Ka gi, skaitau toliau Dzosio Pauksti be guztos
Sveikos tarpusventy, solidarizuojuosi su visom, kurios ne itin megejos tu visu svenciu
QUOTE(Mona187 @ 2010 12 26, 16:32)
Bibliotekoj paieškoti galima. Nebūtina iš karto pirkti. Nebent jei labai norisi savo turėti. O aš kažkur girdėjau-skaičiau internete, kad žada būti ir Silva Rerum 2. Bet kada bus? Gal kas žinot daugiau? 
Gal didžiuosiuose miestuose ir galima,pas mus nieko nėra.Jei per metus kelias naujas knygas gauna,tai gerai būna,ir tos politines,religinės ir apie vampyrus.Taip kad man,menkas pasirinkimas
SM jau pardavė ir tai būčiau nepirkus,nes knygyne 30 lt kainuoja,o čia už 28 norėjo.
Pradėjau skaityt "Apie meilę ir kitus demonus".Vis tik Markesas turi savo stilių,man patinka
laba
vakar paskaičiau truputuką Užkalnio ,,Kelionių istorijos'' apie kaukazą ir Afriką. visai įdomu
bet turiu planų grįžti prie vienos seniai pradėtos knygos
gal kaip nors susidraugausiu su ja
QUOTE(Masako @ 2010 12 27, 09:57)
Sveikos tarpusventy, solidarizuojuosi su visom, kurios ne itin megejos tu visu svenciu
vakar paskaičiau truputuką Užkalnio ,,Kelionių istorijos'' apie kaukazą ir Afriką. visai įdomu
bet turiu planų grįžti prie vienos seniai pradėtos knygos
QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 27, 00:12)
Ką rasiu tas bus gerai.
Vakar užbaigiau du savo graužtukus.
Amber ačiū už sveikinimus
Labas
Vakar, kaip ir tikėjausi, gavau "Gustavo receptus"
, tai šiandien vakare juos su dukra panagrinėsim
(beje ši knyga patiko ne tik man, bet ir dukriukui
)
Ir dar paskolino draugė Isabel Allende "Sala po vandenynu", ją šįvakar pradėsiu skaityti.
O MB pasipurtė ir išpurtė man pinigėlių bilietui į Kylie Aphrodite Les Folies Tour 2011"
Žodžiu, esu patenkinta kalėdinėmis dovanomis
Ir dar paskolino draugė Isabel Allende "Sala po vandenynu", ją šįvakar pradėsiu skaityti.
O MB pasipurtė ir išpurtė man pinigėlių bilietui į Kylie Aphrodite Les Folies Tour 2011"
Laba
Su šventėmis visas

adžani, sveikinu su gimtadieniu
Aš irgi gavau "Pegaso" dovanų kuponą nuo MB
Papildyta:
Kaip faina
Sveikinu
Su šventėmis visas

adžani, sveikinu su gimtadieniu
Aš irgi gavau "Pegaso" dovanų kuponą nuo MB
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 27, 12:01)
, tai šiandien vakare juos su dukra panagrinėsim
(beje ši knyga patiko ne tik man, bet ir dukriukui
)
Kaip faina
Labas rytas
,visas sveikinu su sventemis
. Musu kaledu senelis buvo dosnus knygomis visiems seimos nariams
Esu pakyleta nuo ryto nes atkeliavo mano dovanele, kurios laaabai laukiua "Akmenu spardytojas" T.Flygt taip pat gavau daug ivairiu skirtuku ir viena unikalu dalykeli, kuri matau pirma karta
(skirtukas-prozektorius). Uz visa tai esu labai dekinga Doriforei
. Beje zodziai knygoje ispaude is manes ir asara, taip giliai uzkabino
Adzani sveikinu su praejusiu gimtadieniu
Ingenas puiku, jog knyga patiko dukrai
. Pas mus kaledu senelis taip pat vyresneliui ja atnese, tai jau kaledu ryta kepeme pagal receptuka
. Tikrai nuostabi knyga
Stiklo karoliukai labai idomus atsiliepimas apie knyga "Lakotu moteris". Eisiu rytoj i biblioteka, manau reiks pasiimti jei rasiu, o jei nepavyktu esu nuziurejusi "Kabulo knygininka'
La tulipe su kokia knyga ketini vel susidraugauti? Man teko garbes siemet vel atnaujinti nutrauktus "rysius" su C. McCullough, kadangi neiveikiau knygos "Morgano kelias"
. Bet Prisilietimas mane vel is naujo suzavejo
P.S matau nusimato nemazas sturmas i "Pegaso" knygyna
Esu pakyleta nuo ryto nes atkeliavo mano dovanele, kurios laaabai laukiua "Akmenu spardytojas" T.Flygt taip pat gavau daug ivairiu skirtuku ir viena unikalu dalykeli, kuri matau pirma karta
Adzani sveikinu su praejusiu gimtadieniu
Ingenas puiku, jog knyga patiko dukrai
Stiklo karoliukai labai idomus atsiliepimas apie knyga "Lakotu moteris". Eisiu rytoj i biblioteka, manau reiks pasiimti jei rasiu, o jei nepavyktu esu nuziurejusi "Kabulo knygininka'
La tulipe su kokia knyga ketini vel susidraugauti? Man teko garbes siemet vel atnaujinti nutrauktus "rysius" su C. McCullough, kadangi neiveikiau knygos "Morgano kelias"
P.S matau nusimato nemazas sturmas i "Pegaso" knygyna
QUOTE(Nerinha @ 2010 12 27, 14:03)
. Bet Prisilietimas mane vel is naujo suzavejo
su Dostojevskio ,,Nusikaltimas ir bausmė'' . ir man ją būtinai reikia įveikti
Daite ir Adzani su praejusiu gimtadieniu
O visas likusias su sventemis
O visas likusias su sventemis
Žiūrėkit ką parsinešiau iš pašto.

O šitą dabar skaitau.

O šitą dabar skaitau.

Laba
Stiklo karoliukai tai ar benori tų mano dviejų knygų?