliuka tai tikrai pirksiu tik hauck sportinuka.
Atsakyti
Turejome Hauck Malibu all in one. Atrode grazus, spalvotas ir kaina patiko, bet pradejome mes ji naudoti ir pasirode trukumai. Lb nustebau kai ishsipakavus pastebejau, kad lopsiui prilaikyti yra kazkox dirzas, nes ant adapteriu lopshys nestabilus. schmoll.gif schmoll.gif o uz automobiline kedute parashiau skunda gamintojui. 4 men vaikas sverdamas 8 kg kedutej sedejo suspaustas. Pastebejau, kad Manhattan jau turi platesne kedute, kuria tikrai galesi naudoti iki 13 kg. Negana to vaziuojant nuo bardiuro priekiniai ratai susisuka ir atsiremia i rema ir stop! Stoviu pastrigus pr perejos spardau vezima.
Atsakyti
QUOTE(aurootia @ 2011 10 20, 18:34)
Turejome Hauck Malibu all in one. Atrode grazus, spalvotas ir kaina patiko, bet pradejome mes ji naudoti ir pasirode trukumai. Lb nustebau kai ishsipakavus pastebejau, kad lopsiui prilaikyti yra kazkox dirzas, nes ant adapteriu lopshys nestabilus.  schmoll.gif  schmoll.gif  o uz automobiline kedute parashiau skunda gamintojui. 4 men vaikas sverdamas 8 kg kedutej sedejo suspaustas. Pastebejau, kad Manhattan jau turi platesne kedute, kuria tikrai galesi naudoti iki 13 kg. Negana to vaziuojant nuo bardiuro priekiniai ratai susisuka ir atsiremia i rema ir stop! Stoviu pastrigus pr perejos spardau vezima.

Pritariu visu 100%, mano sunui 6men. tai su vaziuokle vargstam ziauriai, jis skirtas iskirtinai miesto keliams, ir tik neduobetiem saligatviam. tie du priekiniai ratai didelis nesusipratimas. keduteje pradejom sedeti tk sulauke 5-6men. nes iki tol vaikas nuolat muistydavosi ir verkdavo, issededavo mximum puse valandos ir tai jeigu uzmigdavo. jos islenkimas perstatus ir ji pati persiaura, nes jau su striuke neikisciau niekaip schmoll.gif
zodziu nerekomenduoju jo, o ypac ziemai, nors lopsi gulim iki siol ir jis mum patogus
Atsakyti