Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Florestina, labai grazus irisai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mybliss @ 2011 01 06, 15:52)
Florestina, labai grazus irisai thumbup.gif

Dar nebaigti, bet jau liko darbo nelabai daug, ten daug panašių atspalvių- tai BS galiu daryti tik prie dienos šviesos, nes dirbtinis apšvietimas kažkaip viską sulieja. Turiu skubėt, nes gavau užsakymą, sakiau daugiau jokių užsakymų nesiimsiu, bet va nespjauk į šulinį iš kurio gersi. doh.gif

Miledi labai gražūs tavo darbeliai. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 06 sausio 2011 - 15:57
QUOTE(Miledi @ 2011 01 06, 16:47)
thumbup.gif nu va kaip fainai, daryk ir boike - nors ten visai ne bobike miergos ten kaip ir priklauso salia dieduku biggrin.gif

Matai, jeigu su bobike padarysiu tėvukui, tai mama jo net pirtin neleis lotuliukas.gif Pas mus kaimo glūdumoj dar toooks požiūris doh.gif
Su bobike darysiu vyro broliui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 06, 09:18)
o man toks va klausimas sukasi - kaip daznai jums tenka "improvizuoti" siuvinejant? Na, turiu galvoje padaret kazkur klaidele, bet tam, kad ja istaisyti, reiktu puse siuvinio isardyti.. o tam upo gi daznai nebuna, ir jau juo labiau toliau testi darba... Tai va, kaip daznai tenka "pataisyti" darba, kad ta klaida paslepti?? smile.gif
Daznai kiti tu "kliurku" ir nemato, tik va paciai nebent akis bado  doh.gif

aš pastebėjusi klaidą visada ardau (kol kas dažniausiai pastebėdavau klaidą gana greit, o ne po pusės išsiuvinėto darbo, jei taip atsitiktų - turbūt irgi bandyčiau kažkaip kitaip maskuoti, taikytis, jeigu ne simetrija), jeigu darbas didelis ir tiesiog ne tos spalvos vienas kryžiukas išsiuvinėtas - užsiuvinėju reikiamos spalvos kryžiuką ant jo (visada siuvinėju ant labai smulkios aidos, todėl paslėpto kryžiuko visai nesimato) ax.gif

QUOTE(libaja @ 2011 01 06, 23:31)
Matai, jeigu su bobike padarysiu tėvukui, tai mama jo net pirtin neleis  lotuliukas.gif Pas mus kaimo glūdumoj dar toooks požiūris  doh.gif
Su bobike darysiu vyro broliui  thumbup.gif

aš pas tokią bobikę irgi neleisčiau biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2011 01 06, 23:31)
Matai, jeigu su bobike padarysiu tėvukui, tai mama jo net pirtin neleis  lotuliukas.gif Pas mus kaimo glūdumoj dar toooks požiūris  doh.gif
Su bobike darysiu vyro broliui  thumbup.gif

Nu joa visko gali buti smile.gif
Atsakyti
Oi merginos,kaip paskaiciau kad visos tu klaidu primaskuojam,tai net lengviau pasidare.. Iki siol maniau,kad tik as viena tokia netiksa.. Ir skaiciuoju ir braukau ir vistiek siurprizu pasitaiko smile.gif ps: vakar pirkau DMC siulus,kaune,prie hyper maximos (casa lana berods),kaina 2lt. Ar as senai pirkau,kad man cia pigu pasirode :>.. Nes kitur lyg virs 2lt kaina.
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2011 01 07, 15:05)
Oi merginos,kaip paskaiciau kad visos tu klaidu primaskuojam,tai net lengviau pasidare.. Iki siol maniau,kad tik as viena tokia netiksa.. Ir skaiciuoju ir braukau ir vistiek siurprizu pasitaiko smile.gif ps: vakar pirkau DMC siulus,kaune,prie hyper maximos (casa lana berods),kaina 2lt. Ar as senai pirkau,kad man cia pigu pasirode :>.. Nes kitur lyg virs 2lt kaina.

Gertrūdos gatvėj siūlų parduotuvėj DMC po 1,80 Lt, perkant daugiau nei 4 vienetus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 sausio 2011 - 13:39
na, aš užsakinėju internetu, tai visada po 1,7 arba po 1,8 Lt gaunasi, tai man 2lt gana brangiai skamba ax.gif bet Gerose akyse kažkada kai reikėjo tik vienos spalvos irgi 2 Lt kainavo. bet jau seniai čia buvo, tai gal pasikeitė kainos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 07 sausio 2011 - 13:42
dabar gerose akyse po 2.19.... o kur akropoly yra siulu parde, tai DMC isvis po 2.49 gal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 07, 14:42)
dabar gerose akyse po 2.19.... o kur akropoly yra siulu parde, tai DMC isvis po 2.49 gal  doh.gif

unsure.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Advento kalendorius
Lietuviškas linas, dmc siūlai, siuvau savom jėgom, 48*43cm

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 01 07, 15:42)
dabar gerose akyse po 2.19.... o kur akropoly yra siulu parde, tai DMC isvis po 2.49 gal  doh.gif

pas mus akropoly po 2.10 dmc siulai
Atsakyti