QUOTE(mamagabi @ 2011 01 13, 12:59)
Pamacius tokius tapetus man iskart smalsu pasidare: jei planuojate jais klijuoti kad ir tik viena siena (tarkim jos plotis 4m x aukstis 2,70m =~10m) tai sienai paklosite 2,600lt., o jei dar ir virtuvei- tai du kart tiek
Jei tiek galite skirti dviem sienoms ir tai yra ne siaip grazus, o ispudingi tapetai, tai kokius tada planuojate rinktis baldus, uzuolaidas, kilimus, sviestuvus ir kitus interjero akcentus? Juk Jotules komplekto ar sekcijos is SBA prie tokiu tapetu napastatysite
Kaip planuojate juos "ireminti", nes juos beveik galima prilyginti paveikslui?
Ar interjera kursite patys, ar pavesite interjero dizaineriui, nes su tokiais tapetais reikia moketi elgtis/orientuotis, kad jie neprarastu savo zavesio?
Ir apskritai i koki interjera orientuojates? Tikra klasika ar modernia?
o kokia diskussija uzvire

, reikes daugiau tokiu idomiu daiktu imesti
Visu pirma klijuosime tik virtuve ir tik viena siena, kambari neklijuosime, tuos imeciau kaip pavizdi, kad jieskau...jai LT nerasime tai pirksime is ten.
Del piesimo ant senu, visai gera mintis

, iskart i galva kazkodel sauna vaiku kambariai su mike pukuotuku arba naujuju rusu carishkeji interjerai

, dar galima butu pakeisti ir fototapetais, galvojau ir apie tai, bet cia kaip sako rusai:" ne to ruslo"
Is mano puses bus ne kuklu pasakyta, bet jai as jau renkuosi tokius idomus daiktus, manau turiu supratima interjere

, ir kam inter.dizaineris jaigu cia forume tiek daug mamyciu turinciu skoni

, tai manau nereikes inter.dizainerio( greitu laiku ikelsiu nuotraukas jusu teismui

, kaip viksta remontas, bet kolkas tik remonto pradzia, griovimai, dulkes nieko idomaus )
Interjera miksosim ir moderniu ir klasika, provanso stilius nors ir labai jaukus ir siltas

, bet man norisi daugiau "prabangos"

, provanso stiliumi bus vaiko kambarys.