Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-10

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 29, 11:03)
Snickers pirma daryk, rafaela antra. Tarp aukstu kad butu kokiu 4 cm skirtumas. Na jei pirmas butu 24 cm, tada antra daryk kokiu 14-15 cm. Mano nuomone.

Labai ačiū už atsakymą. Ieškosiu kuo didesnės torto formos apačioje, kažin ar yra didesnių nei 26 cm.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2010 12 29, 19:52)
Labai ačiū už atsakymą. Ieškosiu kuo didesnės torto formos apačioje, kažin ar yra didesnių nei 26 cm.

Yra smile.gif as turiu 28 cm, turiu 30 cm smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal paprotinsite-kas tas MMG? tortu temose kiek matau receptu, vis minimas tas MMG. is isvaizdos, glajus toks, kokio man reikia, tik kokia receptura? apsvieskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 29, 20:18)
sveikos, gal paprotinsite-kas tas MMG? tortu temose kiek matau receptu, vis minimas tas MMG. is isvaizdos, glajus toks, kokio man reikia, tik kokia receptura? apsvieskit 4u.gif

Tai sutrumpintai, Meian mase su gliukoze štai čia ir dar Olestos paaiškinimas čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Mayfly, 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, o Jūs kepant tortą į ingridientus nekreipiat dėmesio, ar kaip??? juk jei tikitės gaivaus torto, tai šokoladinis tai nebent su jogurtiniu ar su vaisiais ar su musu kokiu bus iš gaivesnių variantų, puikiai skanus pertepimas yra jogurtinis mascarponės sūrio pertepimas su persikais, nu biškiuką reiktų atsirinkti 4u.gif Tailandietišką priskirčiau prie gaivesnių su šokoladiniu biskvitu, varškės pertepimus smile.gif bet čia vėl skonio reikalas, daugeliui nepatiko tailandietiškas bananų tortas, o aš galėčiau lapnoti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 12 29, 18:12)
Kaip suprantu - Jums nepatiko...

Nepatiko ir man, bet mb pats vienas per dieną suraitė... biggrin.gif (nors oficiali versija - saldumynų nemegsta) lotuliukas.gif Tortas skanumo skanus, bet ne mano skonio, kažkaip rūgštelės norėtųsi....
Atsakyti
asmeniskai man neuztenka perskaityti"man sitas buvo per riebus;man sitame buvo perdaug varskes ir t.t." -isbandyti viska noriu pati ,kad realiai zinociau ka kam galiu pasiulyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 29, 23:18)
Nepatiko ir man, bet mb pats vienas per  dieną suraitė...  biggrin.gif (nors oficiali versija - saldumynų nemegsta)  lotuliukas.gif Tortas skanumo skanus, bet ne mano skonio, kažkaip rūgštelės norėtųsi....

o as kaledoms i si torta idejau viena sluoksni spanguoliu uogienes. Ta prasme prie sokoladinio sluoksnio, ant virsaus. Man ta rugstele labai tiko- toks "strainesnis" buvo, o kadangi sokoladas man skanu, tai visa kita nerealiai tiko. O apie riebuma niekas net neuzsimine, nors visoj kompanijoj tipo riebiu visi nemegsta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 12 29, 23:18)
Nepatiko ir man, bet mb pats vienas per  dieną suraitė...  biggrin.gif (nors oficiali versija - saldumynų nemegsta)  lotuliukas.gif Tortas skanumo skanus, bet ne mano skonio, kažkaip rūgštelės norėtųsi....

nu bet idomus tas tortas biggrin.gif pas tave valge saldumynu nemegstantis,pas mane jis einamiausias buvo MB sesei,kuri dazniausiai valgo tik zole ir vaisius... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mulatux @ 2010 12 29, 22:24)
asmeniskai man neuztenka perskaityti"man sitas buvo per riebus;man sitame buvo perdaug varskes ir t.t." -isbandyti viska noriu pati ,kad realiai zinociau ka kam galiu pasiulyti  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif stengiuosi susidaryti savo įspūdį iš paragavimo....
QUOTE(Auksiuke @ 2010 12 29, 22:26)
o as kaledoms i si torta idejau viena sluoksni spanguoliu uogienes. Ta prasme prie sokoladinio sluoksnio, ant virsaus.

Va čia turėjo būt labai skanu drinks_cheers.gif Biskvitas jo net labai geras drinks_cheers.gif
QUOTE(mulatux @ 2010 12 29, 22:26)
nu bet idomus tas tortas  biggrin.gif  pas tave valge saldumynu nemegstantis,pas mane jis einamiausias buvo MB sesei,kuri dazniausiai valgo tik zole ir vaisius...  biggrin.gif

grynai - čiudo tortas lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites blush2.gif ,
turiu klausimuka- turim daug trintu saldytu braskiu,
jei torto pertepimui i plakta grietinele ju imaisyciau , ar nesutrauktu grietineles? ir turbu reiktu det zelatinos?
nu niekaip nesugalvoju kur tas braskes sunaudot g.gif
Atsakyti