QUOTE(Milux @ 2010 12 30, 12:29)
*Pvz. meduti tai kepu jau labai senai ir jis man mintinai zinomas
**o torto kurio nesu bandziusi originaliai, net biskvito nepazysti tai ir nerizikuoju iskart eksperementuot
Turiu ilga sarasiuka tortu receptu is jusu issisaugojus
* as meduti nuo 12 kokiu metu kepu, bet jis man vistiek pats skaniausias
mano pareiga budavo visada ant ziemos svenciu iskepti meduti, padaryti skruzdelyna ir iskepti kuciuku. Siais metais tik skruzdelyno nedariau, per daug darbo su juo man
** as irgi kada darau nebandytus tortus tai tiksliai gramas i grama visko atsimatuoju ir stengiuosi daryti pagal recepta kuo idealiau. Ir sarasas ilgas pas mane kompe guli
Na ka susitepiau as rafaelo. Tik pamirsau sulaistyti pirmaji biskvita
bet pyliau to skystimelio rugstaus per krastus ir mygom jis gerese, na gal nebus per daug sausas, nes kitus biskvitus sulaisciau kaip reikalas
siaip kremas na laaabai laaabai skanus
ypac kada dievinu kokosus
Torta aptepiau kremu ir apiberiau kokosu, sonus taip pat kokosu aplipinau.
Is pradziu galvojau virsu sokoladu uzliesiu, bet persigalvojau vien del to kad saldainiuose rafaelo sokolado ner, tai ir cia be sokolado dariau
Na ryt paragausim, bet is pirmuju mano pastebejimu tortas turetu buti skanus