Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose IV

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 18, 18:38)

Labai aciu, butinai rimtai pasidomesiu  bigsmile.gif . Man ne del seselio reikia, o del grozio ax.gif , nes musu terasa siaures vakaruose......
O puosmedzio tokie lapai?? :
http://www.florasele.....m katsura.jpg

O topolis ir maumedis nezinau ar patiko, per google nelabai supratau, nes nepazystu medziu visai dar  cool.gif

na topolius kieme nelabai kas sodina biggrin.gif daugiau pakelese- jie tikrai labai greitai auga. maumedis irgi - jis dekoratyvesnis, jei lygint su topoliu. viena turiu, tai tikrai per metus 1,5m. i auksti issiitiebe...
ne tokie puosmedzio lapai. jie apvalus- labiau i liepos panasus...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 01 18, 19:04)
na topolius kieme nelabai kas sodina biggrin.gif  daugiau pakelese- jie tikrai labai greitai auga. maumedis irgi - jis dekoratyvesnis, jei lygint su topoliu. viena turiu, tai tikrai per metus 1,5m. i auksti issiitiebe...
ne tokie puosmedzio lapai. jie apvalus- labiau i liepos panasus...

Topolis tada tiktu uz savo tvoros gal, pakelej...
Gal kas foto imestu, nes man googlej skirtingu foto rodo ax.gif
Wow kaip maumedis auga bigsmile.gif . Galim ir jo foto ax.gif
Noriu medziu, kurie greit auga, nes esam ant pliko lauko, o laukti daug metu siokio tokio vaizdo, tikrai nenoriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 18, 18:02)
Barboraaa, gluosnis kur uzauga toks didelis su nusvyrusiom sakom?

bigsmile.gif aha. Man mielesni mažesni. Mes kai vaikai buvom po jais žaisdavom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 18 sausio 2011 - 18:12
Rytine kava susiruosei kaima misku paversti? bigsmile.gif lotuliukas.gif Pas mano tevus dar kastonas greitai uzaugo, tiek greitai, kad nupjauti teko, nes pradejo namo stoga plesti, teko nupjauti doh.gif

O as kieme lapuociu daug nenoriu... Graziausiai ir mieliausiai atrodo kalnines puseles, greitai auga, bet labai i sonus pleciasi, kadagiai dekoratyviniai irgi gana greitai, o jeigu dar patresi thumbup.gif bet nuo ju pavesio nera smile.gif

O dar pas tevus kazkada augo japoniska vysnia, gaila nusalo kazkuria ziema unsure.gif verysad.gif , tai planuoju pasisodint... Auga labai letai, bet jau ziedu grozis ir kvapas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme_fatale: 18 sausio 2011 - 18:28
QUOTE(Barboraaa @ 2011 01 18, 19:11)
bigsmile.gif aha. Man mielesni mažesni. Mes kai vaikai buvom po jais žaisdavom.

Ta prasme kol neuzauge ar rusis buna kita, kur neisauga labai?

Jei kas gales idet keliu minetu augalu foto, busiu labai dekinga :bigsmile:

O cia virtuve atskyrem arkomis nuo svetaines (MB visa savaite vargo su vienu darbininkeliu, sake padare, kad tik su tanku isverstum biggrin.gif)

user posted image

Vaizda kopinom is sios foto, tai nezinau kaip dabar apdirbti kuo greiciau, nes viska is medzio uzsakinet, daug kainuos...... Is putos kolonu virsu dar aplipdytume, bet vat tuos lenkimus reik apgrazint kazkaip....

user posted image
Atsakyti
Rytine kava, taip sitas, tik cia maziuuuukas smile.gif Beje, musiskiai gausiai dera ax.gif

Femme, man pusys irgi favorites, bet ne kalnines, o paprastos...Osimas jura primena.
Bet cia jau turbut OT blush2.gif
Ka manot apie langines? Turesim vitrinu pietu pusej- mastau apie langines.Niekas nedaret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambre: 18 sausio 2011 - 18:32
QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 18, 19:22)
Rytine kava susiruosei kaima misku paversti?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  Pas mano tevus dar kastonas greitai uzaugo.......

Nu man zalumos truksta nezmoniskai...
Rasausi visus cia minimus medzius bigsmile.gif

QUOTE(ambre @ 2011 01 18, 19:31)
Rytine kava, taip sitas, tik cia maziuuuukas smile.gif  Beje, musiskiai gausiai dera ax.gif

Gal kokia foto turi medziu, gal is praeitos vasaros ax.gif

IR LABAI LAUKSIU bet kokio patarimo, kaip kuo pigiau apdirbt kolonas ir arkas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2011 01 18, 19:31)
Femme, man pusys irgi favorites, bet ne kalnines, o paprastos...Osimas jura primena.
Bet cia jau turbut OT blush2.gif
Ka manot apie langines? Turesim vitrinu pietu pusej- mastau apie langines.Niekas nedaret?

langines - geris thumbup.gif jeigu prie mano namo fasado deretu - tikrai deciau doh.gif del kainu neisivaizduoju, kaip suprantu nepopuliarus dalykas LT 4u.gif

o puosmedzio tokie lapai?

user posted image

galvoju, ar kur gyvai esu macius doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 18, 18:27)
Ta prasme kol neuzauge ar rusis buna kita, kur neisauga labai?

user posted image

Tada manau jauni medeliai buvo.Dabar g.gif peraugę bet kažkiek yra. Negaliu dabar pažiūrėt(jie Birštone biggrin.gif ).Šalia tokio sudegusio viešbučio augo.

Labai graži foto wub.gif vyras sakė ir taip gali išpjaut. Dar yra spec. tinkas putai kad būtų tvirtesnės detalės,bet jis labiau lauko sąlygom tinkamas,kada puošyba apie langus naudojama. Viduje ir aukštai nereikia jei niekas nelips pakrapštyt. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 01 18, 18:40)
IR LABAI LAUKSIU bet kokio patarimo, kaip kuo pigiau apdirbt kolonas ir arkas  blush2.gif

Ar mano žinutę gavai? g.gif
Atsakyti
Merginos, o pusines ar uosines duris geriau daryti?
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2011 01 18, 19:47)
Labai graži foto wub.gif  vyras sakė ir taip gali išpjaut. Dar yra spec. tinkas putai kad būtų tvirtesnės detalės,bet jis labiau lauko sąlygom tinkamas,kada puošyba apie langus naudojama. Viduje ir aukštai nereikia jei niekas nelips pakrapštyt. biggrin.gif
Papildyta:

Ar mano žinutę gavai? g.gif

Gavau. Aciu. O kuria skilti man reikia cia ziuret?
http://www.balticrek...mos-gamyba.html

Aisku kaina svarbi, nes tai ne pirmo butinumo dalykas mums dabar.
Kazkaip be paskolu reikia siemet virtuvini uzsisakyt, laiptus apdirbt, plius tureklai, issidazyt, grindis susidet...............

O lauke aplink langus kazkaip reiks apdirbt, buvau idejus namo pavyzdi, matei?
Galvojom medziu, bet virtuvininkas sake, kad is putu galima daryt. Kazi kuris laiko geriau ir kuris pigiau?

Vyras padare vakariene, reik lipt nuo kompo ................................
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 18, 20:52)
Merginos, o pusines ar uosines duris geriau daryti?

Kodėl iš dviejų labai prastų variantų norite išsirinkti vieną labai prastą? Gaminkite iš kitų medžių, bet tik ne iš pušies, eglės ar uosio. Savo atsakymo motyvuoti nesiruošiu.

Jei jau klevas, ąžuolas, beržas ar koks užsienietiškas medis netinka, tai rinkitės mažiausią ir pigiausią blogybę - pušį. Ji nors sveikatai nekenkia (sąlyginai).
Atsakyti