Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose IV

QUOTE(Tuoj @ 2011 01 09, 21:38)

via jotul ar ne? as irgi vakar sita nusiziurejau... kiek mokejot ir is kur pirkot, jei nepaslaptis? radau uz 2100Lt...
Papildyta:
QUOTE(mamius @ 2011 01 09, 20:31)
O kokios naudos is jos jums atrodo gali buti per mazai?
Mes turime sita aukstesne, tokios spalvos kaip paveikslelyje. Nauda kaip nauda is krosneles - pakurus labai stipriai ikaista, atiduoda labai daug silumos. Jeigu galvojate kad nesimatys ugnies - tai jis tikrai matosi per stiklines dureles, nors ir ne kaip zidinys, bet sviecia ugnele  tongue.gif

na, manau, kad maziau ikaista, negu ketines jotul... ax.gif be to, kaip jau ir parasei, nedidelis langelis per kuri matosi ugnis... noretusi didesnio blush2.gif na, bet aisku, dizainas toks, tinkamas prie mano skonio drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(vilke74 @ 2011 01 10, 10:09)
labai graži žvakidė... thumbup.gif

man ir patiko drinks_cheers.gif dar patalyne faina 4u.gif kriaukles grazu, bet jau is patirties zinau kiek visas tas dekoracijas vonioje reikia valyti, priziureti, dar mano kate istisai jas istaso... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2011 01 09, 20:38)
Mes tokia įsidėjome

Mūsų lygiai tokia pati drinks_cheers.gif Negaliu atsidžiaugti rolleyes.gif

QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 10, 12:50)
via jotul ar ne? as irgi vakar sita nusiziurejau... kiek mokejot ir is kur pirkot, jei nepaslaptis? radau uz 2100Lt...

Tiek kainuoja neemaliuota. Nuotraukoje glazuruota, kaina jos irgi kita - JOTUL-F3-TD-BRM Jei rinkčiausi dar kartą - vėl tik emaliuota, nes labai lengva priežiūra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dautan: 10 sausio 2011 - 14:05
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 09, 22:42)
Pataline i miegamaji, pakolkas supakuota:
http://i327.photobuc...te/5e5e1397.jpg

labai grazi patalyne wub.gif . O antklode irgi tokia pat King?
Kaip man patinka tokia patalyne, ypac Super King dydzio - kazkas is fantastikos. Londone jau buvau nusiziurejusi visus patalus Super King, ale MB niekaip nepasirase miegojimui po viena antklode blush2.gif . Sake, nors ir tris kart King, vistiek as miegociau nuogas....
Teks ieskoti dabar lovatieses verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2011 01 10, 15:04)
Mūsų lygiai tokia pati drinks_cheers.gif Negaliu atsidžiaugti rolleyes.gif
Tiek kainuoja neemaliuota. Nuotraukoje glazuruota, kaina jos irgi kita - JOTUL-F3-TD-BRM Jei rinkčiausi dar kartą - vėl tik emaliuota, nes labai lengva priežiūra thumbup.gif

4u.gif o neglazuruota sunkiau priziureti? pas mane zidinio plyteles glazuruotos, tai tas tai taip, jeigu apruksta, labai lengvai nusivalo ax.gif
o merginos, kurios turit franco belge krosneles, kur geriausia kaina? ax.gif

user posted image

kaip keista, patys prancuzai duoda joms 2 metus garantijos, o jotul - 10metu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme_fatale: 10 sausio 2011 - 15:05
QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 09, 08:31)
Dabar turim kokliniu plytu zidini atvira, tai nezinau, nemoku as jo kurenti, kad nepriruktu namai.

Maksimaliai atidarai sklendę, prikrauni daug malkų ir nepapildydama sudegini. Kai ugnies ir dūmų nebelieka (lieka tik raudonos žarijos), uždarai sklendę. Esmė - "smūginis" kūrenimas, o ne lengvas smilkimas (priešingai negu kapsulėje) 4u.gif
Svarbu nepraleisti momento, kai ugnies nebelieka, ir greitai skendę uždaryti, nes kitaip visą prikūrentą šilumą vėl pro kaminą paleidi rolleyes.gif
Mes tik trečią žiemą iki galo perpratom sistemą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 10 sausio 2011 - 15:06
QUOTE(kasiopeja @ 2011 01 10, 16:04)
Maksimaliai atidarai sklendę, prikrauni daug malkų ir nepapildydama sudegini. Kai ugnies ir dūmų nebelieka (lieka tik raudonos žarijos), uždarai sklendę. Esmė - "smūginis" kūrenimas, o ne lengvas smilkimas (priešingai negu kapsulėje) 4u.gif
Svarbu nepraleisti momento, kai ugnies nebelieka, ir greitai skendę uždaryti, nes kitaip visą prikūrentą šilumą vėl pro kaminą paleidi  rolleyes.gif
Mes tik trečią žiemą iki galo perpratom sistemą  doh.gif

nu man tai ir buna baisiausia, uzdaryti, kai tik ugnies nebelieka doh.gif bijau smalkem apsinuodyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 10, 16:02)
4u.gif  o neglazuruota sunkiau priziureti? pas mane zidinio plyteles glazuruotos, tai tas tai taip, jeigu apruksta, labai lengvai nusivalo  ax.gif
o merginos, kurios turit franco belge krosneles, kur geriausia kaina?  ax.gif

http://s2.pigu.lt/co...3173/xbig-0.jpg

kaip keista, patys prancuzai duoda joms 2 metus garantijos, o jotul - 10metu  ax.gif

DAr atkreipkit demei i malku ilgi. Nes standartines berods 45cm.
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 10, 12:50)

Pirkome pagal ankščiau įdėtą nuorodą, kaina buvo 100 t mažesnė, nei nurodyta. Bet jų įvairių yra, tų krosnelių, nors ir atrodo identiškai. Pvz. mūsų laikoma neekologiška, nes joje nėra dvigubo degimo kameros, ir CO2 patenka į aplinką. Ta pagerinta buvo berods apie 1500 Lt brangesnė.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2011 01 10, 15:51)
labai grazi patalyne  wub.gif . O antklode irgi tokia pat King?
Kaip man patinka tokia patalyne, ypac Super King dydzio - kazkas is fantastikos. Londone jau buvau nusiziurejusi visus patalus Super King, ale MB niekaip nepasirase miegojimui po viena antklode  blush2.gif . Sake, nors ir tris kart King, vistiek as miegociau nuogas....
Teks ieskoti dabar lovatieses  verysad.gif .

Taip, ir pataline ir ta sunkioji antklode king dydzio, na kaip ir lova king. Pradzioj kelis metus miegojom ant queen dydzio lovos, tai dabar jau 4 metai miegam ant king, nu man tas dydis lovos tai pasaka ir dar karta pasaka thumbup.gif . Lova isitaisem tai jau musiet visam gyvenimui, nes klasika nemirsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 10, 23:07)
Taip, ir pataline ir ta sunkioji antklode king dydzio, na kaip ir lova king. Pradzioj kelis metus miegojom ant queen dydzio lovos, tai dabar jau 4 metai miegam ant king, nu man tas dydis lovos tai pasaka ir dar karta pasaka  thumbup.gif . Lova isitaisem tai jau musiet visam gyvenimui, nes klasika nemirsta  biggrin.gif

o koks tai dydis? nes greitai uzmetusi paieska tai radau toki: 274 x 259 cm. g.gif jau laaabai didele biggrin.gif bet aisku, geriau jau didesne, nei mazesne, kad tik vietos butu tokiai biggrin.gif .
g.gif kazkaip pasirode, kad nesamoningi ismatavimai, kuriuos pirmai radau, tai paziurejau atidziau, tai cia nurodyti tokie standartiniai dydziai g.gif
http://en.wikipedia.org/wiki/Bed_size

tada musu 200x200 irgi jau king ? g.gif ale mat kaip idomu, net neitariau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 10 sausio 2011 - 21:46
QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 10, 13:10)
nu man tai ir buna baisiausia, uzdaryti, kai tik ugnies nebelieka  doh.gif bijau smalkem apsinuodyti  cool.gif

nebūna tų dūmų anei smalkių mirksiukas.gif

O jei apie lovas, plotis 180 labai komfortiškas, o dėl ilgio - geriausia reguliuotis pagal savo ūgį. Tarkime, vyro (ar žmonos, jei ji aukštesnė) ūgis + bent jau 20 cm thumbup.gif
Atsakyti
Labukai,
mazumele buvau dingus, reikes pasivyti ka priraset smile.gif

Gal zinot kur galima igyti mixeri bent jau kazka panasaus i Kitchen Aid vat toki
user posted image

Pamaniau jus visur landziojat nete gal kur uzmatet rolleyes.gif
Atsakyti