Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-10

QUOTE(Rueta @ 2011 01 08, 13:06)
Aciu paneles uz pagalba truputi radau rusu forume neblogu tik jau man peoblema su rusu teks pavarkti kol issiversiu bet tikrai ka nors sugalvosiu
taip 28 skersmens is vienos porcijos apie 2,5kg iseina

Tai cia nesvarbu kokioje formoje kept. Snikersas nera is sunkiu tortu. Vienos pilnos porcijos torto svoris apie 2.5 kg. -2.6 kg jau su mase.


Rueta, o ka nori isverst? Mestelk cia, isversiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 08 sausio 2011 - 13:09
QUOTE(Asseni @ 2011 01 08, 14:04)
Svertu 5 kg tikrai. Kepiau snikersa 28 cm formoje , is pilnos normos . Gavosi vienas lakstas, kuri perpjoviau pusiau ir padalinau i puslankius. T.y. gavosi 4 pusiniai biskvitai. Dariau sumustini su ikrais. Tai va 28 cm puse torto svere 2.5 kg. Tai pilna reiktu kepti is 2-os normos, bus tikrai 5 kg. su papuosimu. Bet 17 sveciams cia bus per daug. As kepciau 24-ka

Bet siaip 28-tukui gal uztektu ir 1.5 normos, nereikia dvigubos, nes pas mane gan aukstas gavosi tas pusinis tortas. Is 1.5 normos butu kiek lakstai plonesni

ačiū už atsakymus 4u.gif manau ir aš, kad 28-ių formai užteks 1,5 normos... kažkada dariau iš 1,3 normos, paskaičiavau pagal tūrio formulę nuo 24 c, formos, tai gavosi neblogai, bet toks požemis, reiks daryt iš pusantros. Na, turiu tilpti į 4-5 kg, tai manau bus pats tas
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 01 08, 13:08)
Tai cia nesvarbu kokioje formoje kept. Snikersas nera is sunkiu tortu. Vienos pilnos porcijos torto svoris apie 2.5 kg. -2.6 kg jau su mase.
Rueta, o ka nori isverst? Mestelk cia, isversiu


Nu ja, ne is sunkiu... man jis vienas is sunkiausiu tortu. Na dedu du sviestinio kremo sluoksnius, bet ir pats biskvitas nera lengvas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 08, 13:54)
Nu ja, ne is sunkiu...  man jis vienas is sunkiausiu tortu. Na dedu du sviestinio kremo sluoksnius, bet ir pats biskvitas nera lengvas  schmoll.gif

Tai tavo sviestiniai kremai yra sunkus. As kalbu apie originala. O biskvitai tikrai nera sunkus, jeigu gerai iskila jie buna lygus grazus ir labai purus
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 01 08, 15:38)
Tai tavo sviestiniai kremai yra sunkus. As kalbu apie originala. O biskvitai tikrai nera sunkus, jeigu gerai iskila jie buna lygus grazus ir labai purus


o kai kepat apvalioje formoje jums gaunasi su kupra ar ne?
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 08, 14:44)
o kai kepat apvalioje formoje jums gaunasi su kupra ar ne?

be kupros smile.gif
Atsakyti
Vis noriu paklaust rugiagele26 del to napoleono torto, apie ji daug kalbama ir pati esu kelis kartus darius ji, bet vis gaunasi skirtingas kremas, nes tas 6 saukstai krakmolo vis neduoda ramybes blush2.gif , saukstas gali buti pilnesnis, normalus, sunku nutaikyti, gal butu galima gramais kiek tie 6 saukstai , tiesiog neigudusiam zmogui sunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 01 08, 15:49)
be kupros  smile.gif


na ir kaip tai padaryti... ar temperatūra netinkama, ar dar kažkas, gal miltų per daug, gal sodos... NIEKAD neteko iškepti snikers biskvito be kupros..... aišku, ją galima nupjauti, bet juk va, kažkas be kupros gali iškepti.... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 08, 15:10)
na ir kaip tai padaryti... ar temperatūra netinkama, ar dar kažkas, gal miltų per daug, gal sodos... NIEKAD neteko iškepti snikers biskvito be kupros..... aišku, ją galima nupjauti, bet juk va, kažkas be kupros gali iškepti.... ax.gif  blush2.gif

miltu dedu 300 gr. (parasyta recepte 2 stiklines, tai viena 200 ml. stikline yra 150 gr. miltu), sodos pilnas arbatinis saukstas su kaupu, temperatura 180 laipsniu. Biskvita dedu i jau ikaitusia orkaite. Tesla kepu per du kartus. 2 biskvitai, kiekvienas perpjaunamas pusiau

Viska darau, kaip parasyta recepte.

Kita karta imesiu biskvito nuotrauka, kad tikrai be kupros. Tik, deja, gan retai buna toks tortas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 08 sausio 2011 - 15:19
QUOTE(Asseni @ 2011 01 08, 16:17)
miltu dedu 300 gr. (parasyta recepte 2 stiklines, tai viena 200 ml. stikline yra 150 gr. miltu),  sodos pilnas arbatinis saukstas su kaupu, temperatura 180 laipsniu. Biskvita dedu i jau ikaitusia orkaite. Tesla kepu per du kartus. 2 biskvitai, kiekvienas perpjaunamas pusiau

Viska darau, kaip parasyta recepte.

Kita karta imesiu biskvito nuotrauka, kad tikrai be kupros. Tik, deja, gan retai buna toks tortas


tai aš tikiu, jog nekyla kupra.. smile.gif na, aš dedu 330 gr miltų ir sodos nubrauktas šaukštelis ir kepu per kartą. dabar darysiu kaip jūs, žiūrėsiu. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 01 08, 14:49)
be kupros  smile.gif


Vis ne kaip visiems biggrin.gif man tik staciakampej be kupros gaunasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2011 01 08, 14:52)
Vis noriu paklaust rugiagele26 del to napoleono torto, apie ji daug kalbama ir pati esu kelis kartus darius ji, bet vis gaunasi skirtingas kremas, nes tas 6 saukstai krakmolo vis neduoda ramybes blush2.gif , saukstas gali buti pilnesnis, normalus, sunku nutaikyti, gal butu galima gramais kiek tie 6 saukstai , tiesiog neigudusiam zmogui sunku 4u.gif


As dedu tokius ne visai kupinus, ir nenubrauktus, na truputi su kuprele saukstus.
Papildyta:
QUOTE(simisimi84 @ 2011 01 08, 16:03)
tai aš tikiu, jog nekyla kupra.. smile.gif na, aš dedu 330 gr miltų ir sodos nubrauktas šaukštelis ir kepu per kartą. dabar darysiu kaip jūs, žiūrėsiu. ačiū  4u.gif


Per karta niekad neiskeps normalus biskvitas, nes sis yra sunkokas, todel i 4 dalis neis padalint...

As nuo Asseni viena skirtinga dalyka tik darau, kad dedu nubraukta sauksta sodos.
Atsakyti
Sveikos,
Norejau pasiteirauti ar galeciau sitam tortui( DŽIOVINTŲ VAISIŲ IR RIEŠUTŲ TORTAS ),visus produktus deti per puse,nes mums 2asmenims 6kg tortas per didelis.?gal siek tiek kvailas klausimas,bet nesu eksperte tortu kepime,tik pradedanti. blush2.gif (sis tortas yra 3temoje).
Atsakyti