Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zuzanele @ 2011 01 07, 21:53)
O gal kas turit DMC siūlų paletę, noriu susižymėti turimus siūlus, bet nerandu... O gal ieškot nemoku g.gif

Nors turėjau irgi kažkur gana gerą, bet nerandu. Po ranka va kokia tik pasitaikė, jei pravers: http://www.rucniprace.cz/kv_dmc.php
Atsakyti
patarkite, kaip jūs susižiūrite, kokie yra siūlų numeriukai, jei duota tokia lentelė?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A-Z: 08 sausio 2011 - 11:45
QUOTE(A-Z @ 2011 01 08, 11:43)
patarkite, kaip jūs susižiūrite, kokie yra siūlų numeriukai, jei duota tokia lentelė?

vervaco turi savo spalvų lentelę, reikia pačiai pagal pavadinimus DMC numeriukus atsirinkti
http://pauksciukas.g...ch?ph=Bic-chnlP
http://pauksciukas.g...ch?ph=Bic-chnl2
Atsakyti
QUOTE(bucke @ 2011 01 07, 21:16)
sveikos  4u.gif
Jusu darbai labai labai  wub.gif
o siaip tai as su klausimu smile.gif kaip sprendziate siulu problema? siuvineju dideli siuvini, siulu tikrai ne 10 ar 15. kaip tokiu atveju dedate siulus, kad kaskart nereiktu knistis tarp visos kruvos, ieskant reikiamos splavos. kaip mane biesina tas ejimas per siulus   rolleyes.gif

ir dar.. kas yra Haediniai siulai? smile.gif

didelius paveikslus siuvinėjant labai praverčia siūlų ir adatų organaizeris Pako
http://www.darbstuol...emid=64,kadangi ruošiuos haedą siuvinėt tai jau vieną turiu nusipirkusi ,reiks antros dar ,tuomet susiveri į adatas kiekvienos reikalingos spalvos siūlą,įbedi į simboliais pažymėtą vietą ir atkrinta bėda knistis tarp siūlų krūvos,nes pvz visos 90 spalvų iš karto yra suvertos ,aišku tai irgi užima laiko ,bet vistiek pasibaigus vienai spalvai lengviau naują siūųlą įverti ,o šiaip aišku siūlus galima pagal numeriukus į atskirus maišelius sudėt ,tada pvz jei reikia 750 siūlo ,pasiimi pakelį NR 700-799 ir ten surandi ,juk vistiek ten mažiau siūlų nei po visą paletę knistis..Aplamai pas mane visa paletė siūlai sudėti pagal numerius į atskirus maišelius ,tai tikrai ilgai netrunku surast reikiamą siūlą

O haediniai siūlai tie patys siūlai ,tik atidėti atskirai siuvinėt Haedui blush2.gif ,perku po truputį juos ir dedu į vieną vietą,visgi nemažos išlaidos 90 spalvų supirkti,per vieną kartą neišgalėčiau nusipirkt ir pinigų iš karto tiek gaila,tai va jau įpusėjau juos pirkti ,manau vasarą galėsiu ir pradėt

Megaitės o aš noriu paklaust gal kuri turit išsisaugojusi tokį daiktą ,kaip DMC lpaletė ,bet tokia kurioje galima atsižymėt kokių siūlų kiek turi ,ta prasme ten kažkoks kaip Word ar exelio dokumentas ,kurį galima keisti ,turėjau kažkur pas save ,nu ir niekaip nerandu dabar,tikriausiai su senu kompiuteriu dingo ,tada kai jį turėjau dar tų siūlų mažai buvo ,o dabar jau daug turiu ,būtų gerai tokią apskaitą turėt,o aš nebežinau kur ieškot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 08 sausio 2011 - 13:44
kalbant apie siulu laikyma, tai as irgi visus siulus susivyniojusi ant tokiu plastikiniu korteliu, anksciau pati kirpdavau is kartono smile.gif O susidedu is eiles pagal i numeracija i zveju dezutes, nes jos pigesnes ir patvaresnes thumbup.gif Tuos, kuriuos naudoju susidedu atskirai i spec vokeli medziagini arba ant to paties arkliuko dedu kaip kad kazkuri rode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 01 08, 00:00)

as kai siuvineju, tai visos naudojamos spalvos buna isdeliotos darbo vietoj,  dazniausiai guli paruostos ir niekam neleidziama prie ju liestis hihihi.gif

O čia tai mano draugė lotuliukas.gif - jau kai siuvinėju, tai visi iš to kampo būna išvaikyti, kad mano siūlgalių neišmėtytų ar po namus neišnešiotų, nes dažnai tenka po palovėm šlaiužioti ir kokio svarbaus galiuko ieškoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 01 08, 14:30)
O čia tai mano draugė  lotuliukas.gif - jau kai siuvinėju, tai visi iš to kampo būna išvaikyti, kad mano siūlgalių neišmėtytų ar po namus neišnešiotų, nes dažnai tenka po palovėm šlaiužioti ir kokio svarbaus galiuko ieškoti  doh.gif

Šiandien darbe siuvinėjau ir atėjus kolegė man padavė rožinį siūlą. Sakė, kad prieš porą dienų, kai aš buvau po naktinės, ji rado tą siūlą tarp darbo dokumentų. Gerai, kad rado ji, o ne valdžia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 01 08, 10:03)
Labai norėčiau. Jei būtų galima... ax.gif

http://img255.images...5/4530/dmcd.jpg
gal tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 01 08, 16:13)

Aš irgi tokią turiu, ji buvo prie siūlų dėžutės, tikrai labai patogus susižymėti turimus siūliukų atspalvius.
Atsakyti
Sveikutės,

Kokią gerą mintį paskaičiau dėl siūlų laikymo, kad medziaginiame maišelyje laikyti.
Apie tai, kad kartoniukus susikarpyti galima ir anksciau zinojau, bet nezinojau kur po to juos isideti. Pinigeliu daugiau nesinori islaidauti dezutem pirktom, geriau siulam isleisti, o ir siuvineju ne kiekviena diena...
Tad sugalvojau pasisiuti medziagini idekliuka su skyreliais, mazesni tuo metu naudojamiems siulams, didesni visiem turimiems. Ir dar kad matytusi siulo numeris reikia, gal paliksiu iskista kartoniuko (ant kurio bus siulas) virsu...
Aciu uz idejas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 01 08, 18:13)

Ačiū . Tiks thumbup.gif 4u.gif

Gal kam aktualu, užmačiau Super netto leidinyje, kad yra šioms dėžutėms akcija. Manau siūlams tinkamos rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 08 sausio 2011 - 17:58
Labukas wink.gif as savo haed'inius siulus laikau ant kartoniniu lapu. Kartonas- nuo saldainiu dezutes. Su skylamusiu pridariau po daugmaz 25 skyles ant kiekvieno (90ciai spalvu) ir sukabinau siulus. Prie kiekvieno pasizymejau simboli ir numeri smile.gif man lb patogu
wink.gif cia galit paziuretSiuliukai
Ryt nufotkinsiu dmc lentele
Atsakyti