Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(Šaltpusnis @ 2011 01 29, 16:55)

"Mylinti moteris nuoširdžiai nesupranta, ko iš jos nori. Jai tai ir anksčiau siūlydavo. Pradėti koketuoti ir flirtuoti? Susipažinti su kitu vyru? Ji tai gali, bet jai tai... koktu. Kadangi ji pažįsta meilę, tai pasiūlyti vietoj jos užsiimti banaliu flirtu... Tai tas pats kaip pripratusiam prie labai gero restorano pasiūlyti labdaros valgyklą. Meilė šiai moteriškei - tai realiai patirtas aukščiausios prabos jausmas ir mainyti jį į pigų gundymą jai nemalonu, žema ir neįdomu."

Ir aš taip jaučiuosi. Suprantu, kad su žmogumu kuris man patinka tikriausiai nebūsiu kartu, bet su kitu kuris nori su manim bendrauti nėra net noro susitikti. Nors einu į pasimatymus ir bendrauju ne su vienu vyriškiu. Bet jokių rimtesnių santykių nesinori, vis dar turiu mažytę viltį, o gal kada nors jis atvažiuos pas mane wub.gif Žinau, kad tai tik graži svajonė, kaip ši daina wub.gif
Atsakyti
Grazu ir svajone ir daina,bet deja buna taip kad mes mylim ir laukiam,bet jiems musu nereikia ,tai ir belieka tik arba kankinti save svajonemis,arba liautis svajojus.sunku ir taip ir taip.bet tikiuosi laikas pades.o susitikeneti su kitais vyrais dabar atrodo ir nebemalonu,nes supratau kad tas manes neisgelbes.reikia laiko kad naturaliai priimciau kita zmogu jo nelygindama su ex,ir neiskristu is burnos tokie zodziai -o mes su vyru ir pan.tai zeidzia kita zmogu,ir neturi pati ramybes .taigi linkiu visoms greiciau pasveikti.o jau paskui dairytis savo zmogaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltpusnis @ 2011 01 29, 18:55)
Šiandien totaliai bloga.... Vos ne iki tikro pykinimo...
Vakar išėjau su drauge į klubą. Buvo smagu, bet senokai nesijaučiau tokia beviltiška. Kai eini ir žvelgi į kiekvienč vyrą bandydama suprasti ar dar yra kažkokios vilties nelikt vienai.... Ir nors matai, kad kai kurie ne du ir ne tris kartus pasižiūri, užkalbina, galvoje jaučiausi tokia sena ir pavargusi.
Man patiko vienas psichologo delfyje komentaras:
"Mylinti moteris nuoširdžiai nesupranta, ko iš jos nori. Jai tai ir anksčiau siūlydavo. Pradėti koketuoti ir flirtuoti? Susipažinti su kitu vyru? Ji tai gali, bet jai tai... koktu. Kadangi ji pažįsta meilę, tai pasiūlyti vietoj jos užsiimti banaliu flirtu... Tai tas pats kaip pripratusiam prie labai gero restorano pasiūlyti labdaros valgyklą. Meilė šiai moteriškei - tai realiai patirtas aukščiausios prabos jausmas ir mainyti jį į pigų gundymą jai nemalonu, žema ir neįdomu."
Va taip aš ir jaučiuosi!! Šiandien norisi dingti nuo žemės paviršiaus. Nes mano gyvenimas virto egzistencija. Nesakau, kad vyras buvo gyvenimo prasmė, bet jis buvo tos prasmės pagrindas. Jo pagalba galėjau siekti to tikslo, kuris man yra svarbiausias - šeimos.....

kodel tokios pesimistiskos nuotaikos? juk vyras tai ne visas pasaulis, pirma reikia save myleti ir buti atsidavusiai sau, o ne kam kitam smile.gif isejo vienas tai ateis kitas, ties vienu zmogumi tikrai pasaulis nesibaigia. pati po sunkiu skirybu pakeiciau poziuri i santykius- dabar pirma esu as, o tik veliau antra puse. pirma ziuriu savo interesu ir savo poreikiu, nebegalvoju kad atsiduosiu tam zmogui. taip as ji myliu, jis man brangus, bet jam isejus tai priimciau kaip dar viena man siunciama isbandyma, kuris manes tikrai nesuzlugdys, o tik padarys dar stipresne ir tvirtesne smile.gif o gyvenime nemanau kad seima yra visa ko tikslas ir siekiamybe- manau jei neina jos sukurti staiga ir kada norisi tai nereikia pergyventi ir griauztis, ateis laikas ir bus ta seima, o iki jos galima puikiai leisti laika- skaityti knygas, keliauti, bendrauti, dirbti megstama darba, mokytis, susipazinti ir t.t. o jetau kiek maloniu dalyku yra sioje zemeje ir be tu vyru smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
as visgi manau kad tik nemylint galima paleisti lengvai ,ir su visu savo supratimu ir savigarba.o jei mylejai?negalejau as saviskio paleisti lengvai,turejo praeiti kiek laiko,kad galeciau su juo pakalbet,situacija priverte,be jokio sirdies drebejimo.dabar as del jo esu rami.aisku jei kas negero istinka as vis pagalvoju kad jei jis butu su manim taip nepasielges as dabar bent jau viena netureciau to isgyventi.siandie sunaus gimtadienis.nebuvo tokiu minciu kad vat kaip gaila kad jo nera,bet tik galvojau paskambins ar ne vaika pasveikint.pasirodo dar prisimine.taip vyrai nera visas gyvenimas,bet kai pripranti su zmogum viska dalintis,but kartu,tai ir normalu kad taip jauciames-lyg viskas griutu po kojom.aisku atsiras kitas zmogus kuris pades vel pasijusti kaip drugeliai po pilva skraidzioja.to visoms ir linkiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2011 01 30, 21:09)
atsiras kitas zmogus kuris pades vel pasijusti kaip drugeliai po pilva skraidzioja.to visoms ir linkiu drinks_cheers.gif

O as palinkesiu jums ne drugeliu pilve su savo zmogum,o tvirto pagrindo po kojom ir saugumo jausmo salia to,kuris taps viskuom 4u.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2011 01 28, 19:55)
Na, aš tokių jausmų kaip jis man turbūt ir nejaučiau, bet vis tiek artimas, jau savas buvo tapęs žmogus, šiltas atviras bendravimas kasdieną, ilgi pokalbiai apie viską, daug bendro laisvalaikio ir staiga vieną dieną pradingo amžiams.

Pastebėjau, kad vyrai ignoruoja nepagrįstai, sunku suprasti kas, kodėl.. g.gif
Būtent iš žmogaus, su kuriuo siejo toks ryšys kokį parašėte ir aš buvau sulaukusi ignoro smile.gif Buvo nemalonu, nes nesupratau ką aš jam padariau biggrin.gif Kelis metus tai truko. O užvakar netikėtai jį sutikus sulaukiau malonaus pasisveikinimo, pasiteiravimo kaip gyvenu ir dar komplimentų. Suprask kaip nori...

QUOTE(Šaltpusnis @ 2011 01 29, 17:55)
Šiandien totaliai bloga.... Vos ne iki tikro pykinimo...
Vakar išėjau su drauge į klubą. Buvo smagu, bet senokai nesijaučiau tokia beviltiška. Kai eini ir žvelgi į kiekvienč vyrą bandydama suprasti ar dar yra kažkokios vilties nelikt vienai.... Ir nors matai, kad kai kurie ne du ir ne tris kartus pasižiūri, užkalbina, galvoje jaučiausi tokia sena ir pavargusi.

Puikiai jus suprantu. Kai man kelis kartus teko tą išgyventi, supratau, kad tai lyg koks gripas, tiesiog turi išgulėti lovoje, pilnai pasveikti, niekur nuo to nedingsi, nepaskubinsi ir ligos vos panorėjus neišvarysi.. smile.gif

Kažkada, kai širdis ir protas bus pasiruošę, esu įsitikinus sutiksit tą, kurio jums taip reikia ir norisi smile.gif O kol kas nėra ko savęs prievartauti...

P.S. vieną iš tų kartų, kai jaučiausi taip kaip jūs kad rašote, buvau klaikiame "pasimatyme", po kurio grįžusi jaučiausi baisiai ir net apsiverkiau. unsure.gif Tą akimirką maniau, kad niekada nesutiksiu tokio, kurį sugebėsiu pamilti, nes aplink vien nevykėliai.
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 31, 08:55)
O as palinkesiu jums ne drugeliu pilve su savo zmogum,o tvirto pagrindo po kojom ir saugumo jausmo salia to,kuris taps viskuom  4u.gif ..

Teisingas palinkėjimas good.gif
Atsakyti
Sluotaplius, dziaugiuosi uz jus. Atrodote aprimusi ir jau daug protingiau kalbate. smile.gif

Issiskyrus lieka tustuma, kuria norisi uzpildyti. Ir ne bet kuo, o (kaip rase cituotas psichologas g.gif ) tikra meile. Isejusi SAVA vyra norisi pakeisti kitu SAVU, bet lyg tycia, visi nauji pazistami yra SVETIMI. ax.gif Su jais nera grynos meiles (nei pasitikejimo, nei saugumo), yra tik flirtas, kuris, galbut, turi potencialo peraugti i ta tikraja nuostabiaja, bet flirtas jusu netenkina.
Fiziskai esate viena, protu irgi tai suvokiate, bet jausmams prireikia daugiau laiko, todel dar kazkiek gyvenate su ex'o vaiduokliu. Ir tas vaiduoklis neleidzia jusu gyvenime atsirasti naujam realiam zmogui.
Didziausias pavojus sioje stadijoje yra isivelti i naujus netikusius santykius, t.y. susirasti "vyra-tvarsti" : panasu i ex'a ar jo priesingybe, bet greiciausiai ne toki, kokio jums reikia laimingam gyvenimui.

Atsakyti
greiciausia jus teisi.bet tas noras uzpildyti ta tustuma yra toks beviltiskas ir taip nesiseka tai padaryti.norisi pasitiketi,bet dar neiseina....atrodo sutiktas zmogus buvo tikrai geras ir linksmas,ir rupestingas.bet kazko truko kad ir man ir jam pasijaustu tas oasitikejimas,saugumo jausmas.tikriausiai dar nebaigiau iki galo pamirst ano gyvenimo.sunku net nelygint visko kas buvo ir kas yra.dabar nusprendziau dar palaukti,neieskant nieko,nes kitaip visai pasimesiu ir visvien nesugebesiu issaugoti santykiu,ka jau kalbet kad jie peraugtu i kazka daugiau.aciu uz palinkejimus.sunkiai bet einu i prieki.stengiuosi myleti save,labiau savim rupintis.darau tokius dalykus kuriuos jau buvau sau uzmirsusi.aisku su vidiniu saves auklejimu sunkiau doh.gif bet irgi nepasiduodu.kita diena bus gersne uz sita,as zinau.... smile.gif
Atsakyti
gal ir gerai kad per beveik para laiko niekas neparase.gal jau lengviau visoms pasidare,jei taip dziaugiuosi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2011 01 31, 14:42)
greiciausia jus teisi.bet tas noras uzpildyti ta tustuma yra toks beviltiskas ir taip nesiseka tai padaryti.norisi pasitiketi,bet dar neiseina....atrodo sutiktas zmogus buvo tikrai geras ir linksmas,ir rupestingas.bet kazko truko kad ir man ir jam pasijaustu tas oasitikejimas,saugumo jausmas.tikriausiai dar nebaigiau iki galo pamirst ano gyvenimo.sunku net nelygint visko kas buvo ir kas yra.dabar nusprendziau dar palaukti,neieskant nieko,nes kitaip visai pasimesiu ir visvien nesugebesiu issaugoti santykiu,ka jau kalbet kad jie peraugtu i kazka daugiau.aciu uz palinkejimus.sunkiai bet einu i prieki.stengiuosi myleti save,labiau savim rupintis.darau tokius dalykus kuriuos jau buvau sau uzmirsusi.aisku su vidiniu saves auklejimu sunkiau doh.gif bet irgi nepasiduodu.kita diena bus gersne uz sita,as zinau.... smile.gif

o jūs į tai žiūrėkite paprasčiau smile.gif negalvokite kad va jau šitas tai vyras iki gyvenimo galo, sensim abu. žiūrėkite tai kaip į vaistą -savivertei pakelti, užsimiršti ar tiesiog kaip į galimybę puikiai praleisti laiką ir vėl pasijusti moterimi. nelyginkite su tuo kuris buvo, neieškokite nei skirtumų nei panašumų. tiesiog mėgaukitės ir viskas. o tada jau bus kaip turi būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2011 01 31, 14:42)
greiciausia jus teisi.bet tas noras uzpildyti ta tustuma yra toks beviltiskas ir taip nesiseka tai padaryti.norisi pasitiketi,bet dar neiseina....

Neskubėkit su tais užpildymais. Atvėskit, pabūkit su savimi, pabūkit dėl savęs, o kai pati užsipildysit pasitikėjimu, gerom emocijom, tada gal atsiras ir tas, su kuriuo bus galima visą tai pasidalinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2011 01 31, 13:42)
greiciausia jus teisi.bet tas noras uzpildyti ta tustuma yra toks beviltiskas ir taip nesiseka tai padaryti.

Sluota, Sluota, pataisykite mane, jei klystu:
vyras jus paliko lapkriti;
per Kaledas jis vel sedejo pas jus;
sausio pabaigoje jus jau apgailestaujate del nutrukusiu nauju santykiu, kad nepavyko sukurti pasitikejimo ir saugumo.

Blaskotes, oi blaskotes... Ir norite visko cia ir dabar. Na koks saugumas ir absoliutus pasitikejimas gali buti po.. 2(?).. 3(?) savaiciu pazinties???

O jeigu kuri laika nebegalvotumete apie vyrus? Galite rasti kita, jau zinote, kad galite. Valdoma tik emociju vistiek nieko gero nenuveiksite ir nesukursite.

Ar kitose jusu gyvenimo srityse viskas tobula?

Atsakyti