QUOTE(Dorifore @ 2010 12 23, 21:21)
Ingėnai, o tai tu nesiruoši būti KM, kad sakai, jog paklaustumėm Oksanen apie lempą? Sėdėsi šalia manęs ir kelsi ranką pati pirma
Taigi aš angliškai nemoku

, negalėsiu pati paklausti
QUOTE(Masako @ 2010 12 23, 22:13)
Perskaiciau
Valyma - geraaaa, tikrai gera knyga, atsiimu savo blogus zodzius, skirtus tai knyga

Pagarba autorei...Ir vis tik pritarsiu eliss, kad knygos verte tik dar labiau pakiltu, jei tie visi ziaurumai butu subtiliau aprasyti (ypatingai reze aki, skaitant apie prostitucija)
Liuks

Šiaip užmetusi akis į autorės nuotraukas matosi, kad ji drąsi moteris. Nieko keista, kad viską rašė atvirai, turbūt būtent taip, kaip viskas ir būna.
Kažkodėl "Stiklinėje pieno" atviros scenos tai ne visas papiktino
Žodžiu, knyga gera. Ar su tomis scenomis, ar be jų.
QUOTE(linamog @ 2010 12 23, 22:14)
Kas skaitet J.Picoult "Mano sesers globejas" -
turetu buti idomu. Lygiai toks pats ciniskas poziuris i nauja gyvybe, asmenybe, kaip ir romane... Man baisu.
Baisu
QUOTE(luiziana @ 2010 12 23, 22:46)
Na stai ir i mano kiema atejo svente
Sveikinu
QUOTE(Dorifore @ 2010 12 23, 23:08)
Aš
"Valymas" neparduosiu, noriu turėti ją savo bibliotekoj ir kadanors tikrai skaitysiu antrą kartą
Aš irgi
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 23, 23:10)
Aš nesuprantu, kodėl visus taip piktina? Jūs matot pusę, kurioje vaikas yra skriaudžiamas, išnaudojamas ir t.t. o kaip ta pusė, kad išgelbėta lieka gyvybė + visa šeima. Manau tas gimęs vaikutis ateityje bus pasididžiavimo vertas žmogus. Nežinau, bet man viskas neatrodo taip neigiama kaip jums...
Gegyte, o tu ar esi skaičiusi "Mano sesers globėjas"? Joje kaip tik bandoma žiūrėtiį tokią situaciją iš įvairių pozicijų. Aš 200 proc. įsitikinusi, kad tėvai elgiasi negerai to specialiai pagimdyto vaiko atžvilgiu. Juk vaikas jau gimsta su kažkokia misija, tik pradėtas kažkam užprogramuojamas. Nemanau, kad jam bus lengva ateityje gyventi.