Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(indruciukas @ 2011 01 04, 14:08)
mes katilinei pirkom pacias pigiausias plyteles kokios buvo tuo metu (na ir kad jau ne visai baisios butu)- tai vaizdelis nekoks blush2.gif , bet kaip pagalbinese patalpose tai sueis  biggrin.gif

sakykit, kur galima "gyvai"apziureti baldines plokstes ir furnitura? Aciu  4u.gif
RK, Taikute, gal galit kuri savo baldininko kontaktus imesti i az  ax.gif Aciu  4u.gif  Jis kaip suprantu, dirba ir su plokste ir su medziu  g.gif

gyvai baldiniu ploksciu gali apziureti dubysos gv., ten kur anksciau buvo Griciaus imone... toks baltas pastatas, ai, kur kartu pas mano santechnikus vaziavom, tai ten.. pati tik dabar pamaciau, kad po desine yra plokstes baldines, jas jie ispjauna jei nori... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 04 sausio 2011 - 14:45
QUOTE(dier @ 2011 01 04, 15:36)
gyvai baldiniu ploksciu gali apziureti dubysos gv., ten kur anksciau buvo Griciaus imone... toks baltas pastatas, ai, kur kartu pas mano santechnikus vaziavon, tai te... pati tik dabar pamaciau, kad po desine yra plokstes baldines, jas jie ispjauna jei nori... 4u.gif

aciu 4u.gif
noriu ramiai apsiziureti,kokio grozio siais laikais yra, bo bus kaip su stumdomom durim- tiek visokio grozio prigalvota, tik pinigus mokek ir dziaukis... as tai,mulke, isivaizdavau,kad tik veidrodi arba plokste ant duru klijuoja blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vakar prirašiau tiek daug visko ir kažkaip nebeužsikrovė man SM, tai dingo viskas, tai susinervinau ir tik dabar prisėdau ką nors parašyt.

QUOTE(salamandra07 @ 2011 01 04, 14:51)
Sveikos mergaites  4u.gif
Na atrodo jau pajudem ir mes su sklypo pirkimu finiso tiesios link. Rankpinigiai iduoti  drinks_cheers.gif . Laukiam dokumentu sutvarkymo ir laikas architekta rinktis ir nusprest ko norim. Nelabai nuomones su brangiausiu sutampa  doh.gif . Jis linksta link vienaukscio karkasinio, o as noriu butinai 2 aukstu murinuko. Kazkaip nepatikliai man tie karkasiniai atrodo, o 1 auksto - tai man gaila tiek ploto uzstatyt. namuko mums reik nemazo apie 200 kv.m.. Dar del garazo kaip manot - 1 ar 2 automobiliams? Nemanau kad abu laikysim garaze, man tas garazas daugiau sandelio funkcija manau atliks  biggrin.gif . Klausimu daug, gal nepatingesit kuri pasidalint savo nuomone  4u.gif

Aš tai manau, kad vienaaukštis namas yra patogesnis, bet va vietos iš tiesų būtų gaila unsure.gif Vienaaukščiame viskas patogu - viena erdvė, jokių laiptų, nuo kurių vakar vakare čiut nenudribau, slydau kažkaip, bet gerai, kad į turėklus spėjau įsitvert, o tai būčiau dabar komos būsenos...jėtau, kaip persigandau...Ir dėl vaikų pastoviai pergyvenu, nes maniškės kaip užkeiktos ant laiptų nori žaisti, o jei dar vaikų į svečius ateina, tai tik ir trokšta visą veiksmą kažkodėl perkelti ant laiptų.
O vat dėl karkasinio tai nežinau, čia RK galėtų patarti, ji karkasiniam gyvena...
Mūsų dvejų aukštų mūrinis ir su nedideliu užstatymu, žemės laisvos nemažai likę...
Iš tiesų, tai man dabar patinka L formos namai. Mūsų vieni kaimynai būtent tokį turi. Labai gerai mūsų vėjuotuose kraštuose - užstoja vėją, suformuoja jaukų vidinį kiemelį. Apskritai jų sklypo išplanavimas super, viskas savo vietoj. O pas mus tai tragedija - namas per arti gatvės (nuoširdus "ačiū" Stropui), jokio jaukaus kampo... O ta kaimynė pati yra architektė, tai suprojektavus viską labai protingai, matosi, kad viskas apgalvota, profesionalu. Jei užsuksit pas mane kada į svečius, galėsiu parodyt tą namą, jis mūsų gatvėj, gal net į kiemą leis užsukt, pasižiūrėt...
Garažas mūsų dvivietis ir labai pasiteisina, ypač šią žiemą - laikom ten mašiną, nereikia nuo jos nei ledo, nei sniego gremžt. Tiesa, tai MB mašina, aš šią žiemą nelabai ir važinėju, tai maniškė kieme, panaši į sniego kalną..

Savaitgalį į mūsų gatvę buvo atskridęs didžiulis vanagas, medžioja kurapkytes. Puoliau baidyt, bjaurybė, galvoju. Bet kita vertus jis irgi nori valgyt, ech žiaurus tas laukinis gyvenimas...
Atsakyti
Salamandra statyčiau 1 aukšto namą, jei yra vietos sklype ir mūrinį 4u.gif

Labas visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 01 04, 16:14)
Salamandra statyčiau 1 aukšto namą, jei yra vietos sklype ir mūrinį  4u.gif 

Labas visom  4u.gif

murini?tuoj susilauksit komentaru uz tokius siulymus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2011 01 04, 16:29)
murini?tuoj susilauksit komentaru uz tokius siulymus  biggrin.gif

rolleyes.gif įdomumo dėlei gal galėtumėte išvardinti kodėl karkasinis geriau už mūrini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 01 04, 16:48)
rolleyes.gif įdomumo dėlei gal galėtumėte išvardinti kodėl karkasinis geriau už mūrini  4u.gif

oi cia daug temu atgal reiktu perversti,paklauskit pas gerbiama EVOY jis gal trumpai ir aiskiai pasakys
Atsakyti
Merginos, turiu klausima, kokia firma saugo Jusu namucius, kiek mokat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 01 04, 17:15)
Merginos, turiu klausima, kokia firma saugo Jusu namucius, kiek mokat?  4u.gif

Komanda. Mokam 35 Lt. Bet argus irgi uz ta pati siules pasaugot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 01 04, 16:15)
Merginos, turiu klausima, kokia firma saugo Jusu namucius, kiek mokat?  4u.gif

Su tom saugos firmom tai juokas ima doh.gif , nes pries savaite kokia (tik nepasiziurejau kokia firma) ziuriu apsaugos masina vazineja vazineja koki puse valandos po musu rajona, galiausiai islipo is masinos ir pescias vaikstineja ir zvalgosi kur cia tas objektas su signa suveikusia doh.gif doh.gif gerai saugo nezino net objektu saugomu tai kam pinigus tokiems moket schmoll.gif doh.gif .
O del namo 2 ar 1 auksto pritariu Ilonux ir jei yra vietos tai dabar rinkciaus vieno auksto, nes ir MB viena kart jau krito ir as ir pries kelias dienas, ir vaikas ant siknos nuo keliu pakopu nudardejo. O be to visi miegami antram aukste tai ir lakstom pirmyn atgal, nepatogu schmoll.gif . Bet va miegoti man kazkaip saugiau antram aukste, nezinau kodel, bet jauciuos saugiau g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 04 sausio 2011 - 16:36
QUOTE(virgutej @ 2011 01 04, 15:14)
Salamandra statyčiau 1 aukšto namą, jei yra vietos sklype ir mūrinį  4u.gif 

aš taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mus Komanda, bet mes mokam 45 Lt, kaip jūs taip nusiderėjote? ax.gif
Atsakyti