Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(rutulyte @ 2011 01 15, 17:35)
tai nepraktiška, bet laaabai gražu  rolleyes.gif reik turėt šalia dar nediduką kokį staliuką tada... gėrimams  biggrin.gif

siuo metu man tai neaktualu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 01 15, 16:38)
siuo metu man tai neaktualu  lotuliukas.gif

kokios mintys iškart doh.gif gi sultims, pieno kokteiliams rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 01 15, 18:26)
kokios mintys iškart  doh.gif gi sultims, pieno kokteiliams  rolleyes.gif  biggrin.gif

jei pas mane tokios mintys vadinasi issidaviau - aktualu ir dar kaip lotuliukas.gif doh.gif
is tikro noreciau tokio vaziuojamo ant ratuko baro g.gif esu neblogu macius sendaikciuose, reiks kada i Rietava nusaut.....

papildziau albuma sunaus lova
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke: 15 sausio 2011 - 17:51
QUOTE(edituke @ 2011 01 15, 17:28)
jei pas mane tokios mintys vadinasi issidaviau - aktualu ir dar kaip  lotuliukas.gif  doh.gif

is tikro noreciau tokio vaziuojamo ant ratuko baro  g.gif  esu neblogu macius sendaikciuose, reiks kada i Rietava nusaut.....

papildziau albuma sunaus lova

tai jau taip ir supratau tongue.gif

Dituvoj savaitgaliais gal būna, man atrodo tikrai esu mačiusi g.gif

Faina lova, bet maniškei dar ir dabar reikia su borteliu, nes iškristų pačią pirmą naktį doh.gif Ir man rozetkos prie lovos ir dar galvos baugiai atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 01 15, 18:59)
Faina lova, bet maniškei dar ir dabar reikia su borteliu, nes iškristų pačią pirmą naktį  doh.gif Ir man rozetkos prie lovos ir dar galvos baugiai atrodo  unsure.gif

jis ten nera miegojes nei 5 min doh.gif tai ta lova is pradziu vienoj vietoj laikiau, dabar i ta atstumiau....kai sugalvos miegot jauciu vel kitur perkelsiu, nes man ir langas virs galvos nepatinka biggrin.gif o razetem tfu tfu tfu potraukio neturi unsure.gif tai Lova kol kas vaidmeni atlieka tik kaip baldas - nenaudojamas ........
Atsakyti
Sveikos,

Man šiandien jau ausų nebeskauda, tpfu, tpfu, tpfu, bijau prisigirt, kad vėl šiąnakt nesuriestų unsure.gif

edituke, nu labai fainas kampas thumbup.gif Mes turim panašaus stiliaus sofkutę darbo kambaryje, tai gerai nešiojasi, išskyrus tai, kad katinas, kai buvo mažas, apdraskė vieną odinį šoną, bet dabar prie sienos tuo šonu stovi ir nieko nesimato..ir lova berniuko faina. Maniškė didžioji irgi panašią turi, nuo įsikraustymo miega, nė karto dar neiškrito...
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 01 15, 19:31)
Sveikos,

Man šiandien jau ausų nebeskauda, tpfu, tpfu, tpfu, bijau prisigirt, kad vėl šiąnakt nesuriestų  unsure.gif

edituke, nu labai fainas kampas  thumbup.gif  Mes turim panašaus stiliaus sofkutę darbo kambaryje, tai gerai nešiojasi, išskyrus tai, kad katinas, kai buvo mažas, apdraskė vieną odinį šoną, bet dabar prie sienos tuo šonu stovi ir nieko nesimato..ir lova berniuko faina. Maniškė didžioji irgi panašią turi, nuo įsikraustymo miega, nė karto dar neiškrito...

nu va gal pagaliau pasveiksi, mano Titas irgi stebuklingai greit issigyde, dar taip nera buve.........

kampas ir man patinka - katina buvom issileide cia laukini, bt va stebejau irgi ka darys su nagais, nes i sena galando....nelabai noreciau tokio svcio namuose...

Titas neramiai miega ir su manim, blaskos, spardos....jauciu reiktu man kaska uzdet, nes tikimybe yra kad islektu, bet as jau ir nebesiryzau leliukiskos lovos pirkt... ax.gif kaskaip pirkau tokia - ipras, juk auga....
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 14, 20:32)
Gal kuri yra susidurusi su zaliuzemis?
Visada galvojau, kad desim tokias, bet kai jos susitrauks, juk nebeatsidarytu nei langai, nei balkonines durys  cool.gif

user posted image

user posted image
SANIA, o kokios pas tave zaliuzes? Maciau albume ax.gif

Pas mane medines zaliuzes. Bet jos detos ant pacio lango remo. Todel ir atsidaro. O jei tu desi i lango anga tai kazi kaip cia bus g.gif . Vietoj taves tai as nedeciau tu zaliuziu, ne slangai pas tave ir taip grazus, kam juos slept schmoll.gif

EDITUKE Labai grazus minkstas kampas....toks funkcionalus..Ir tas staliukas thumbup.gif Bet graziausiai man pas tave plytu siena thumbup.gif Vis neatsiziuriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 16 sausio 2011 - 11:45
QUOTE(sania @ 2011 01 16, 12:43)
Bet graziausiai man pas tave plytu siena thumbup.gif Vis neatsiziuriu.

dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2011 01 16, 12:43)
Pas mane medines zaliuzes. Bet jos detos ant pacio lango remo. Todel ir atsidaro. O jei tu desi i lango anga tai kazi kaip cia bus g.gif . Vietoj taves tai as nedeciau tu zaliuziu, ne slangai pas tave ir taip grazus, kam juos slept schmoll.gif

O jos siauros pas tave? (na kaip kadaise buvo pirmos zaliuzes tokio storio?)
Vat vienintele iseitis ne i anga, o ant remo.
O kas tas ne slangai?
As i miegamuosius noriu bent jau, ten pietine puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 16, 16:02)
O kas tas ne slangai?

turbūt nes langai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 16, 18:02)
O jos siauros pas tave? (na kaip kadaise buvo pirmos zaliuzes tokio storio?)
Vat vienintele iseitis ne i anga, o ant remo.
O kas tas ne slangai?
As i miegamuosius noriu bent jau, ten pietine puse smile.gif

Ta prasme is kurios puses siauros , nelabai supratau klausimo g.gif
Na jei kambariai pietineje puseje, tai tokios zaliuzes gal gerai. Nes siaip jos prislopina sviesa. Pas mani virtuve siaurineje, tai dazniausiai zaliuzes buna iki puses pakletos, nes truksta sviesos. O svetaine pietineje, bet saules gauname mazai, nes pastogine yra plati, tad nelabai saules kliuna(svetaineje yra ruletai, kuriuos tik vakarais nuleidziu)
QUOTE(rutulyte @ 2011 01 16, 18:15)
turbūt nes langai  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ...... sumakaliavau raides
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 16 sausio 2011 - 16:24