Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-10

gal parekomenduotumėt kokį tortą su varške,namine? peržiūrėjau receptus,bet nieko įdomaus neradau g.gif
Atsakyti
visi tie patys kur su parduotuvine varške, tik naminę reikia smulkiai kažkaip tai sugalvoti apdoroti, bet nesitikėkite tokio paties skonio, naminė yra naminė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 01 11, 17:08)
kaip tik siandien kepiau medutį pagal Kirbę.Tik medu ėmiau tikrą,ne dirbtinį ir cukraus mažiau dėjau.Biskvitai pasakiški gavosi,o kvapas... wub.gif Dėjau gvazdikėlių,nors daug kam jie nepatinka.O kremą dariau grietinėlę su grietine,citrinos žievelės.Žiūrėsim kaip skonis rytoj,ogal ir vakare pjausim smile.gif


Labas vakaras,
O kur galėčiau rasti medutį pagal Kirbę?
Atsakyti
QUOTE(Milky-Way 23 @ 2011 01 11, 19:02)
Labas vakaras,
O kur galėčiau rasti medutį pagal Kirbę?

Temoj "Medaus tortas" ten receptai su visais paaiskinimais ax.gif
Atsakyti
Ačiū.Einu ieškoti smile.gif
Atsakyti
Rugiagele26, kaip skanu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, pagelbekit smile.gif

Ar iskepciau koki torta be kiausiniu?, bet toki, kad galeciau apdengti mmg? g.gif
Atsakyti
pagooglink 'vegan cakes '
kazkada sitaip bezaisdama buvau radus visa kalna tortu receptu diabetikams
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 11, 18:08)
Nu ka, atnesu kavos torta pagal Olesta CIA Bet korekcijas parasau pagal save:

Taigi, biskvita dedu Rafaello, tik dedu maziau miltu, ir idedu kakavos (22 % kakava). Pjaunu i 4 dalis.

Karamelini krema darau kaip parasyta. O sokoladini dariau ir is ganaso + riesutai, arba kaip parasyta recepte. Ir taip ir taip skanu. Ganasa 100 g sokolado, 200 g grietineles.

Visus biskvitus gausiai sulaistau kava, o siandien darysiu si torta, tai dar sulasitysiu kavos likeriu.

Biskvitas, sulaistymas, karamelinis kremas, biskvitas, sulaistymas, sokoladinis kremas, biskvitas, sulaistymas, karamelinis, ir biskvitas, sulaistymas.

Tai ka, pavarvinkit seile tongue.gif




Labai skaniai atrodo wub.gif o kokio skersmens tortukas gavosi? Ir kaip supratau, grietineles ir sokolado kremo naudojote tik puse normos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 01 12, 00:48)
Labai skaniai atrodo  wub.gif  o kokio skersmens tortukas gavosi? Ir kaip supratau, grietineles ir sokolado kremo naudojote tik puse normos?  blush2.gif


Gavosi 24 cm skersmens tortas. Cia is to biskvito rafaello laisvai i 4 dalis pasidalina tokiai normai. O kremo taip, sokoladinio naudoju puse normos. O karamelinio darau kiek parasyta. Sueina viskas tip top smile.gif
Atsakyti
labukas,
prasyciau patarimo del Ferrero roche torto, kas gaminot:
1. kiek paru jam reik subrest?
2. ar ten ne per mazai to kremo gaunasi? pgl dalis man atrodo kazkaip kukliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 01 11, 17:26)
visi tie patys kur su parduotuvine varške, tik naminę reikia smulkiai kažkaip tai sugalvoti apdoroti, bet nesitikėkite tokio paties skonio, naminė yra naminė  mirksiukas.gif

o kokie "tie patys",tortų temoj peržiūrėjau ,kad kažko tokio neradau ax.gif gal kas turi kokį receptą užsislapstinę smile.gif negi teks daryt su sausainiais,labai seniai tokį dariau.

Na ką,mano medutis gavosi skanus,vyrui pats skaniausias,kaip sakė.O man,tiesą sakant,atsibodę tie medaus.Snikersas ir Rafaelo pirmauja smile.gif Ir dar plykitos tešlos smile.gif
Atsakyti