Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

user posted image

49 tema
48 tema
36-47 temos
1-35 temos
Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti - papuoštus, manau ,paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.

Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą, iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui, ir ne tik, būtų aišku ir suprantama.
Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.

Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.
Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus


TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲ ČIA
Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mulatux: 21 gruodžio 2010 - 11:43
Kadangi galima ir baibokus ideti, tai cia vienas is mano besmegeniu. Mase su gliukoze

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 12 21, 02:14)
del etiketes: ji atrodo kaip plotkele, plonyte tokia ir trapi...siaip skonio atzvilgiu nieko ipatingo, suvalgai kaip plotkele lotuliukas.gif  tik kazkaip sunkokai prisiklijuoja, reik sviestuku patepti pavirsiu... ax.gif

bet kaip išgauti tą etiketę? čia aš apie technologiją klausiu... gal printerį tokį turite rolleyes.gif ? ir kaip ten su "rašalais" tam printeriui g.gif ?

oi negaliu.. vakar įgriuvau į tatuiruočių saloną su klausimais apie aerografą lotuliukas.gif nustekenau galutinai ten moteriškę biggrin.gif bet šį bei tą sužinojau..

QUOTE(Bossi @ 2010 12 21, 13:55)
Kadangi galima ir baibokus ideti, tai cia vienas is mano besmegeniu. Mase su gliukoze

kokie faini wub.gif

Labaz rytaz. Kaune - SAULĖ šviečia visas rytas oro_buckis.gif
Atsakyti
Apie butelaiti jau rasiau, kad likau be zado, bet dar labai patiko kepure. Kartais pagalvoju, kiek daug reiskia ideja. Kartais pats ispildymas nera sudetingas, bet rezultatas nustebina. Buna, kad tiek daug pastangu idedi, o rezultatos nuvilia.
Kepuriukas - puikus to pavyzdys - grazi ideja.

Labai pakerejo Asseni tortas su sniegena. Ir dar kai pamaciau kirbes mazutes sniegenas - atsisedau - nu jau tokios tikroviskos, tokios kruopscios ir konkoreziu sakele labai ten tinka thumbup.gif

Bossi, labai grazus besmegenis, o kur pats tortas? ax.gif
Atsakyti
Dekui.Na sitie iskeliauja kaip dovaneles, gales ant tortu patys uzsideti.

turiu klausima: vakar dariau cukrini glaju (aisinga), tai ar permazai, ar perdaug pudros idejau, kad spaudziat per maiseli neislaike formos ir subliusko?
Atsakyti
Merginos, kur galima Vilniuj nusipirkti dideliu kartoniniu deziu tortams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva 999 @ 2010 12 21, 14:03)
Merginos, kur galima Vilniuj nusipirkti dideliu kartoniniu deziu tortams? smile.gif


thumbup.gif as visa kauna apejau ir neradau niekur
Atsakyti
dezes galima paciom pasidaryt- yra nuoroda papuosimu temoj, o jei tingit- is kokios maximos ar norfos pasiimt, kur buna paprastu prideta (nu iasku jei torta saviem reik vezt cool.gif )
Atsakyti
o is kokio popieriaus jas daryti? kokio storumo?
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės, gal kas bandėt Dan Sukker šokoladinius miltelius? Kokia gaunasi glazūra: kieta ar minkšta ir pan.? Šiais milteliais aš norėčiau aplieti Cipciuko medutį, "susodint" balto šokolado rožes, o šonus aplipint trupiniais. Ar realus toks variantas? Jei taip, ar galiu tą glazūrą pilt ant grietinėlės? Juk medutį sutepsiu ir aptepsiu grietinėle, kad suminkštėtų.. Patarkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguze: 21 gruodžio 2010 - 14:37
ši glazūra klaikiai saldi ir jos visai neapsimoka daryti, paimk 100 g šokolado juodo, šaukštą sviesto, 3 šaukštus grietinėlės, išlydyk ant garų vonelės ir apipilk torto viršų, paskirstyk masę šaukštu... bus ir pigiau, ir skaniau 4u.gif o šonus trupinukais arba šokoladine tvorele 4u.gif
Atsakyti
Tortas įkurtuvėms, maskarponė su vaisiais, pastilažas.
user posted image
Mažasis nešėsi į daržiuką, maskarponės tortas, pastilažas, marcipanas.
user posted image
Atsakyti