Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 14, 17:44)
Angelux, a dar reikia foto katilines? Nufotkinau siandien smile.gif

Butu neblogai pasižiūrėt biggrin.gif , nes mum sakė, kad permažai vietos diz pečiui palikta, tipo reik priėimo prie jo eigu kas nors blush2.gif Nu tai ir norėjau pažiūrėt kaip ten viską sudėliavot, nes kaip suprantu visi įvadai, boileris ir t.t. viskas vietoj patalpoj, tik talpa dizeliui kitur?
Atsakyti
QUOTE(Angelux @ 2011 01 17, 11:42)
Butu neblogai pasižiūrėt  biggrin.gif , nes mum sakė, kad permažai vietos diz pečiui palikta, tipo reik priėimo prie jo eigu kas nors  blush2.gif Nu tai ir norėjau pažiūrėt kaip ten viską sudėliavot, nes kaip suprantu visi įvadai, boileris ir t.t. viskas vietoj patalpoj, tik talpa dizeliui kitur?

nu nors ne manes klausei,bet pas mus irgi dyzeliu kurenama- katiline iki 8 kvadratu, talpa kuro garaze.. pecius su boileriu apacioje- tai katilinej marios laisvos vietos- galejom dar ir malkini peciu ten pat statyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(edituke @ 2011 01 17, 11:33)
kai pirkau kampa turejau viena uzduoti - MB turi but vienas fotelis......o tokiu komplektu ne per daugiausia....

tai tu turejai palengvinta uzduoti- man sakoma kaip padarysi, taip gerai... bet paskui kai uzmeta kokia replika.... doh.gif
as tai mastau,kad pufika toki pati reiktu uzsisakyti is karto,o koki kresla tai del grozio kada ateityje...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 17, 11:51)
tai tu turejai palengvinta uzduoti- man sakoma kaip padarysi, taip gerai... bet paskui kai uzmeta kokia replika....  doh.gif
as tai mastau,kad pufika toki pati reiktu uzsisakyti is karto,o koki kresla tai del grozio kada ateityje...

vakar kalbejau del pufiko ''tiuningo'', siandien tikiuos sulauksiu skambucio, padarys man plokste ant jo, kad butu kietas stalas....
Papildyta:
ziuriu i kanala ir baugu daros - kiek patvines, tikiuos irenginio nepaskandins......
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 01 17, 11:55)
ziuriu i kanala ir baugu daros - kiek patvines, tikiuos irenginio nepaskandins......

koki dar kanala g.gif as ruosiuosi kaip tik pro tave pas laitininkus vaziuoti- tai sakai gai buti patvines kelias blink.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 17, 12:19)
aciu 4u.gif
nu labai panasiai gaunasi- svetaine ~27, o kampas kur nusiziurejau arba 3m,arba 2,75... tik kad telikas  i sona pas mane-tai graziau, kai ta uodega prie vitrinos,o patogiau tv ziureti, kai ta uodega i kita puse...
user posted image

Indruciukas as daryciau pagal si varianata.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 17, 11:56)
koki dar kanala  g.gif as ruosiuosi kaip tik  pro tave pas laitininkus vaziuoti- tai sakai gai buti patvines kelias  blink.gif

melioracinis griovys......nieko bendro su keliu....vaziuok ramiai......
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 01 17, 11:55)
vakar kalbejau del pufiko ''tiuningo'', siandien tikiuos sulauksiu skambucio, padarys man plokste ant jo, kad butu kietas stalas....

esu macius pufika su stiklu- grazus staliukas atrodo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2011 01 17, 11:57)
Indruciukas as daryciau pagal si varianata.

Aciu 4u.gif

o kazin kaip atrodys komoda ir ta kampo "uodega" lygiagreciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 17, 11:59)
esu macius  pufika su stiklu- grazus staliukas atrodo  4u.gif

planuoju ta plokste nuiminet....stiklas su mano terlium ir dar vienu greit pasirodanciu - katastrofa....jei padarys tai juoda plokste...
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 01 17, 11:58)
melioracinis griovys......nieko bendro su keliu....vaziuok ramiai......

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 01 17, 13:00)
o kazin kaip atrodys komoda ir ta kampo "uodega" lygiagreciai  g.gif

Svarbiausiai, kad butu normalus-patogus praejimas tarp komodos ir kampo g.gif Ir komoda aisku turetu buti aukstesne zymiai uz kampa....Man atrodos kaip tik graziai turetusi ziuretis. Nes ir akiai graziau, kai matyti gali daugiau vaizdu pro langa, nei ziureti i priesais siena, su komoda. g.gif
Papildyta:
Va kazkas panasaus, kai uz sopkutes komoda
Papildyta:
Va kazkas panasaus, kai uz sopkutes komoda
Papildyta:
ir cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 17 sausio 2011 - 11:11
sveikos

Edituke grazus kampas ax.gif pas mus panasus, bet jau man atsibodo, noreciau jau dabar visai kitokio tipo, esu macius pas dede toki kokio noreciau dabar, bet dar teks palaukti ax.gif noreciau nebe tokio kvadratinio, reiks paieskoti nuotraukos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2011 01 17, 12:22)
sveikos

Edituke grazus kampas ax.gif pas mus panasus, bet jau man atsibodo, noreciau jau dabar visai kitokio tipo, esu macius pas dede toki kokio noreciau dabar, bet dar teks palaukti ax.gif noreciau nebe tokio kvadratinio, reiks paieskoti nuotraukos ax.gif

nu man dar per 2 dienas neatsibodo, o su laiku viskas ikirsta nieko keista
Atsakyti