Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužusios svajonės

QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 21, 20:17)
as jau ir taip toli grazu elgiuosi dar ir perdaug garbingai,nemanote.nesvarbu tos pusantros savaites kad jis cia pazauksojo.nuo to nenukrito man karuna nuo galvos-bet jo -taip,visi zino kaip jis negarbingai elgiasi.ir spekit kam nuo to bus blogiau

Garbingumas ir savigarba - du skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 12 21, 16:02)
be pliuso ir apie savigarbą kartais pagalvot reiktų
lotuliukas.gif dėl mano savigarbos prašau nepergyventi, aš su ja susitvarkau ir pati mirksiukas.gif

QUOTE(radviliux @ 2010 12 21, 17:38)
na jo... poziuriu visokiu gali buti... bet tokia nesamone girdziu pirmakart doh.gif

Ane. Tai matyt dar mažai gyvenime košės išsrėbus esi. Pagalvok pati, kaip patogiau, kai mylintis tėvas tą savaitę ar dvi su vaiku matosi ir bendrauja kiaurą dieną vienuose namuose, ar kai reikia kasdien kažkur tąsytis per pusę miesto pirmyn ir atgal, kad vos keletą valandų pažaisti galėtų? g.gif Mm, nu jo, gal ir nesąmonė, kad išsiskyrus vyrui su žmona, jie sugeba normaliai, be ambicijų ir principų bendrauti, kad draugiškai vienas į kitą žiūri ir stato vaiko interesus į pirmą vietą. Jo, gal ir nesąmonė blink.gif
Papildyta:
QUOTE(aggree @ 2010 12 21, 17:57)
Bet jei lieka žmonės draugais? O jei jis dar, pvz., ir nuomą sumoka biggrin.gif
Aš tada irgi nenormalia galėčiau save laikyti, ex (kur minėjau šešis metus gyvenom kartu) dabar pas mane gyvena kai sesiją turi arba kai šiaip turi reikalų Vilniuje. Ir susiskambinam gana dažnai, tiek, kad po skyrybų pora metų praėjo kol pradėjom taip bendrauti, pradžioje buvo kažkas panašaus, kaip pas sluotaplius, tik be vaikų ir skyrybos mano iniciatyva.
drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skonis @ 2010 12 22, 08:15)
Ane. Tai matyt dar mažai gyvenime košės išsrėbus esi. Pagalvok pati, kaip patogiau, kai mylintis tėvas tą savaitę ar dvi su vaiku matosi ir bendrauja kiaurą dieną vienuose namuose, ar kai reikia kasdien kažkur tąsytis per pusę miesto pirmyn ir atgal, kad vos keletą valandų pažaisti galėtų?  g.gif  Mm, nu jo, gal ir nesąmonė, kad išsiskyrus vyrui su žmona, jie sugeba normaliai, be ambicijų ir principų bendrauti, kad draugiškai vienas į kitą žiūri ir stato vaiko interesus į pirmą vietą. Jo, gal ir nesąmonė  blink.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif   mirksiukas.gif

Tevas toks mylintis, kad per dvi savaites net paskambint vaikams nesugebejo?
Be to, jie dar neissiskyre. Tik vyriskis sumane po svetimas lovas pagulinet.
Skirtuma matot, kur pora civilizuotai issiskyrus ir normaliai bendrauja del vaiku ir kur vyras paprasciausiai spjaudo moteriai i veida, o ji tai nuolankiai priima, kad, neduok Die, negarbinga nepasirodytu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 22 gruodžio 2010 - 09:35
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 21, 22:17)
taip dar ir isbandysim seksa tryse-gal nereikia taip leisti isivaziuoti savo fantazijai.
Papildyta:

tikrai ne.as jau laukiu nesulaukiu tos dienos kada jis pagaliau isvaziuos-ir vel neatspejote
Papildyta:

as jau ir taip toli grazu elgiuosi dar ir perdaug garbingai,nemanote.nesvarbu tos pusantros savaites kad jis cia pazauksojo.nuo to nenukrito man karuna nuo galvos-bet jo -taip,visi zino kaip jis negarbingai elgiasi.ir spekit kam nuo to bus blogiau

nieko aš nespėlioju. rašau tai kaip man atrodo jūsų situacija iš šalies.
aš žinoma suprantu jūsų norą pasirodyti kuo geriau, kad jis svolačius suprastų ką jis praranda biggrin.gif bet kad jūs elgiatės garbingai tikrai nesutinku.

QUOTE(Terezza @ 2010 12 22, 10:35)
Skirtuma matot, kur pora civilizuotai issiskyrus ir normaliai bendrauja del vaiku ir kur vyras paprasciausiai spjaudo moteriai i veida, o ji tai nuolankiai priima, kad, neduok Die, negarbinga nepasirodytu?

va būtent.
Skonis- apie jus aš nekalbėjau. pati esu civilizuotai išsiskyrusi ir suprantu jūsų situaciją. tik va klausimas -ar jūsų situacija buvo nors kiek panaši į šluotos? ir ar jums tai panašu į gražias skyrybas? smile.gif ar gyventumėte tokioje situacijoje su vyru vaidindama motiną Teresę ?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 12 22, 09:35)

Taip taip, sutinku.

QUOTE(wit @ 2010 12 22, 10:33)
Skonis- apie jus aš nekalbėjau. pati esu civilizuotai išsiskyrusi ir suprantu jūsų situaciją. tik va klausimas -ar jūsų situacija buvo nors kiek panaši į šluotos? ir ar jums tai panašu į gražias skyrybas? smile.gif ar gyventumėte tokioje situacijoje su vyru vaidindama motiną Teresę ?
Sorry, ne taip supratau. Maniau nebūtinai vien apie šluotos gyvenimą tebekalbam biggrin.gif O jos situacijoje aš jau viską pasakiau, man ir toliau elgesys neatrodo tinkamas. Tačiau negaliu nematyti jos mąstysenoje šiokių tokių pakitimų, ir manau viskas susitvarkys į gera.

Gal ir nereikia norėti, kad kai rašė, kaip vyrą myli ir jo paleisti nenori, moteris jau po savaitės ar dviejų būtų pilnai išgijusi ir galėtų elgtis galvą iškėlus kaip nori.
Plius, jie dar neišsiskyrę, kaip Terezza ir minėjo, ir ko gero dar gali "žaisti" ir baimė dėl skyrybų eigos, kad vyras neužpsichuotų ir pan. Juk pas mus teisinė sistema tokia, kad....jeigu vyras nenorės mokėti alimentų, pykdamas ant moters, tai jo nieks ir neprivers (o jis nebus toks kvailas ir oficialių pajamų nerodys, pvz). Taip kad... nėra viskas tik juoda arba balta.
Tik žinoma, tai, ka ji čia parašo, yra tik nuotrupos jos tikrojo dabartinio gyvenimo, jausmų, išgyvenimų, poelgių ir mąstysenos. Ir iš tų nuotrupų mes štai tokį vaizdą susidarom, kad....na, kad jai dar yra kur tobulėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sluotaplius @ 2010 12 21, 23:17)
taip dar ir isbandysim seksa tryse-gal nereikia taip leisti isivaziuoti savo fantazijai.

Manote, kad jums pasiulytu prisijungti? biggrin.gif
As ne fantazuoju, as sutirstinu spalvas, kad geriau pajustumete situacijos hm.....keistuma.

Man regis, kad jus apemusi sumaistis. Minciu, jausmu, noru. Vieni kitiems priestarauja, todel, bandydama visdelto surikiuoti juos i logiska visuma, dali galvos turinio nesamoningai nuneigiate. Greiciausiai ir pati negalite sau atvirai prisipazinti, kodel leidote tam diedui apsistoti pas jus. Leidote, o paskui bandote rasti tam veiksmui sau priimtina paaiskinima:is garbingumo, svetingumo, del vaiku, nes Kaledos ir t.t. Jei jusu paskatos tikrai tokios kilnios, tai kodel ji edate?

Manau ne man vienai sviecia, kad tikejotes, jog jis grizta uodega pabrukes, suprates, koki lobi turejo, o kai pasirode, kad istikruju tik pastoges jam tereikia, nusivylete, ir dabar grauziates nagus ir grauziate ji, laukdama kol jis dings.

P.S. Nesinervuokite taip del kiekvieno komentaro. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija Pinavija: 22 gruodžio 2010 - 11:18
Na bet normalu, kad tikėjosi, aš taip pat tikėjausi, kad va jam atšviesės protas sakys, man reikia tik tavęs iki gyvenimo galo... Naivu ir kvaila dabar atrodo, bet kai širdis išdraskyta, taip norėjosi jo atgal...
Atsakyti
Normalu. 4u.gif
Atsakyti
Aš manau, kad ji pakankamai gerai laikosi, aš tiek laiko po išsiskyrimo vaistus gėriau ir sienom lipau, maniau nudurnėsiu, o čia moteris protingai mąsto, manau jai viskas bus labai gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 12 22, 12:29)
Aš manau, kad ji pakankamai gerai laikosi, aš tiek laiko po išsiskyrimo vaistus gėriau ir sienom lipau, maniau nudurnėsiu, o čia moteris protingai mąsto, manau jai viskas bus labai gerai  4u.gif

O gal cia sita stadija, kai moteris nelabai suvokia, kad ji jau issiskyre, kad jis jau nebebus su ja? wub.gif as pati pirmus penkis menesius, atrodo realiai supratau kas vyksta, bet vidus to neprieme ir tik po penkiu menesiu manyje kazkas atbudo, kai suvokiau, kad mes niekuomet nebebusim kartu, va tuomet ir prasidejo visas linksmumas : nemiga, asaros, isterija ir viskas kas blogiausia 4u.gif 4u.gif ir taip vis dar tesiasi doh.gif doh.gif kiekvienai savas laikas ax.gif
Atsakyti
ax.gif nu,nzn...man tai atvirksciai viskas...kaip tik jau praejo ...na,gal maziau negu 5 men,bet ,tik sianden supratau,kad viskas...nors ir plyso is skausmo sirdis,ir dabar dar blush2.gif ,nera laisva,bet,vienas zmogus-,,istate man smegenis i vieta'' blush2.gif ,ir isvadas-jau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2010 12 22, 10:35)

Deja, deja, vyrai niekada nemylės vaikų taip, kaip myli moterys. Jei jiems nekiši vaikų į akis, tai jie ir pamirš apie jų egzistavimą. čia vienas atvejis iš tūkstančio, kad vyras savo iniciatyva vaikais rūpintųsi.
Papildyta:
dabar supratau, kodėl tiek daug skyrybų. vyrai gyvena kaip nori. o moterims didžiausia vertybė – išdidumas. šeima nei su vienu, nei su kitu nesuderinama.
Atsakyti