gal parekomenduotumėt kokį tortą su varške,namine? peržiūrėjau receptus,bet nieko įdomaus neradau
visi tie patys kur su parduotuvine varške, tik naminę reikia smulkiai kažkaip tai sugalvoti apdoroti, bet nesitikėkite tokio paties skonio, naminė yra naminė
QUOTE(eliss @ 2011 01 11, 17:08)
kaip tik siandien kepiau medutį pagal Kirbę.Tik medu ėmiau tikrą,ne dirbtinį ir cukraus mažiau dėjau.Biskvitai pasakiški gavosi,o kvapas... Dėjau gvazdikėlių,nors daug kam jie nepatinka.O kremą dariau grietinėlę su grietine,citrinos žievelės.Žiūrėsim kaip skonis rytoj,ogal ir vakare pjausim
Labas vakaras,
O kur galėčiau rasti medutį pagal Kirbę?
QUOTE(Milky-Way 23 @ 2011 01 11, 19:02)
Temoj "Medaus tortas" ten receptai su visais paaiskinimais
Ačiū.Einu ieškoti
Rugiagele26, kaip skanu
Sveikos merginos, pagelbekit
Ar iskepciau koki torta be kiausiniu?, bet toki, kad galeciau apdengti mmg?
Ar iskepciau koki torta be kiausiniu?, bet toki, kad galeciau apdengti mmg?
pagooglink 'vegan cakes '
kazkada sitaip bezaisdama buvau radus visa kalna tortu receptu diabetikams
kazkada sitaip bezaisdama buvau radus visa kalna tortu receptu diabetikams
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 11, 18:08)
Nu ka, atnesu kavos torta pagal Olesta CIA Bet korekcijas parasau pagal save:
Taigi, biskvita dedu Rafaello, tik dedu maziau miltu, ir idedu kakavos (22 % kakava). Pjaunu i 4 dalis.
Karamelini krema darau kaip parasyta. O sokoladini dariau ir is ganaso + riesutai, arba kaip parasyta recepte. Ir taip ir taip skanu. Ganasa 100 g sokolado, 200 g grietineles.
Visus biskvitus gausiai sulaistau kava, o siandien darysiu si torta, tai dar sulasitysiu kavos likeriu.
Biskvitas, sulaistymas, karamelinis kremas, biskvitas, sulaistymas, sokoladinis kremas, biskvitas, sulaistymas, karamelinis, ir biskvitas, sulaistymas.
Tai ka, pavarvinkit seile
Taigi, biskvita dedu Rafaello, tik dedu maziau miltu, ir idedu kakavos (22 % kakava). Pjaunu i 4 dalis.
Karamelini krema darau kaip parasyta. O sokoladini dariau ir is ganaso + riesutai, arba kaip parasyta recepte. Ir taip ir taip skanu. Ganasa 100 g sokolado, 200 g grietineles.
Visus biskvitus gausiai sulaistau kava, o siandien darysiu si torta, tai dar sulasitysiu kavos likeriu.
Biskvitas, sulaistymas, karamelinis kremas, biskvitas, sulaistymas, sokoladinis kremas, biskvitas, sulaistymas, karamelinis, ir biskvitas, sulaistymas.
Tai ka, pavarvinkit seile
Labai skaniai atrodo o kokio skersmens tortukas gavosi? Ir kaip supratau, grietineles ir sokolado kremo naudojote tik puse normos?
QUOTE(DaivaVe @ 2011 01 12, 00:48)
Labai skaniai atrodo o kokio skersmens tortukas gavosi? Ir kaip supratau, grietineles ir sokolado kremo naudojote tik puse normos?
Gavosi 24 cm skersmens tortas. Cia is to biskvito rafaello laisvai i 4 dalis pasidalina tokiai normai. O kremo taip, sokoladinio naudoju puse normos. O karamelinio darau kiek parasyta. Sueina viskas tip top
labukas,
prasyciau patarimo del Ferrero roche torto, kas gaminot:
1. kiek paru jam reik subrest?
2. ar ten ne per mazai to kremo gaunasi? pgl dalis man atrodo kazkaip kukliai
prasyciau patarimo del Ferrero roche torto, kas gaminot:
1. kiek paru jam reik subrest?
2. ar ten ne per mazai to kremo gaunasi? pgl dalis man atrodo kazkaip kukliai
QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 17:26)
visi tie patys kur su parduotuvine varške, tik naminę reikia smulkiai kažkaip tai sugalvoti apdoroti, bet nesitikėkite tokio paties skonio, naminė yra naminė
o kokie "tie patys",tortų temoj peržiūrėjau ,kad kažko tokio neradau gal kas turi kokį receptą užsislapstinę negi teks daryt su sausainiais,labai seniai tokį dariau.
Na ką,mano medutis gavosi skanus,vyrui pats skaniausias,kaip sakė.O man,tiesą sakant,atsibodę tie medaus.Snikersas ir Rafaelo pirmauja Ir dar plykitos tešlos