Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose IV

QUOTE(Cobre @ 2010 12 29, 10:13)
as iskart paziurejau i jusu profili, kur vaikai turi buti irasyti  biggrin.gif  musu kedes prie valgomojo stalo su gobelenu. nera jos ypatingai sviesios, bet vistiek valyti labai daznai reikia  doh.gif bet kadangi as apmastymuose del to reikalo, tai manyciau, kad nebutinai balti baldai reikalautu tokios prieziuros, as pagalvoju apie samanine spalva, tai jei be jokio rasto, tai vistiek valymo tiek pat butu. taip ir mastau, kol galiu dar ta daryti  biggrin.gif

Ne vaikų amžiuje esmė- kažkada irgi buvo maži, bet pas mus visą laiką būdavo šviesu ir kilimai šviesūs. Taip kad čia gal greičiau vidiniai įsitikinimai. O iš kitos pusės, pažiūrėjau, kad vaikams dabar labai daug tėvai leidžia - netaikau tikrai visiems absoliučiai tėvams, bet sprendžiu iš to, kai ateina į svečius su mažais vaikasi ir matai ką didelė dalis vaikų daro ir kas jiems leidžiama. Tikrai neleisdavau vaikui riebaluotom rankom duotis po namus, juo labiau po svetimus arba leisti valyti į užuolaidas ar baldus. Tiesiog toks nedidelis mano pastebėjimas biggrin.gif Bet toki atveju jokio skirtumo kokios spalvos baldai - ant tamsių ne ką blogiau matosi kitokie nešvarumai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2010 12 30, 09:22)
Ne vaikų amžiuje esmė- kažkada irgi buvo maži, bet pas mus visą laiką būdavo šviesu ir kilimai šviesūs. Taip kad čia gal greičiau vidiniai įsitikinimai. O iš kitos pusės, pažiūrėjau, kad vaikams dabar labai daug tėvai leidžia - netaikau tikrai visiems absoliučiai tėvams, bet sprendžiu iš to, kai ateina į svečius su mažais vaikasi ir matai ką didelė dalis vaikų daro ir kas jiems leidžiama. Tikrai neleisdavau vaikui riebaluotom rankom duotis po namus, juo labiau po svetimus arba leisti valyti į užuolaidas ar baldus. Tiesiog toks nedidelis mano pastebėjimas  biggrin.gif Bet toki atveju jokio skirtumo kokios spalvos baldai - ant tamsių ne ką blogiau matosi kitokie nešvarumai  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif .Maciau ir as tokiu vaiku, lakstanciu riebaluotom rankytem.Teveliu reakcijos jokios. As net jauciuos nepatogiai tokiais atvejais. Bet geriau ta tema nesipletokim, nes kiekv. gyvena kaip jis nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2010 12 30, 10:22)
Bet toki atveju jokio skirtumo kokios spalvos baldai - ant tamsių ne ką blogiau matosi kitokie nešvarumai  lotuliukas.gif

Aha, nesipletokim labai auklejimo klausimais. Riebaluotom rankom nelaksto, bet visko su vaikais nutinka biggrin.gif
Tik norejau paklausti, be jokiu uzsleptu minciu, tiesiog man labai rupi, ar baldai sviesus su rastu ar be ?
Atsakyti
Dar paprastesnis variantas yra padengti audinį specialia danga, kuri neleidžia įsigerti purvui. Patikrinta smile.gif
Atsakyti
Su Naujais metais visas.
Linkiu nestokoti ideju, dalintis patarimais ir sekmes puosiant savo namucius santa2.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2011 01 01, 13:00)
Dar paprastesnis variantas yra padengti audinį specialia danga, kuri neleidžia įsigerti purvui. Patikrinta smile.gif

Gal galit tada išsamiau papasakot mirksiukas.gif, kas dengia ta danga, gal yra tiesiog kažkokio skysčio pirkti, koks čia procesas: ar dengiami "gatavi" baldai ar audinys prieš aptraukiant, kaina ir pan., jei esate patys išbandę ax.gif
Atsakyti
Aha, labai įdomu toks procesas, ar visiems audiniams tinka g.gif Kur čia tokį dalykėlį atlieka, ar LT yra?
Atsakyti
Nusiziurejau komoda SBA idejose Mondevill
user posted image

ir radau panasia Aukmerges balduose http://www.aub.lt/
manderville pavadinimu, tik neisideda man jos foto. Mano akimis modelis analogiskas, ismatavimai skirias pora cm. Nezinot ar cia tas pats butu modelis ar ne? g.gif Nes skirtumas kainu tai 700 lt

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2011 01 02, 10:53)
Nusiziurejau komoda SBA idejose Mondevill

ir radau panasia Aukmerges balduose http://www.aub.lt/
manderville pavadinimu, tik neisideda man jos foto. Mano akimis modelis analogiskas, ismatavimai skirias pora cm. Nezinot ar cia tas pats butu modelis ar ne?  g.gif  Nes skirtumas kainu tai 700 lt

dekui  4u.gif

Ne kartą jau čia apie tai kalbėta smile.gif Tikrai tas pats 4u.gif SBA prekiauja Aukmergės baldais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 02 sausio 2011 - 12:59
Labai dekui 4u.gif

Pradzioje taip ir supratau, tik biski kitoks baldu pavadinimas suklaidino mane 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cola: 02 sausio 2011 - 14:13
Gal turit kas įdėjų ar pavyzdžių kaip įrengti provanso stiliaus darbo kambarį g.gif . Labai jau norisi jį kuo greičiau turėti, o vizija vis nesiklijuoja schmoll.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IvetaJ @ 2011 01 03, 21:11)
Gal turit kas įdėjų ar pavyzdžių kaip įrengti provanso stiliaus darbo kambarį g.gif .  Labai jau norisi jį kuo greičiau turėti, o vizija vis nesiklijuoja schmoll.gif

4u.gif

O ką jūs planuojate jame veikti? Rankdarbiauti ar kaip ofisiuką daryti, kur reikalingas kompiuteris? Turiu keletą foto.
Atsakyti