QUOTE(Masako @ 2010 12 20, 08:46)
Labas rytas,
Perskaiciau vakar K. Morton "Rivertono dvaro paslapti".
Prisipazinsiu, kad uzkabliavo ne is karto - pradzia atrode gan padrika ir sunkokai "skaitesi", bet po to daresi vis idomiau ir idomiau
Ypatingai uzkabino nuo knygos vidurio ir tada islaike demesi iki pat galo
Vis tik nepasakyciau, kad tai butu labai mano skonio knyga, nes, kaip zinia
, labai megstu toki daugiau detalizuota stiliu su buitinem smulkmenom, o to man pritruko. Ir del to nelabai jautesi man ta senoves dvasia
Bet kokiu atveju tikrai nesigailiu, kad skaiciau - puikiai praleidau laika
Butu dabar idomu ir Uzmirsta soda kada paskaityt
Perskaiciau vakar K. Morton "Rivertono dvaro paslapti".
Prisipazinsiu, kad uzkabliavo ne is karto - pradzia atrode gan padrika ir sunkokai "skaitesi", bet po to daresi vis idomiau ir idomiau

Vis tik nepasakyciau, kad tai butu labai mano skonio knyga, nes, kaip zinia

Bet kokiu atveju tikrai nesigailiu, kad skaiciau - puikiai praleidau laika

Butu dabar idomu ir Uzmirsta soda kada paskaityt

"Užmirštas sodas" už "Rivertono dvaro paslaptis" man patiko kur kas labiau. Bet patiko ir Rivertonas.
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 20, 13:34)
Beje, aš tai tą knygą skaičiau, atrodo, 1996 m. Kaip jis ten seminarijoj mokėsi, kaip grįždavo į namus, kaip pradėjo kunigauti gana gerai atsimenu, man tikrai įdomu buvo apie jo mokslus skaityti, bet kaip knyga baigėsi, tai niekaip neatsimenu irgi...

Tai aš irgi apie jo mokslų seminarijoje pradžią, apie pirmąją meilę (ir kažkiek apie kitas meiles, kai vardais jas paminėjo) lyg šio dar kažkiek atsimenu. O va pabaigos tai jau ne.
QUOTE(muminukas @ 2010 12 20, 13:48)
ir Putinas, ir Vasaris metė kunigystę. Vasaris su Aukse susituokė. bet pats Putinas kategoriškai neigdavo romano autobiografiškumą. beje, jei atmintis neapgauna, ir filmo neleido statyti pagal AŠ

Ėėė, o kam tu išdavei pabaigą