QUOTE(bucke @ 2011 01 07, 21:16)
sveikos
Jusu darbai labai labai
o siaip tai as su klausimu

kaip sprendziate siulu problema? siuvineju dideli siuvini, siulu tikrai ne 10 ar 15. kaip tokiu atveju dedate siulus, kad kaskart nereiktu knistis tarp visos kruvos, ieskant reikiamos splavos. kaip mane biesina tas ejimas per siulus
ir dar.. kas yra Haediniai siulai?
didelius paveikslus siuvinėjant labai praverčia siūlų ir adatų organaizeris Pako
http://www.darbstuol...emid=64,kadangi ruošiuos haedą siuvinėt tai jau vieną turiu nusipirkusi ,reiks antros dar ,tuomet susiveri į adatas kiekvienos reikalingos spalvos siūlą,įbedi į simboliais pažymėtą vietą ir atkrinta bėda knistis tarp siūlų krūvos,nes pvz visos 90 spalvų iš karto yra suvertos ,aišku tai irgi užima laiko ,bet vistiek pasibaigus vienai spalvai lengviau naują siūųlą įverti ,o šiaip aišku siūlus galima pagal numeriukus į atskirus maišelius sudėt ,tada pvz jei reikia 750 siūlo ,pasiimi pakelį NR 700-799 ir ten surandi ,juk vistiek ten mažiau siūlų nei po visą paletę knistis..Aplamai pas mane visa paletė siūlai sudėti pagal numerius į atskirus maišelius ,tai tikrai ilgai netrunku surast reikiamą siūlą
O haediniai siūlai tie patys siūlai ,tik atidėti atskirai siuvinėt Haedui

,perku po truputį juos ir dedu į vieną vietą,visgi nemažos išlaidos 90 spalvų supirkti,per vieną kartą neišgalėčiau nusipirkt ir pinigų iš karto tiek gaila,tai va jau įpusėjau juos pirkti ,manau vasarą galėsiu ir pradėt
Megaitės o aš noriu paklaust gal kuri turit išsisaugojusi tokį daiktą ,kaip DMC lpaletė ,bet tokia kurioje galima atsižymėt kokių siūlų kiek turi ,ta prasme ten kažkoks kaip Word ar exelio dokumentas ,kurį galima keisti ,turėjau kažkur pas save ,nu ir niekaip nerandu dabar,tikriausiai su senu kompiuteriu dingo ,tada kai jį turėjau dar tų siūlų mažai buvo ,o dabar jau daug turiu ,būtų gerai tokią apskaitą turėt,o aš nebežinau kur ieškot