Pasiziuri i situs interjerus,nu man taip grazu sviesus baldai.Tik jauciu po keliu menesiu jiems amen butu,o laikyt uzdengus ar apdengus tai irgi nesamone...
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 22, 14:39)
Pasiziuri i situs interjerus,nu man taip grazu sviesus baldai.Tik jauciu po keliu menesiu jiems amen butu,o laikyt uzdengus ar apdengus tai irgi nesamone...
As vat ir suku galva, siaip atrodo sviesus nepraktiska, bet kai ieskai uzsienyje kokiu apartamentu issinuomoti, tai pilna su sviesiais ir net baltais minkstais baldais

QUOTE(Cobre @ 2010 12 22, 11:59)
As vat ir suku galva, siaip atrodo sviesus nepraktiska, bet kai ieskai uzsienyje kokiu apartamentu issinuomoti, tai pilna su sviesiais ir net baltais minkstais baldais
man misle, nes ten tikrai praeina zmoniu daug, ir tikrai nesaugo, taip, kaip namie 

Minksti baldai gali buti apvelkami,tai juos paskalbt gali.Bet jei paemus toki fakta,kad esant sveciams issipils koks raudonas vynas,ar vaikas su flomasteriais ar sokoladu praeis-tai kas kiek laiko juos reiks skalbt?
Pas mano mama sviesus minksti baldai-tai kiek pamenu,tai visada apdangstyti kokiu graziu sviesiu dangalu.Bet taip ir uzdangstai visa grozi.
Gal tikrai mes kazko nezinom?Gal kas turit kokiu minciu del tu sviesiu baldu?
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 22, 13:29)
Minksti baldai gali buti apvelkami,tai juos paskalbt gali.Bet jei paemus toki fakta,kad esant sveciams issipils koks raudonas vynas,ar vaikas su flomasteriais ar sokoladu praeis-tai kas kiek laiko juos reiks skalbt?
Pas mano mama sviesus minksti baldai-tai kiek pamenu,tai visada apdangstyti kokiu graziu sviesiu dangalu.Bet taip ir uzdangstai visa grozi.
turiu minciu

jei nesodinsite santechniko ar automechaniko su darbo rubais ant savo baltu sofu, tai nieko ir neatsitiks. Su svariais rubais atsisedus ir atsistojus, nuo to baldai tikrai nenukentes (turiu patirties).
Balti minksti baldai vaiku kambariui nerekomenduojami - ten, kur naudojami flomasteriai, tusinukai ir visokios kitokios vaikiskos lavinimo priemones, o svetaineje/sveciu kambaryje tokie daiktai neturetu buti toleruojami.
Tiesiog, kai namuose yra ivesta protinga tvarka, jie tvarkingai ir atrodo. Beje, tokius namus ir tvarkyti lengviau.
Del vyno, gali pasitaikyti (ir ne tik ant baldu, bet ir brangiu rubu ar kilimo), bet manau, kad ne daznai. Tada reiketu tiesiog gobelena chemiskai isvalyti.
Na taip,sutinku su tokiu variantu jei gyvenimas didesniam nei dvieju kamb bute,kur 1 kambari galima skirti vaikui.Bet jei paemus toki neretai pasitaikanti varianta,kaip dvieju kambariu butas kur salonas sujungtas su virtuve,tai kur tada ta vaika su lavinimo priemonem kist?Jei ne i svetaine,tai i miegama?Ar dvieju kambariu bute gyvenantys zmones neturi vaiku ir jei turi tai tokiais budais nelavina?Tikrai jis ar jie bus toj pacioj svetainej ir kol mama valgyt pvz darys,vaikutis tikrai ras ka paveikt (nebutina ka nors svaraus ir nebutinai ant lapo popieriaus
)
As ju dar neturiu,bet planuojam.Gal veliau keisim buta i nama,o gal ir ne.Jei keisim-problemos nera,jei ne,tai ir noriu gerai pagalvoti ir rasti toki varianta tarp "grazu,noriu ir bent kazkiek praktiska".Kas savaite baldu apvalkalo skalbt nenoriu,daiktai turetu man tarnaut,o ne as jiems.
Nors dabar paemus kaip kas ta svetaine laiko.UK nuosavuose namuose,kuriu dauguma,gali buti guest room arba dining room,kuris skirtas sveciams arba valgyti.Ir yra living room,kur prie zidinio renkasi visa seimyna-kas zaisti,kad tv ziureti,kas knyga skaityti,ar siaip sugriuvus ant sofkutes papliurpti.Toki varianta manau vel gali leisti tik zmones gyvenantys name arba turintys bent 4 kambariu buta,kad dar ir miegot kur liktu.

As ju dar neturiu,bet planuojam.Gal veliau keisim buta i nama,o gal ir ne.Jei keisim-problemos nera,jei ne,tai ir noriu gerai pagalvoti ir rasti toki varianta tarp "grazu,noriu ir bent kazkiek praktiska".Kas savaite baldu apvalkalo skalbt nenoriu,daiktai turetu man tarnaut,o ne as jiems.
Nors dabar paemus kaip kas ta svetaine laiko.UK nuosavuose namuose,kuriu dauguma,gali buti guest room arba dining room,kuris skirtas sveciams arba valgyti.Ir yra living room,kur prie zidinio renkasi visa seimyna-kas zaisti,kad tv ziureti,kas knyga skaityti,ar siaip sugriuvus ant sofkutes papliurpti.Toki varianta manau vel gali leisti tik zmones gyvenantys name arba turintys bent 4 kambariu buta,kad dar ir miegot kur liktu.
QUOTE(vida777 @ 2010 12 22, 16:24)
Su svariais rubais atsisedus ir atsistojus, nuo to baldai tikrai nenukentes (turiu patirties).
Turiu drauge pedante. svaruole, tvarkinguole. du vaikai ir jie nelaksto su purvinom rankom ir piestukais rankose, baldai buvo ne balti, bet sviesus. vale, vale ir dar karta vale, dabar nusipirko tamsius, ske nori, nenori, jie vistiek purvinasi, ir net labai ir kalba neeina apie demes pastovias nuo vyno. tiesiog baldai stovi normalioje svetaineje, o ne parodomojoje, kuri naudojama tik sveciui atejus.
Vida777, o jus turite vaiku, kiek jiems metu?

Man atrodo vienintelis geriausias variantas yra nuimami uzvalkalai, bet jauciu as nerizikuosiu baldams tarnauti, man baltu matiniu plyteliu per akis, jei noriu idealiu grindu, turiu kasdiena plauti, ir dar su pasveitimais

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 22, 15:21)
Na taip,sutinku su tokiu variantu jei gyvenimas didesniam nei dvieju kamb bute,kur 1 kambari galima skirti vaikui.Bet jei paemus toki neretai pasitaikanti varianta,kaip dvieju kambariu butas kur salonas sujungtas su virtuve,tai kur tada ta vaika su lavinimo priemonem kist?Jei ne i svetaine,tai i miegama?Ar dvieju kambariu bute gyvenantys zmones neturi vaiku ir jei turi tai tokiais budais nelavina?Tikrai jis ar jie bus toj pacioj svetainej ir kol mama valgyt pvz darys,vaikutis tikrai ras ka paveikt (nebutina ka nors svaraus ir nebutinai ant lapo popieriaus
)

Atsiprasau, kazkaip tikrai nepagalvojau, kad klausimas buvo taikytas butui. Jei kalba eina apie buta, tai kokio jis didumo bebutu, tikrai nesirinkciau baltu arba labai sviesiu baldu

Mano supratimu living room (angl.), Wohnzimmer (vok.) ir gyvenamasis (seimos laisvalaikio kambarys), tai nera svetaine. Ir velgi kalbu apie nama, o ne buta, kur daznai buna 3 in 1. Juk einant i buta niekas nesitiki rasti saunos, kino sales ar sporto studijos, kaip ir atskiru kambariu seimai ar sveciams.
O sveciu kambarys man nera nei kazkokia naujiena, nei ypatinga prabanga. Pas musu senelius atsimenu visada buvo seklycia - kambarys tik sveciams, sventems ir ivairioms progoms. Tarybiniais laikais net standartiniuose alytnamiuose, nekalbant jau apie individualios statybos namus, zmones turejo isirenge salonus (salionus

Aga jau matau savo pypli su baronke rankoje ant baltos sofos
Negali 1.5metuku maziui paaiskinta, kad reikia valgyti dziuvesi virtuveje. O ne duoti skanesta negaliu. Lauksiu kokiu 3 metuku
iki tol reikia ziureti baldu su nuimamu gobelenu, bent jau pagalviu.

QUOTE(vida777 @ 2010 12 22, 19:57)
KAIP GRAZU!!!

Idomu kur tokiu pirkti?
QUOTE(Iriska @ 2010 12 22, 20:14)
Negali 1.5metuku maziui paaiskinta, kad reikia valgyti dziuvesi virtuveje. O ne duoti skanesta negaliu. Lauksiu kokiu 3 metuku
iki tol reikia ziureti baldu su nuimamu gobelenu, bent jau pagalviu. 

yra mananciu, kad gallima

Galiu ir as pasisakyt. jau sesti metai turime odinius sviesius baldus, vaikai jau nemazi ,su saukstu ir bisccociu rankytej nelaksto. Ir mes saugome, bet gyvenimas yra gyvenimas. Kasmet po pora kartu as juos valau! tai oda nesunku isvalyt, bet jei tai medziaga - tai niekada nepirkciau sviesiu, jei tai kasdieniniam naudojimui