Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 14, 19:32)
Gal kuri yra susidurusi su zaliuzemis?

as buvau issikvietus meistrus kai roletus dejau, kalbejau su jais del zaliuziu plastikiniu, mediniu, vertikaliu ir horizontaliu.
As norjau mediniu arba tokiu bambukiniu, bet kaina didele, jie man siule plastikines, as kaskaip pries plastikines, bet parode kaip atrodo, spalvu palete ir t.t., visai nieko man dabar......aiskus langas neatsidarys pilnai kai zaliuzes nuleistos, vasara pas mane pirtis - tik vantu truksta, bet dienos viduri ir saule inirtingai nesvies is tos puses kur jos butu....bet dabar as vel medziagos gabalo noriu.... doh.gif greiciau kaska pasikabinciau, nebebutu maisymosi.....

o as siandien minksta kampa i saliona issirinkau - ryt parves cool.gif
Papildyta:
dar prie jo fotelis, ir ale stalas - pufas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke: 14 sausio 2011 - 19:58
Labai simpatiškai atrodo, kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 01 14, 21:09)
Labai simpatiškai atrodo, kiek kainuoja?

viso gavosi 2716 lt (kampas, pufas ale stalas ir fotelis)
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 01 14, 21:00)
as buvau issikvietus meistrus kai roletus dejau, kalbejau su jais del zaliuziu plastikiniu, mediniu, vertikaliu ir horizontaliu.
As norjau mediniu arba tokiu bambukiniu, bet kaina didele, jie man siule plastikines, as kaskaip pries plastikines, bet parode kaip atrodo, spalvu palete ir t.t., visai nieko man dabar......aiskus langas neatsidarys pilnai kai zaliuzes nuleistos....

O as irgi mastau apie plastika. Kadangi detume baltas, tai mediniu ir neradau baltu, kadaise klausinedama, o kokia ir prasme det medines ir nudazyt baltai.
Problema ta man, kad jas pakelus, sutraukus aukstyn, man nei langas jauciu neatsidarytu nei durys balkono verysad.gif , jei deti jas i pacia anga...

Geras pliusas miegamuju pirmam aukste, kad nereik laiptais kursuot aukstyn zemyn. Daug kas krenta nuo ju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2011 01 14, 19:20)
galvoju gal ir gerai, kad nedarem su MB tu laiptu savo name, saugiau bus.  g.gif
atsargiai ir jus su tais laiptais panos g.gif

nuo nieko nesi apsaugotas ir nežinosi kur kokia nelaimė tyko smile.gif

pas mus namie laiptai gana statūs, 3xtfu mano šešiametė nenukrito nei karto ax.gif

QUOTE(edituke @ 2011 01 14, 20:00)
o as siandien minksta kampa i saliona issirinkau - ryt parves  cool.gif
Papildyta:

gražus thumbup.gif
Atsakyti
Papildyta:

Sveiki visi 4u.gif
edituke, simpatiskas kampas ax.gif as irgi visai noreciau kampo i nama, bet is buto
turim 2 odines sofos beveik naujos, tai kampas gal bus tik kada nors rolleyes.gif
o mes su MB tik neseniai grizom is namuko, labai alkani ir visi murzini doh.gif
siandien, is pat ryto buvo atvaziaves inspektorius is lietuvos duju apziureti katiline musu, kita savajte jau gales atvaziuoti zmogutis paleisti katila ax.gif
ir dar siandien,nors visai nesitikejau, ispile gelzbetoninius laiptus, pirmadieni jau bus galima jais lipti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana***: 14 sausio 2011 - 21:26
QUOTE(Lana*** @ 2011 01 14, 22:21)
Sveiki visi  4u.gif
edituke, simpatiskas kampas  ax.gif as irgi visai noreciau kampo i nama, bet is buto
turim 2 odines sofos beveik naujos, tai kampas gal bus tik kada nors rolleyes.gif
o mes su MB tik neseniai grizom is namuko, labai alkani ir visi murzini  doh.gif
siandien, is pat ryto buvo atvaziaves inspektorius is lietuvos duju apziureti katiline musu, kita savajte jau gales atvaziuoti zmogutis paleisti katila  ax.gif
ir dar siandien,nors visai nesitikejau, ispile gelzbetoninius laiptus, pirmadieni jau bus galima jais lipti  ax.gif

Kampas visai nieko biggrin.gif (na pilkos as nemegstu spalvos), bet seip manau ziuresis labai graziai jei priderin tas bus prie interjero. Butinai gausi ikelt nuotraukytes kai jau stoves jusu namuciuose. 4u.gif

Na kaip smagu girdet, kad statyboe pas jus juda. As dar siandien del elektros laksciau truputeli, tai ten prigasdino kol leidima isduos kabeliui pravest, kol jie prisiruos patys atvaziuot, prakast, pravest ir pajung sklype laikina skydine. doh.gif Menuo ar net pusantro sake gali uztrukt, o as jiems ir sakau koks menuo, man elektra statybom reikalinga, pamatus pilt noriu, reik gi man viska statyboms paruost ir sypsaus. Tai vyrai juoktis pradejo, mat "bobai" elektros prireike. biggrin.gif bet sake padarys, kaip galima greiciau. O kada tas bus ne patys nezino. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 01 14, 22:21)
kita savajte jau gales atvaziuoti zmogutis paleisti katila  ax.gif
ir dar siandien,nors visai nesitikejau, ispile gelzbetoninius laiptus, pirmadieni jau bus galima jais lipti  ax.gif

liux, 2 rimti reikalai thumbup.gif

QUOTE(smegenys @ 2011 01 14, 22:44)
man elektra statybom reikalinga, pamatus pilt noriu,

Mes is kaimynu prazioj elektra emem. O jums neiseitu taip?
O tai jau dabar pilsit pamatus???
Atsakyti
Gal galite pasidalinti kainomis ir meistrais. Gipso dejimo ir plyteliu klyjavimo. 4u.gif

QUOTE(Lana*** @ 2011 01 14, 21:21)
Sveiki visi  4u.gif
edituke, simpatiskas kampas  ax.gif as irgi visai noreciau kampo i nama, bet is buto
o mes su MB tik neseniai grizom is namuko, labai alkani ir visi murzini  doh.gif
siandien, is pat ryto buvo atvaziaves inspektorius is lietuvos duju apziureti katiline musu, kita savajte jau gales atvaziuoti zmogutis paleisti katila  ax.gif

sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smegenys @ 2011 01 14, 22:44)
Kampas visai nieko biggrin.gif (na pilkos as nemegstu spalvos), bet seip manau ziuresis labai graziai jei priderin tas bus prie interjero. Butinai gausi ikelt nuotraukytes kai jau stoves jusu namuciuose. 4u.gif

jis juodas su baltu, gobelenas irgi juodom smulkiom dryzem su baltom, cia nuotraukoje taip pilkai atrodo, jo butinai nufotkinsiu visa kai siandien sustatys.
Atsakyti
Ar kas statetes namuke dregmes surinkejus? Kokia nuomos kaina? O gal kas paskolinti turi ax.gif
Atsakyti
Papildyta:

mano toks pat tik gobelenas skiriasi 4u.gif vienas iš įdomesnių kampų ax.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti