Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinti nuo čiulptuko?

Tikra tiesa, kad tėveliams reikia stiprybės prisiruošti čiulptuko atėmimui. Aš vis dar surandu priežasčių (tai dantukai dygsta, tai svečiuojamės pas senelius, tai karšta, sunkiau užmigti...) ir čiulptuko neprisiruošiu atimti. Ir pienuką dar prieš miegą iš buteliuko geria blush2.gif (dukrai 1,5 metų).
o gal ir nieko blogo, kad vaikas nestresuoja, ramiai užmiega, išsimiega? g.gif
Šiek tiek nuramino čia perskaitytos kai kurių mamų mintys. Gal tikrai, pati atsisakys, kai ateis laikas?
Atsakyti
QUOTE(mamabalta @ 2010 07 13, 14:16)
o gal ir nieko blogo, kad vaikas nestresuoja, ramiai užmiega, išsimiega?  g.gif
Šiek tiek nuramino čia perskaitytos kai kurių mamų mintys. Gal tikrai, pati atsisakys, kai ateis laikas?

ir mano karalaitis(2,5m.) vis dar uzmiega tik su tiutiuku doh.gif jau bandziau atimt sakydama kad atidavem mazam leliukui,pavoge pelyte ir pan. deja ateina vakaras ir nors is po zemiu trauk nes rekia nezumiega ar tu ji supsi ar glostysi.... uzmiges iskart ispjauna ir nereik paskui visa nakty...laukiu ir as to laiko kada jau paciam atsibos ir ismes von blush2.gif ax.gif
Atsakyti
mes irgi dar vis su soskiuku nakti esam, nors jau 1.8 men, bet neatiminesiu kol kas...pirma - dantukai dar ne visi isdyge (gal viena priezasciu,kad nepajutom dantuku ir bus soskiuko pagalba?), antra, nakti ji tik uzmiega ir ryt vel isideda, ir nakti miega puikiai, taigi realiai mums soskiukas netrukdo...tokiam amziuj labai sunku jiems paaiskint, kodel jo nereikia...o nusiramint ir uzmigt kazkaip juk reikia...ateis laikas, ir atiduosim kam nors ta soskyte smile.gif tikekimes be streso biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mano vaikui metai su virš, tačiau soskinas (mes taip jį vadinam) - brangiausias daiktas. užmiega tik su juo.
šiaip jei nemato- nepasigenda, bet jei jau užmato, tai moka netik susirast, bet ir į burnytę įsidėt.
ir dar ką pastebėjau, kad naktį miegodamas pataiko įsidėt soskiną į burnytę, ir kai ateina laikas valgyt, soskino nespjauna, bet išsiima iš burnytės su rankyte.

bet aš labai nepergyvenu, nes kaip kažkuri rašėt, vaikui dar tik metukai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li: 13 liepos 2010 - 23:18
sveikos smile.gif mum du metai ir mienuo,soske mes jau seniai ismetem mum ji ir nebe reikalinga,tik kad su buteliuku niekaip negalim issiskirti,neuzmiegam mes be jo :(darzelyje jo nereikia,tik namie reikalauja ohmy.gif
Atsakyti
Aš manau, kad viskam turi ateit savas laikas smile.gif
Atsakyti
Musu suneliui jau beveik 1,6m ir noreciau atpratinti nuo ciulptuko. Vakar visa diena jam jo neprireike, uzmete uz sifos ir pamirso. Galvojau, tebunie ji ten - migdysimes be. Atejus nakties miegui, mazylis puse valandos vartesi prasydamas ciulptuko, kol galiausiai tai perejo i isterini verkima verysad.gif pagailo vaiko, istraukiau soske ir idaviau. Uzmigo per 5 minutes. Girdejau, mamos nukerpa soskes galiuka, kitos pipiru uzbarsto... O kaip jums tai pavyko, pasidalinkite patirtimi, nes nezinau ka daryti unsure.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
As savajam soskes nedaviau tai tokiu problemu ir neturejau, kam jinai reikalinga isvis nesuprantu... Bet drauge zinau turejo tokia beda tai neistvere ir ismete, paverke vaikas ir apsiramino. Nezinau ar cia geras budas, negaliu patart kai praktikos ner. 4u.gif
Atsakyti
man tutuko is vis neeme, kol nepradejo kaltis dantys, o dabar greit bus du metai ir nesiskiria su ja niekada.O su tuo nukarpymu sau prisidarysite bedos, nes vaikas taip greitai neatpras, as savo didziajam ir kirpau ir i pipirus voliojau, saukdavo iki pamelynavimo ,kol negaudavo naujos,atejo laikas ir pats numete, tegul kas pagedina, bet is svetimu zmoniu, nes saviskiu neklauso biggrin.gif , mes lankome yamahos mokykla, tai mokytoja subara ir sugedina, tai buvo kokius du kartus, tai dabar einant i klase jau tutuka atiduoda man biggrin.gif
Atsakyti
Mes atidaveme soske''maziem leliukams''kuriem labiau reikejo ,bet jam buvo 2 metai,tai suprato,ka padare.Bet jam jos reikejo tik einant miegoti,jauniasniajam taip pat,diena visai neima.Bet 1,6 m dar visai maziukas,tegu dar''pasimegauja'',nematau nieko blogo. :4u:Na ,nebent mamai tai labai trukdo smile.gif ,bet manau ateis laikas,pats be vargo atsiskys.Pipirai man per ziauru schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, supermamos!Laukiu irgi patarimų..mums jau 1.7 mėn ir dar vis dar čiulpiam..aktualu..aktualu.. blush2.gif
Atsakyti
Atpratinau, kaip buvo lygiai 2 metai. Pamiršom pas senelius, aišku verkė, bet jau kai ir atgavom, daugiau nebedavėm. Jokių cirkų su pipirais ar druskom nebuvo.
Atsakyti