Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 45 namučiai

Sveikinu visas su Šv. Kalėdom. Gražių metų mano brangiosios skaitovės 4u.gif
user posted image
Atsakyti
daite, prisidedu prie gimtadieninių sveikinimų happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 24 gruodžio 2010 - 12:20

daite su gimimo diena 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Daite

Su pačiu nuostabiausiu, gražiausiu, žiemišku Gimtadieniu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
daite, sveikinu su gimtadieniu! Gimei išties ypatingą dieną bigsmile.gif
user posted image

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 24, 01:26)
*O KM užduodant klausimus rašytojams ir nereikia mokėti angliškai ar kokią kitą kalbą, juk jei rašytojas nemoka lietuviškai su juo visada būna vertėjas  mirksiukas.gif
**o aš irgi noriu pasidalinti savo begaliniu džiaugsmu. Pagaliau pagaliau įsigijau A.S.Byatt 'The children's book' wub.gif
Malgorzata Saramonowicz "Veidrodžiai"

* Turėsiu omeny thumbup.gif
** Sveikinu su norėtu pirkinuku 4u.gif
*** Sudominai bigsmile.gif

Vakar pradėjau skaityti Peter Høeg "Panelės Smilos sniego jausmas". Nors knyga ne iš kalėdinių serijos, bet prie žiemos visgi labai tinka. Galbūt dėl savo ledinio šalčio smile.gif Iš tiesų mane ji gerokai nustebino bigsmile.gif Pasirodo, šis detektyvas labai intelektualus. Man jis išties patinka, meistriškai parašytas kūrinys thumbup.gif Bijau, kad vėliau teks ieškoti ir šio autoriaus "Tylioji mergaitė" biggrin.gif Jo "Moteris ir beždžionė" jau esu skačiusi, bet tokio gilaus įspūdžio kaip "Smila" ji visgi tikrai nepaliko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 24 gruodžio 2010 - 13:31
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 24, 12:30)
Vakar pradėjau skaityti Peter Høeg "Panelės Smilos sniego jausmas". Nors knyga ne iš kalėdinių serijos, bet prie žiemos visgi labai tinka. Galbūt dėl savo ledinio šalčio smile.gif  Iš tiesų mane ji gerokai nustebino bigsmile.gif  Pasirodo, šis detektyvas labai intelektualus. Man jis išties patinka, meistriškai parašytas kūrinys thumbup.gif  Bijau, kad vėliau teks ieškoti ir šio autoriaus "Tylioji mergaitė" biggrin.gif Jo "Moteris ir beždžionė" jau esu skačiusi, bet tokio gilaus įspūdžio kaip "Smila" ji visgi tikrai nepaliko.

"Smilos sniego jausmas" viena iš geriausių mano skaitytų jo knygų thumbup.gif Tiesa, jo 'Tylioji mergaitė' mano vienas iš Kalėdinių norų, tikėsime senelis girdėjo ir išpildys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 12 24, 13:44)
"Smilos sniego jausmas" viena iš geriausių mano skaitytų jo knygų  thumbup.gif Tiesa, jo 'Tylioji mergaitė' mano vienas iš Kalėdinių norų, tikėsime senelis girdėjo ir išpildys  lotuliukas.gif

Iš tiesų paskaityti "Tylioji mergaitė" įsinorėjau labiausiai dėl muzikinės temos smile.gif Nežinau kodėl, bet tokie dalykai knygose mane paskut. metu labai traukia, žavi rolleyes.gif O jei pasakojimo stilius nors kiek panašus į "Smilą", tai iš viso būtų super thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už sveikinimus. :buckis Laabai malonu. 4u.gif

Vakar gavau iš draugės knygą, bet ją turiu jau ir skaičiau. doh.gif (" Valgyk, melskis ir mylėk"). Ji siūlė į knygyną grąžinti, bet pagal daiktų grąžinimo ir keitimo taisykles knygos įeina į išimčių sąrašą. doh.gif Nežinau, ką reiks sugalvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 24 gruodžio 2010 - 14:02
Aš gavau dovaną nuo sesės jau thumbup.gif Mano kraštiečio Roberto Petrausko knygą. Ir svarbiausia su jo dedikacija ir palinkėjimu wub.gif Jo mama buvo mano istorijos mokyta
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 24 gruodžio 2010 - 14:15
Panos.. neturiu as ramybes doh.gif lotuliukas.gif kaip pasaket apie Uzkalni.. nu galvoju.. galvoju.. negaliu patiket, kad taip gali but.. nu negali but, kad jie tas pats zmogus.. doh.gif parasiau blondinu i az, bet negaliu issiust.. nu neprisiverciu.. zinant jo pasisakymus, tai nzn ko gali tiketis.. bijau lotuliukas.gif tongue.gif kas nzn blondino, trb nesupranta, kodel as cia taip reaguoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 12 24, 14:01)
Ačiū, mergaitės, už sveikinimus.  :buckis Laabai malonu.  4u.gif

Vakar gavau iš draugės knygą, bet ją turiu jau ir skaičiau.  doh.gif (" Valgyk, melskis ir mylėk"). Ji siūlė į knygyną grąžinti, bet pagal daiktų grąžinimo ir keitimo taisykles knygos įeina į išimčių sąrašą.  doh.gif Nežinau, ką reiks sugalvoti.

parduot ir nusipirkt, kurios dar neturi mirksiukas.gif
Atsakyti
Laaabas 4u.gif

Labai rumpam,tik pasakyti,kad linkiu gražių,šviesių ir šiltų švenčių wub.gif
user posted image
Atsakyti