QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 19, 13:53)
Skaitau pagaliau taip ilgai lauktą
Sekmadieniai pas Tifanį.. Toks sakyčiau, romanas pradedantiesiems, labai lengvai skaitosi, pusę jau perskaičiau, ir šiek tiek ne tai ko tikėjausi, vienišo vaiko istorija sudaro vos kelioliką puslapių, o daugiau - paprasčiausia istorija apie meilę.
Man
"Sekmadieniai pas Tifany" nepatiko
QUOTE(muminukas @ 2010 12 19, 14:17)
mb uzurpavo Lūšnynų milijonierių - neduoda!
QUOTE(Skaitanti @ 2010 12 19, 17:31)
Man, perskaičius tavo "Kalėdų nebus" atsiliepimą susidarė toks įspūdis, kad knyga labai panaši į kitą, mano skaitytą, Binchy "Kalėdų skrynelę". Manau, lietuviai turi, bent jau turėdavo, kiek kitokias kalėdų tradicijas, užtat ir nesiskaito taip gerai, ar bent ne visoms, tos užsienietiškos Kalėdinės tematikos knygos.
Asmeniškai man labai viliojančios atrodo būtent amerikietiškos, angliškos Kalėdų tradicijos. Už lietuviškas man jos rodosi kur kas džiaugsmingesnės. Galbūt todėl ir šią knygą su malonumu perskaičiau. Patiko ir pati knygos mintis - spjauti vieną kartą į visas tradicijas ir pabandyti pasielgti kitaip
Pati pagalvojau, kad skaitant mano mintį gali pasirodyti, jog prieštarauju pati sau. Tiesiog galvoju, kartais tradicijos yra labai gerai. Tačiau kartais norisi išsikovoti teisę ir galimybę jų nesilaikyti, o pasielgti būtent taip, kaip norisi šiuo metu tau pačiam. Žodžiu, aš už laisvę
QUOTE(Gegytė @ 2010 12 19, 20:32)
Vincas Mykolaitis-Putinas - Altorių šešėly
Va knygos pagr.veikėjas moteris ir Liudą pamenu. O kuo baigėsi, tai ir nepamenu

Na reiks skaityti dar kartą.