QUOTE(Terezza @ 2010 12 22, 09:35)
Tevas toks mylintis, kad per dvi savaites net paskambint vaikams nesugebejo?
Be to, jie dar neissiskyre. Tik vyriskis sumane po svetimas lovas pagulinet.
Skirtuma matot, kur pora civilizuotai issiskyrus ir normaliai bendrauja del vaiku ir kur vyras paprasciausiai spjaudo moteriai i veida, o ji tai nuolankiai priima, kad, neduok Die, negarbinga nepasirodytu?
Taip taip, sutinku.
QUOTE(wit @ 2010 12 22, 10:33)
Skonis- apie jus aš nekalbėjau. pati esu civilizuotai išsiskyrusi ir suprantu jūsų situaciją. tik va klausimas -ar jūsų situacija buvo nors kiek panaši į šluotos? ir ar jums tai panašu į gražias skyrybas?

ar gyventumėte tokioje situacijoje su vyru vaidindama motiną Teresę ?
Sorry, ne taip supratau. Maniau nebūtinai vien apie šluotos gyvenimą tebekalbam

O jos situacijoje aš jau viską pasakiau, man ir toliau elgesys neatrodo tinkamas. Tačiau negaliu nematyti jos mąstysenoje šiokių tokių pakitimų, ir manau viskas susitvarkys į gera.
Gal ir nereikia norėti, kad kai rašė, kaip vyrą myli ir jo paleisti nenori, moteris jau po savaitės ar dviejų būtų pilnai išgijusi ir galėtų elgtis galvą iškėlus kaip nori.
Plius, jie dar neišsiskyrę, kaip Terezza ir minėjo, ir ko gero dar gali "žaisti" ir baimė dėl skyrybų eigos, kad vyras neužpsichuotų ir pan. Juk pas mus teisinė sistema tokia, kad....jeigu vyras nenorės mokėti alimentų, pykdamas ant moters, tai jo nieks ir neprivers (o jis nebus toks kvailas ir oficialių pajamų nerodys, pvz). Taip kad... nėra viskas tik juoda arba balta.
Tik žinoma, tai, ka ji čia parašo, yra tik nuotrupos jos tikrojo dabartinio gyvenimo, jausmų, išgyvenimų, poelgių ir mąstysenos. Ir iš tų nuotrupų mes štai tokį vaizdą susidarom, kad....na, kad jai dar yra kur tobulėti