Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 45 namučiai

Ačiū Tibe oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikos, knygės wub.gif cool.gif

dar kartą su šventėm jus visas wub.gif wub.gif

kaip matau knygų šiemet senis nepagailėjo cool.gif o aš ne knygas radau po eglute, bet Pegaso dovanų kuponą wub.gif turėsiu malonaus rūpestėlio išsirinkti, kokių knygų norėsiu smile.gif
Atsakyti
happybday.gif adžani, sveikinu happybday.gif
Atsakyti
adžani,

su gimtadieniuku
wub.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
aistuliaa,Only dėkui. oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti

Adžani su gimtadieniu oro_buckis.gif 4u.gif Daug daug daug laimės ir svajonių išsipildymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 12 26, 14:03)
Adžani su gimtadieniu oro_buckis.gif 4u.gif Daug daug daug laimės ir svajonių išsipildymo 4u.gif

Ačiū. thumbup.gif
Atsakyti

Jeigu kas norit galiu padovanot šias dvi knygas, vis tiek jų niekas nepirks biggrin.gif Nors po mano atsiliepimų kaži ar kuri ir dovanai jų norėsit biggrin.gif Žodžiu, jeigu visgi norėsit, sakykit, pirmadienį išsiųsčiau mirksiukas.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
adžani, su gimtadieniu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
adžani, su gimtadieniu!

user posted image

QUOTE(_Only_ @ 2010 12 26, 12:48)
kaip matau knygų šiemet senis nepagailėjo  cool.gif o aš ne knygas radau po eglute, bet Pegaso dovanų kuponą  wub.gif turėsiu malonaus rūpestėlio išsirinkti, kokių knygų norėsiu  smile.gif

Mačiau jau, kad kai kurioms Senelis buvo itin dosnus geromis knygomis bigsmile.gif thumbup.gif
Man jis irgi po eglute padėjo dovanų kuponą (prekybcentrio, kuriame ir Pegasas yra), tai žiūrėsiu, gal ir knygoms jį panaudosiu smile.gif O šįvakar važiuoju į svečius, tikiuosi parsivežti dovanų "Gustavo receptus" smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 26 gruodžio 2010 - 14:58
adzani, su nuostabiu gimtadieniu per gražiausias metų šventes 4u.gif bigsmile.gif wub.gif
Būk laimingauser posted image

user posted image
Atsakyti
adžani

user posted image
Atsakyti