Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose IV

QUOTE(kasiopeja @ 2011 01 14, 13:21)
taip, tiesiog iš konteksto ištraukiau tokį sakinį
"Interjerą miksuosim ir modernių, ir klasiką <...>, provanso stiliumi bus vaiko kambarys". Todėl pirma mintis ir buvo: visi kambariai - klasikos variacijos, tik pas vaiką - nukrypimas į provansą... Bet gal praleidau ką nors, kas buvo pasakyta tarp eilučių...  ax.gif

biggrin.gif , tik vaiko kambarys bus provanso stiliumi, visos kitos erdves bus miksojamos modernu ir klasika mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 14, 14:02)

Mes kopijuojam sita holo-laiptu vaizda. Kaip si stiliu jus pavadintumet? (niekaip nezinau kaip vadint man patinkanti stiliu biggrin.gif )

as irgi nzn kaip tas stilius vadinasi panasus i klasikini amerikeciu stiliu ax.gif
Atsakyti
Būtų smagu, jei pasidalintumėt savo interjero knygų "lentynomis" 4u.gif

.....

Turiu tokią knygą:

user posted image

Tai kažkokio įkvėpimo iš jos negavau, gal daugiau kaip sakau "bendram išsilavinimui" biggrin.gif norėjosi turėt..

Ši knyga įdomi savo tokiais tikrai įdomiais "tautiniais" interjerais, nors realiam gyvenime nelabai pritaikyčiau, bet vartau su malonumu:

user posted image

Šią knygą gavau per knygų mainus, vartau, kai noriu "baltų" minčių:

user posted image

Turbūt tokią pačią g.gif, tik rusišką turiu, tai čia smulkmenų patinkančių ir pritaikomų randu smile.gif :

user posted image

Ši knyga man patinka, dažnai pavartau:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2011 01 14, 12:03)
Būtų smagu, jei pasidalintumėt savo interjero knygų "lentynomis"

Kad nelabai knygų kaupiu. Amazonėj kiek leidžia įkišti nosį į knygas, tiek pakanka.
Atsakyti
As knygu neperku. Internete pilna foto. Ivedu i google ko reikia ir varvinu akis apskritas paras biggrin.gif
Atsakyti
Dar galima po rankdarbiautojų blogus palandžioti. Pradedi pvz. čia http://loretablog.blogspot.com/
ir kapstaisi gilyn pas merginas, kurios atsiliepimus palieka

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 14, 14:23)
Po laiptais virtuvinis sandeliukas...
bet wc ar iseitu padaryt  g.gif , nu gal, jei tik ieini ir sedies ant tuliko  g.gif

QUOTE(Svarstykle @ 2011 01 14, 14:27)
pas mus po laiptais WC - aisku, patalpa ten gavosi labai nediduke, bet viskas, ko reikia, tilpo puikiai. Galesiu veliau surast nuotraukele ir ikelt, kaip atrodo

Aciu - man to ir tereikia, kad tik butu kur padeti sedimaja lotuliukas.gif
Nuotraukele pamatyti butu saunu smile.gif

Del knygeliu - jei pinigais lytu, tai nuo interjero knygu mano lentynos turbut suluztu ax.gif todel turiu tik kelias:
Mano megstamiausia, kaip MB sako "biblija", todel, kad nusipirkusi varciau pries miega 5 vakarus is eiles biggrin.gif
Pasakyciau "labai mano stiliaus":
user posted image

Kitos:

user posted image

user posted image

user posted image

Lietuviskos:
user posted image

user posted image

Sias dvi uzsisakiau (neistveriau kaip norejau tureti blush2.gif ), is Amazon, bet dar negavau - jei prapuole bus labai liudna cray.gif : user posted image

user posted image

Ir dar aisku ~30 zurnalu "Salon" - stai ka daro aistra interjerams blush2.gif doh.gif

O kad google visko galima rasti tai jau tikra tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 14 sausio 2011 - 16:10
QUOTE(mamagabi @ 2011 01 14, 15:43)
Del knygeliu - jei pinigais lytu, tai nuo interjero knygu mano lentynos turbut suluztu ax.gif
.
.
Mano megstamiausia, kaip MB sako "biblija", todel, kad nusipirkusi varciau pries miega 5 vakarus is eiles biggrin.gif
Pasakyciau "labai mano stiliaus":

tas pats ir pas mane drinks_cheers.gif, žinoma, seku blog'us, naršau visur, bet vistiek malonu turėt knygų rolleyes.gif, galų gale ir jos tampa interjero dalimi smile.gif
.
.
ir aš turiu drinks_cheers.gif, kad ir nedidutė, bet smagiai žiūrisi smile.gif

Tikiuosi, sulauksi savo knygų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2011 01 14, 16:43)
Del knygeliu - jei pinigais lytu, tai nuo interjero knygu mano lentynos turbut suluztu ax.gif

Va va, kainuoja jos nemazai kitakart ax.gif

QUOTE(LT saulele @ 2011 01 14, 16:53)
...bet vistiek malonu turėt knygų  rolleyes.gif, galų gale ir jos tampa interjero dalimi  smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:

Dar sie laiptai buvo uzkliuve, kai rinkausi juos kazkada. Tik man norejosi atviros erdves is antro auksto i pirma, tad sie man netiko.

user posted image
Papildyta:

FEMME FATALE, klausei del duru, tai mes pirkom jas "Madepar"
Kairiau beicuotos jau, desiniau dar nea.
(o as norejau baltu labiau...)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 14 sausio 2011 - 16:29

Man patinka stai tokios spalvos (tik nufotografuota nelabai kaip) :

user posted image

Galvoju hola gal taip dazyt, 2 spalvos, perskirtos juostele....
Atsakyti
Labai patiko, gal kam pravers ax.gif
Atsakyti
Mamagabi,o uz knygas gal kreditine atsiskaitinejai?
Nezinau kaip LT,bet UK jei perki su visa ar mastercard,tai jei ir negauni,jie tuos pinigus grazina patys.Zodziu,kaip draudimas veikia.Kaip viskas veikia as nezinau,bet galima pasidometi.Siaip Visa ar mastercard,kur bebutu ar LT ar UK turetu buti vienodai.
O uzsaket is US?Nes is ten labai jau ilgas siuntimo laikas,apie menesi gali trukti.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 14, 18:25)
Mamagabi,o uz knygas gal kreditine atsiskaitinejai?
Nezinau kaip LT,bet UK jei perki su visa ar mastercard,tai jei ir negauni,jie tuos pinigus grazina patys.Zodziu,kaip draudimas veikia.Kaip viskas veikia as nezinau,bet galima pasidometi.Siaip Visa ar mastercard,kur bebutu ar LT ar UK turetu buti vienodai.
O uzsaket is US?Nes is ten labai jau ilgas siuntimo laikas,apie menesi gali trukti.

Pirko mano drauguze JAV, ji ir mokejo - cia kaledine dovana, kuria pati issirinkau ax.gif
Issiunte pries Kaledas, o keista kad dar negavau todel, kad per tarpininkes uzsisakiusi irgi is amazon pora disku "akvariuma" ir "zidini", jie jau Lietuvoje, nors issiusti veliau nei knygos g.gif
Zodziu, siandien pasiskambinau i savo pasto skyriu ir sakau:
Kur mano siuntinys blink.gif Atiduokit, bo ateisiu ir nusausiu smile.gif
O ji man sako - ateikit, bet ne su sautuvu, o su pasu lotuliukas.gif

Taigi kuria diena teks nupedinti, bet daug vilciu nededu unsure.gif

Rytine kava - tokio grazaus holo tikrai nedalinciau i dvi spalvotas dalis. Jokiu budu schmoll.gif
Kambariuose gal ir taip, o toki erdvu hola "sukaposi" i spalvotus gabalus/juostas tikrai neverta.
Jei norisi suteikti dekoratyvumo, ant sienu galima klijuoti dekoratyvine sienine juosta ar medinius dekoratyvinius banerius, bet visa esme ir yra islaikyti holo grakstuma ir erdve smile.gif
Kelios foto (pabandyk isivaizduoti jas spalviskai sudalintas:):
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 14 sausio 2011 - 18:25