kiek teko matyti internetinese parduotuvese pigiausia ir dar pasidereti galima. nors pati buna neiskenciu jei nedaug siulu reikia, nuvaziuoju ir nusiperku is parduotuves tiesiai, nereikia laukti kol atsius.
Aaa,tai 2lt brangu tada.. Pigiausia internetu. Nors "kasiulai" parduotuveje sumokejau po 2.20lt.. Tai matyt del to pasirode pigu
brangus tas musu pomegis!

Sveikos,
as pirkau is Ebay. Siunte is Singapuro, pardavejo padavejo paparsem, kad siuntinuka pazymetu kaip dovana, tad muitineje neuzkliuvom, truko apie 3 sav, kooperavomes su drauge, tai uzsakem 400vnt siuliuku, su siuntimu vienetuko kaina isejo apie 1.05LT.
as pirkau is Ebay. Siunte is Singapuro, pardavejo padavejo paparsem, kad siuntinuka pazymetu kaip dovana, tad muitineje neuzkliuvom, truko apie 3 sav, kooperavomes su drauge, tai uzsakem 400vnt siuliuku, su siuntimu vienetuko kaina isejo apie 1.05LT.
QUOTE(Ieva V @ 2011 01 07, 17:02)
Sveikos,
Labai gera kaina

QUOTE(zuzanele @ 2011 01 07, 17:05)
Labai gera kaina
Bet reikia mokėti užsisakinėti ir jau iš anksto žinoti kokių reikia siūlų 

na as dabar bandau pasidaryti pilna DMC siuliuku kolekcija, tai tiesiog uzsakinejau visus is eiles kuriu truksta

QUOTE(Ieva V @ 2011 01 07, 17:10)
na as dabar bandau pasidaryti pilna DMC siuliuku kolekcija, tai tiesiog uzsakinejau visus is eiles kuriu truksta
Truputi pergyvenau, gal kokybe skirsis ju, bet atrodo identiski perkamiems Lietuvoje. 

O kiek DMC kolekcijoj yra siūlų?

QUOTE(zuzanele @ 2011 01 07, 17:27)
jie gerai suziurejau, tai apie 540... jei kas tikslaiu zino, pataisys

QUOTE(Ieva V @ 2011 01 07, 17:36)
Vau... Tai man dar daug trūksta

QUOTE(zuzanele @ 2011 01 07, 16:40)
O as net nematau prasmes juos visus tureti. As siuvineju daug ir labai seniai, bet iki siol yra spalvu, kuriu niekada taip ir neprireike Tai kam investuoti i tai, ko nereikia?

QUOTE(Dvi @ 2011 01 07, 17:47)
O as net nematau prasmes juos visus tureti. As siuvineju daug ir labai seniai, bet iki siol yra spalvu, kuriu niekada taip ir neprireike Tai kam investuoti i tai, ko nereikia? 

Aš ir perku tik tuos, kurie man reikalingi. Bet šiaip įdomu kiek spalvų yra kolekcijoj

QUOTE(paukščiukas @ 2011 01 07, 14:23)
Advento kalendorius[i]
Kalendorius super

QUOTE(Dvi @ 2011 01 07, 15:47)

man iki pilnos paletės truksta 70 spalvų, ju dar nebuvo prireike, tai ir nepirkau, jei kada reiks, nusipirksiu