Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(rackiene @ 2011 01 04, 10:28)
aš turbūt dėčiau šviesią spintele  g.gif
kas neseniai ieškojot plytelių, kur yra pasirinkimas plytelių, nelabai brangių? planuoju nulėkti iki Dvarčionių  g.gif  kur dar

aciu 4u.gif

o nors koki pvz gal turi,kuris tau grazu g.gif Dvarcionys turi dizaineri kuris padelioja plyteles 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 04, 10:38)
aciu  4u.gif

o nors koki pvz gal turi,kuris tau grazu  g.gif Dvarcionys turi dizaineri kuris padelioja plyteles  4u.gif  4u.gif

kad stiliaus tokio kaip ir nežinau. Įsivaizduoju šviesų, tvarkingą tiesiog kalmbarį biggrin.gif reik paieškot kkiko pav. Tavo plytkos labai gražios, šviesios thumbup.gif o vat mano vyras norėtų lyg žalsvo ar salotinio doh.gif
Atsakyti
planuoju nulėkti iki Dvarčionių

pasek akcijas centruose, nes ermitaže gavau dvarčionių plytelių pigiau nei Dvarčionyse 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 01 04, 11:04)
pasek akcijas centruose, nes ermitaže gavau dvarčionių plytelių pigiau nei Dvarčionyse  4u.gif

Labas rytas  4u.gif

taip ne viena kart esu maciusi, kad Ermitaze pigiau negu Dvarcioniu keramikoje. Seip tai man grazios plyteles Liepu g./ Karoso g. , tai pasirinkimas plytku superinis, yra ir brangiu ir pigesniu. biggrin.gif Tik kol atveza ir menes ir du reikia laukti. Tai dabar skaiciuoja MB kiek plyteliu reikes pirmam aukstui, isskyrus kambarius. tik nenusprendziam i katiline kokias plytkas det, nes norim grindis ir dali sienos, kur kriaukle bus. o kaip jus katilineje pasidariusios esat? g.gif

Dar maciau " moki-vezi yra plytku nebrangiu. g.gif
Papildyta:
QUOTE(rackiene @ 2011 01 04, 11:01)
kad stiliaus tokio kaip ir nežinau. Įsivaizduoju šviesų, tvarkingą tiesiog  kalmbarį  biggrin.gif  reik paieškot kkiko pav. Tavo plytkos labai gražios, šviesios  thumbup.gif  o vat mano vyras norėtų lyg žalsvo ar salotinio  doh.gif

Ne tu viena tokia, maniskis irgi apie zalsvas, zalias samanu salvos svaigsta, arba tamsiai melynas plytkas ant grindu ir sake baltus baldus det. Maskvoje pas draugus mate sake grazu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(santita @ 2011 01 03, 21:24)
jokia cia nepaslaptis  smile.gif  http://www.c-studio....ektai/MARGARITA

pradejom nuo mandriausiu, o dabar ziuriu baigem turbut paciu paprasciausiu. Man svrbiausia buvo vidaus isplanavimas, tai sitas artimiausias mano norams, bet dabar vel ziureiu i ta isore  doh.gif  nu tokia paprastuske  verysad.gif

Nu normali ta isore bigsmile.gif
Man nepatiktu prie virtuves kaitlentes balkono durys, na as dar dadeciau salia langa, kad jis butu virs kriaukles ir kiema matytum ir erdves daugiau butu, nei tik balkono durys ant visos sienos.
Nesimato koks langas prie valgomojo stalo, bet ten jo nepagaileciau erdvesnio. O gal vietoj sienos tarp saliono ir virtuves baras butu gerai? Nes ir erdves atsirastu ir siaip viska is visur butu galim matyt biggrin.gif .
O dideli valgomaji stala tai jau turbut tame idubime statytumet, o ne kaip projekte?
Is tamburo i hola durys tai gal negerai kad ant lango atsidaro, nes noresi praviras laikyt vasara ir langas bus uzstotas. Gal slankiojamos tiktu, nes i tamburo puse irgi mazai vietos...
Antram aukste patiko, kad vaikai vienoj pusej, tevai kitoj, atskiros vonios. Tik lova miegamojo po slaitiniu stogu bus, nu mane tai slegia virs galvos lubos zemos, bet gal kitiems dzin...
Apgalvok visus langus, gal noresi platesniu ar kitoj vietoj, nes tuos galim daryt kokius nori juk.
O gal jau ir apgalvojei ka keisi?
O skalbenke kur bus?

oi juokiaus perskaičius apie juodai perdažytą šaldytuvą  lotuliukas.gif 

Persikrauscius ziurejau senas fotkes, tai prisiminiau, nes jau pamirsus buvau biggrin.gif . Reiks imest foto i albuma, kai prisiruosiu dabartiniu vaizdu ikelt i albuma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2011 01 04, 11:35)
taip ne viena kart esu maciusi, kad Ermitaze pigiau negu Dvarcioniu keramikoje. Seip tai man grazios plyteles Liepu g./ Karoso g. , tai pasirinkimas plytku superinis, yra ir brangiu ir pigesniu. biggrin.gif Tik kol atveza ir menes ir du reikia laukti. Tai dabar skaiciuoja MB kiek plyteliu reikes pirmam aukstui, isskyrus kambarius. tik nenusprendziam i katiline kokias plytkas det, nes norim grindis ir dali sienos, kur kriaukle bus. o kaip jus katilineje pasidariusios esat? g.gif

Sveiki visi 4u.gif
Musu darbai juda po trupuciuka i prieki, siandien baigs klijuoti plyteles katilinej ax.gif Grindims plyteles pirkom Senukuose, buvo kaip tik akcija, o sienom popigiai pirkom Arsenale (Silutes pl.) 4u.gif
Dar atvaziavo meistrai, prasides gipsokartono sukimo darbai smile.gif

P.S. kam aktualu, Ermitaze polisterolui ir gipsokartonui akcija 4u.gif

Kas patartu, kokiam aukstyje traukti laidus bra sviestuvams virs lovos miegamajam??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana***: 04 sausio 2011 - 11:36
Radau atsakyma i savo klausima, anoj temoj Dier rase, kad 128 cm nuo grindu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

apie kaitrines lemputes http://www.grynas.lt...u.d?id=40373427
g.gif g.gif

- dėl plytelių į katilinę - pirkom Ermitaže per išpardavimą svarbiausias argumentas buvo kaina ax.gif 9,99 lt už kv.m, grindų brangiau kainavo. Būčiau dar ir į garažą pirkus, bet MB bumbėt pradėjo "o kam, anksti dar ir pan"
Atsakyti
mes katilinei pirkom pacias pigiausias plyteles kokios buvo tuo metu (na ir kad jau ne visai baisios butu)- tai vaizdelis nekoks blush2.gif , bet kaip pagalbinese patalpose tai sueis biggrin.gif

sakykit, kur galima "gyvai"apziureti baldines plokstes ir furnitura? Aciu 4u.gif
RK, Taikute, gal galit kuri savo baldininko kontaktus imesti i az ax.gif Aciu 4u.gif Jis kaip suprantu, dirba ir su plokste ir su medziu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 04 sausio 2011 - 13:09
Sveikos mergaites 4u.gif
Na atrodo jau pajudem ir mes su sklypo pirkimu finiso tiesios link. Rankpinigiai iduoti drinks_cheers.gif . Laukiam dokumentu sutvarkymo ir laikas architekta rinktis ir nusprest ko norim. Nelabai nuomones su brangiausiu sutampa doh.gif . Jis linksta link vienaukscio karkasinio, o as noriu butinai 2 aukstu murinuko. Kazkaip nepatikliai man tie karkasiniai atrodo, o 1 auksto - tai man gaila tiek ploto uzstatyt. namuko mums reik nemazo apie 200 kv.m.. Dar del garazo kaip manot - 1 ar 2 automobiliams? Nemanau kad abu laikysim garaze, man tas garazas daugiau sandelio funkcija manau atliks biggrin.gif . Klausimu daug, gal nepatingesit kuri pasidalint savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šiandien ir mes buvom susitikę su elektriku, su santechniku. Aptarėm kur kas bus, davė neblogų patarimų. Taip kad darbai eina į priekį, ir labai jau laukiu pavasario. Kaip nusibodo tas siegas sad.gif
Atsakyti
RK, Palangos-mama,ar pamenat,kokios musu lazybu salygos buvo del laiptu kainos?sia savaite jau tureciau zinoti, kas kiek sampes stato biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(salamandra07 @ 2011 01 04, 14:51)
Sveikos mergaites  4u.gif
Na atrodo jau pajudem ir mes su sklypo pirkimu finiso tiesios link. Rankpinigiai iduoti  drinks_cheers.gif . Laukiam dokumentu sutvarkymo ir laikas architekta rinktis ir nusprest ko norim. Nelabai nuomones su brangiausiu sutampa  doh.gif . Jis linksta link vienaukscio karkasinio, o as noriu butinai 2 aukstu murinuko. Kazkaip nepatikliai man tie karkasiniai atrodo, o 1 auksto - tai man gaila tiek ploto uzstatyt. namuko mums reik nemazo apie 200 kv.m.. Dar del garazo kaip manot - 1 ar 2 automobiliams? Nemanau kad abu laikysim garaze, man tas garazas daugiau sandelio funkcija manau atliks  biggrin.gif . Klausimu daug, gal nepatingesit kuri pasidalint savo nuomone  4u.gif

sveikinimai 4u.gif 4u.gif kazin kieno kaimyne busi bigsmile.gif
i klausimus atsakyti negaliu... kol negyvenu, tai dorai savo kailiu to nepatyriau, menkas is manes patarejes... vat po metu kokiu- galesiu patarimus dalinti biggrin.gif
Atsakyti