Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 13, 20:00)
Mano Brangiausias arba Mano Briedis  biggrin.gif
Taigi trisluoksnis tinka grindiniam sildymui smile.gif

nu apie briedi nesu girdejus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 01 13, 19:36)
Ar kas Ermitaze esat eje derinti kaineliu?  g.gif Yra pasiseke? Pas ka ejot?

aparicio plyteles emem is ermitazo- aparicis daugiausiai isdrebejo 10 %, ir su salyga kad abiem voniom imam... ermitaze dave be problemu 15 %, paskui su pazistamu pagalba gavom beveik 25.... 4u.gif
dar labai geras dalykas yra ermitazo pinigai arba baughofo thumbup.gif garantuota 25% nuolaida thumbup.gif

del tarpeliu ir nuolydzio nelabai supratau g.gif pas mus garaze tarpeliai kokie 2mm,ir nuolydis normaliai padarytas i trapa prie ivaziavimo... vienos vonioj tarpeliai 1,2mm plyteles 60/40, tai jas papjauste ir viskas thumbup.gif o kitoj vonioj plytele 10x10 ir visu skirtumas 1-1,5mm, tai kryzelius naudojo skirtingus- kai kur 1,5,kitur 2,kitur ir 2,5mm dejo... kaip supratau, tai svarbiausiai pats nuolydis, ir plyteliu dydis- tarpeliai neturi jokios itakos...
Papildyta:
QUOTE(edituke @ 2011 01 13, 10:01)
indruciuk mes buitine tech vezem is siauliu, bet kita dali ko nebuvom nusipirke pirkom Vladimpeks (cia kitoj pusej VST), jie nuolaidas taiko zinok, telikui gavom 500 lt nuolaida  biggrin.gif bet reikejo pirkt va ta munute kai kaina derinom, sako ''iseisit per slenksti nuolaidos nebebus'' biggrin.gif

Aciu 4u.gif ta zinau- ten pirko uosviams telika- tai pralekem per visas pardes- aviteloj buvo akcija tokiam,tai padare koki 30 lt pigiau Vladimpekse..
dar buvau prie baziu ivaziavimo, susakiau, ko man reikia-sako tik tiek blink.gif blink.gif ten nebrangiai, bet nelabai didelis pasirinkimas, Sile kainas surase, sake kai is kitur gausit kainas atvaziuokit dar meginsim nuleist kainas jei bus pigiau... jau kaip nusibodo tas "turgus"- jau su santechnika taip vazinejau kaip kokia paprasaika is vienos vietos i kita doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 13 sausio 2011 - 21:38
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 12, 23:45)
Manau didele kriaukle yra didele! As kai busiu Vilniuj, butinai paziuresiu, kur nuoroda kazkada meciau, gal parsivesiu kriaukle autobusu  biggrin.gif , nes dabar normalioj vonioj plaunam visus spakliu, dazu kibirus  doh.gif

Aciu 4u.gif nu tas tai taip, bet kai pagalvoju ka as toj didelej kriauklej plausiu g.gif o su slangute ir kibiriukuvidu galima isplauti ir vanens prisileisti kibiro i kriaukle nekeliant... as mastau ukinese patalpose koki papigiai kraniuka su dusu deti- maciau rubinetos yra...

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 13, 21:00)
Taigi trisluoksnis tinka grindiniam sildymui smile.gif

siandien kaip tik zaidem su tokiu aparaciuku name:
http://www.testo.com/online/abaxx-?$p...egoryid=6106113
tai grindu temperatura su plytelem ir su laminatu skiriasi 1-2laipsniais.. manau,kad su parketu silumos nuostoliai butu dar didesni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 13 sausio 2011 - 22:08
indruciuk, as irgi toki aparaciuka turiu. As su juo vaikui piena kai sildau, pamatuoju, kokia tempa duoti.... O tai nusibodo taskytis ant ranku ir tikrinti....
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2011 01 13, 20:17)
Pas mane kranas franke. Kriaukle ir akmens mases.  thumbup.gif Kazkiek matosi musu albume, kaip ta kriaukle ir kranas atrodo.

Aciu uz atsakymus visoms 4u.gif
ziurejau albume ta krana, bet jis man pasirode, kad yra ne is akmens mases. ar gerai imaciau? 4u.gif
as jau turiu nusipirkus Franke kriaukle, tokia apvalia, šviesiai rusva, nors namo vidus tai visai neirengtas, o jau baldai yra biggrin.gif pelytes, kuri viska tempia i nameli sindromas veikia biggrin.gif tai maciau bauhofe krana is akmes mases su slangute irgi Franke, labai labai patiko, bet kainyte biski kanda smile.gif bet, jei kaip kuri cia rase, pirkt su tais kuponais, tai visai neblogai, kaina kaip Vokietijoj perkant butu. tik vat suabejojau ar tie kranai is akmens mases pasiteisina, ar nusiskundimu kokiu nera jais, o gal geriau toki pati ziuret tik metalo spalvos g.gif

labai patiko pas Sania apsvietimas saliono ir kolidoriuje taip idomiai padarytas - lempos lubose thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nr1: 13 sausio 2011 - 23:51
QUOTE(Nr1 @ 2011 01 14, 01:48)
ziurejau albume ta krana, bet jis man pasirode, kad yra ne is akmens mases. ar gerai imaciau? 4u.gif 
as jau turiu nusipirkus Franke kriaukle, tokia apvalia, šviesiai rusva, nors namo vidus tai visai neirengtas, o jau baldai yra biggrin.gif pelytes, kuri viska tempia i nameli sindromas veikia  biggrin.gif tai maciau bauhofe krana is akmes mases su slangute irgi Franke, labai labai patiko, bet kainyte biski kanda smile.gif bet, jei kaip kuri cia rase, pirkt su tais kuponais, tai visai neblogai, kaina kaip Vokietijoj perkant butu. tik vat suabejojau ar tie kranai is akmens mases pasiteisina, ar nusiskundimu kokiu nera jais, o gal geriau toki pati ziuret tik metalo spalvos g.gif

labai patiko pas Sania apsvietimas saliono ir kolidoriuje taip idomiai padarytas - lempos lubose thumbup.gif

Musu tas kranas yra is akmens mases imitacijos (cia taip mano vyrukas paaiskino) g.gif Naudoju jau pusantru metu ir tikrai nera jokiu nusiskundimu. Man tai vien tik pliusai. Va voniose nespeju valyti vaiku apciupinejimus ir vandens zymes, o virtuveje nieko nesimato. Labai dziaugiuosi siuo pasirinkimu ir drasiai rekomenduoju kitiems thumbup.gif
Del apsvietimo ...Aciu uz gerus zodzius. Patarimas toks, jei norit tokio apsvietimo ir kad viskas graziai ziuretusi, svarbiausiai reikia ideliai lygiu ir kokybiskai padarytu lubu.
Tos lempos holo lubose, kainavo daug, idedant jas vargo buvo dar daugiau....Reziume: vaizdas idomus, bet daugiau tokiu gal nebedeciau schmoll.gif
Bet kaip sakant niekada nesakyk niekada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 13, 22:04)
siandien kaip tik zaidem su tokiu aparaciuku name:
http://www.testo.com/online/abaxx-?$p...egoryid=6106113
tai grindu temperatura su plytelem ir su laminatu skiriasi 1-2laipsniais.. manau,kad su parketu silumos nuostoliai butu dar didesni...

o tas aparatukas tinka patikrinti sienu pralaiduma g.gif blush2.gif

QUOTE(Nr1 @ 2011 01 13, 23:48)
as jau turiu nusipirkus Franke kriaukle, tokia apvalia, šviesiai rusva, nors namo vidus tai visai neirengtas, o jau baldai yra biggrin.gif pelytes, kuri viska tempia i nameli sindromas veikia  biggrin.gif tai maciau bauhofe krana is akmes mases su slangute irgi Franke, labai labai patiko, bet kainyte biski kanda smile.gif bet, jei kaip kuri cia rase, pirkt su tais kuponais, tai visai neblogai, kaina kaip Vokietijoj perkant butu. tik vat suabejojau ar tie kranai is akmens mases pasiteisina, ar nusiskundimu kokiu nera jais, o gal geriau toki pati ziuret tik metalo spalvos g.gif

Kas cia per kuponai? rolleyes.gif
Jus jau pasidarete santehnikos ivadus? ar maisau kazka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nr1 @ 2011 01 14, 00:48)
ziurejau albume ta krana, bet jis man pasirode

o kazin kodel as ziuredama albume neradau jusu nuotrauku blink.gif g.gif
QUOTE(asaraa @ 2011 01 14, 09:32)
o tas aparatukas tinka patikrinti sienu pralaiduma  g.gif  blush2.gif
Kas cia per kuponai?  rolleyes.gif

nezinau ar tinka- mes matavom ir gridu temperatura,ir sienu,ir lubu,angokrasciu,langu, langu remu... langu stiklu ir remu temperatura skiriasi 2 laipsniais remu nenaudai... nezinau,kaip toks musu matavimas vadinasi, galvojom uzteks pasizaisti su juo ir issiaiskinti kur silpnos tvarkytinos vietos- bet,panasu, kad visgi reiks daryti termovizija,kad tiksliau butu...

kuponai- tai ermitazo ar baughofo pinigai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(iewike @ 2011 01 13, 23:31)
indruciuk, as irgi toki aparaciuka turiu. As su juo vaikui piena kai sildau, pamatuoju, kokia tempa duoti.... O tai nusibodo taskytis ant ranku ir tikrinti....

nu va koki gera daikta prie statybu jau turi thumbup.gif zinau,kad tokio tipo yra ir termometrai matuoti zmogaus temperatura- ypac patogu vaikams- nereikia laikyti po pazastim termometro- tik nukreipei tuos spinduliukus ir zinai temperatura- labai patogu,kai vaikas miega- nereikia jo zadinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 14, 09:20)
kuponai- tai ermitazo ar baughofo pinigai  4u.gif

ermitazo tokius pinigelius zinau, o va kitos parduotuves nesu turejusi. Kuri parduotuve juos dalina? ar tinka tie patys ermitazo g.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 01 14, 10:40)
ermitazo tokius pinigelius zinau, o va kitos parduotuves nesu turejusi. Kuri parduotuve juos dalina? ar tinka tie patys ermitazo  g.gif

ne, netinka, jie buna bauhof lankstinukuose... juos issikerpi, inform,acijoje patalpini i bauhof kortele ir gali atsiskaityti.. 4u.gif
Atsakyti
Labas visiems

[quote=asaraa,2011 01 13, 19:36]
Ar kas Ermitaze esat eje derinti kaineliu?
[/quote:]

Pavyko derintis tik nepasiųlė daugiau nei mes galėjome gauti už ermitažo pinigus 25proc. Ermitažo pinigais mes kokius 2000LT esam ten palikę jei ne daugiau thumbup.gif

Apie kriauklę virtuvėj tai FRANKE turim, kranas paprastas toks aukstas, bet labai gailiuosi, nes taškosi labai. Kada nors nufotkinsiu virtuvę, niekaip neprisiruošiu fotiko į signalą nuvešti. Gal žinot kur kitur dar taiso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 14 sausio 2011 - 10:15
QUOTE(asaraa @ 2011 01 14, 08:32)

Jus jau pasidarete santehnikos ivadus? ar maisau kazka?  ax.gif

dabar paklausiu - o kas tie įvadai? blink.gif cia ta prasme - salto ir karsto vandens vamzdziai? ne tokių dar neturim, kadangi darbai per tokius snigimus ir sventes uztrigo smile.gif pas mus tik 2 aukste isvedziotas grindinis, truksta pabaigt vandentiekiui vamzdukus vedziot ir viską betonuot, o po to dar 1 aukstas laukia. o kanalizacijos vamzdziai tai visur isvedzioti. zodziu, laukiam pavasario smile.gif
Papildyta:
[quote=indruciukas,2011 01 14, 09:20]
o kazin kodel as ziuredama albume neradau jusu nuotrauku blink.gif g.gif

taip ir galvojau, kad tuoj paklaus biggrin.gif o todėl, kad mano kaimas giliai užpustytas ir as jame nuo kokio spalio nebuvau smile.gif o kai vaziuosiu, tai ir pafonkinsiu, nes patarimu ir man reikes 4u.gif
Atsakyti