Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

kiek teko matyti internetinese parduotuvese pigiausia ir dar pasidereti galima. nors pati buna neiskenciu jei nedaug siulu reikia, nuvaziuoju ir nusiperku is parduotuves tiesiai, nereikia laukti kol atsius.
Atsakyti
Aaa,tai 2lt brangu tada.. Pigiausia internetu. Nors "kasiulai" parduotuveje sumokejau po 2.20lt.. Tai matyt del to pasirode pigu smile.gif brangus tas musu pomegis!
Atsakyti
Sveikos,

as pirkau is Ebay. Siunte is Singapuro, pardavejo padavejo paparsem, kad siuntinuka pazymetu kaip dovana, tad muitineje neuzkliuvom, truko apie 3 sav, kooperavomes su drauge, tai uzsakem 400vnt siuliuku, su siuntimu vienetuko kaina isejo apie 1.05LT.
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 01 07, 17:02)
Sveikos,

as pirkau is Ebay. Siunte is Singapuro, pardavejo padavejo paparsem, kad siuntinuka pazymetu kaip dovana, tad muitineje neuzkliuvom, truko apie 3 sav, kooperavomes su drauge, tai uzsakem 400vnt siuliuku, su siuntimu vienetuko kaina isejo apie 1.05LT.

Labai gera kaina bigsmile.gif Bet reikia mokėti užsisakinėti ir jau iš anksto žinoti kokių reikia siūlų g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 07, 17:05)
Labai gera kaina bigsmile.gif Bet reikia mokėti užsisakinėti ir jau iš anksto žinoti kokių reikia siūlų g.gif

na as dabar bandau pasidaryti pilna DMC siuliuku kolekcija, tai tiesiog uzsakinejau visus is eiles kuriu truksta smile.gif Truputi pergyvenau, gal kokybe skirsis ju, bet atrodo identiski perkamiems Lietuvoje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 01 07, 17:10)
na as dabar bandau pasidaryti pilna DMC siuliuku kolekcija, tai tiesiog uzsakinejau visus is eiles kuriu truksta smile.gif Truputi pergyvenau, gal kokybe skirsis ju, bet atrodo identiski perkamiems Lietuvoje. smile.gif

O kiek DMC kolekcijoj yra siūlų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 07, 17:27)
O kiek DMC kolekcijoj yra siūlų?  ax.gif

jie gerai suziurejau, tai apie 540... jei kas tikslaiu zino, pataisys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 01 07, 17:36)
jie gerai suziurejau, tai apie 540... jei kas tikslaiu zino, pataisys smile.gif

Vau... Tai man dar daug trūksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 07, 16:40)
Vau... Tai man dar daug trūksta unsure.gif

O as net nematau prasmes juos visus tureti. As siuvineju daug ir labai seniai, bet iki siol yra spalvu, kuriu niekada taip ir neprireike Tai kam investuoti i tai, ko nereikia? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 01 07, 17:47)
O as net nematau prasmes juos visus tureti. As siuvineju daug ir labai seniai, bet iki siol yra spalvu, kuriu niekada taip ir neprireike Tai kam investuoti i tai, ko nereikia?  doh.gif

Aš ir perku tik tuos, kurie man reikalingi. Bet šiaip įdomu kiek spalvų yra kolekcijoj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 01 07, 14:23)
Advento kalendorius[i]

Kalendorius super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir as planuoju kitais metais toki pasigaminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 01 07, 15:47)
O as net nematau prasmes juos visus tureti. As siuvineju daug ir labai seniai, bet iki siol yra spalvu, kuriu niekada taip ir neprireike Tai kam investuoti i tai, ko nereikia?  doh.gif

drinks_cheers.gif
man iki pilnos paletės truksta 70 spalvų, ju dar nebuvo prireike, tai ir nepirkau, jei kada reiks, nusipirksiu smile.gif
Atsakyti