
niekis, pas mus prisirpsi

gal kam patiks ideja,dariau kaledom






QUOTE(kirbe @ 2010 12 27, 22:12)
Didelis tortas statybininku vakareliui...vaisinis ir Rafaelo,MMG
viskas grazu kaip visada,tik man vyriokai pries tuos mazycius traktoriukus kaip milzinai atrodo

QUOTE(mulatux @ 2010 12 27, 21:17)
viskas grazu kaip visada,tik man vyriokai pries tuos mazycius traktoriukus kaip milzinai atrodo 








QUOTE(kirbe @ 2010 12 27, 22:27)
statybininkai turi buti druti vyrai......



Geras torčiukas

Olesta, ačiū už patarimą apipilt meduti šokoladu
Pavyko ir buvo super skanu
Ačiū




labai gražūs mergaitės jūsų žiemiški tortukai






ir medutis, dengtas pastilažu
sveikos merginos, as su savo tortukais, tik db turejau laiko prisesti ir sutvarkyti nuotraukas
Su sventem jus visas!!!
cia pirmasis broliams dvyniams. dengtas grietinele, na papuosimai is ko, manau, nereikia jums profems sakyti, bo as dar tik mokausi, tai pradedu nuo paprastu papuosimu
tortas su pauksciu pieno ir jogurtinio muso pertepimais

o cia kaledinis, pavadinau "kaledu naktis ir diena"
, taip pat dengtas grietinele, maltu sokoladu, kokosu ir dekoracijomis is sokolado
tortas rafaelo


tai tiek


cia pirmasis broliams dvyniams. dengtas grietinele, na papuosimai is ko, manau, nereikia jums profems sakyti, bo as dar tik mokausi, tai pradedu nuo paprastu papuosimu


o cia kaledinis, pavadinau "kaledu naktis ir diena"




tai tiek

Bandau pasirodyti ir aš su pirmu savo gyvenime tortu. Prieš tai praktikavausi ir dariau snikersą, rafaelo ir turtingą kavos iš trečdalio kiekio. Valgytojai vieningai nuibalsavo už turtingą kavos, nors man labiau būtų patikęs snikersas, nes pats tortas tvirtesnis. Kai bandžiau puošti mažiukus tortukus su Marshallow mase, viskas gavosi super. Šitą tortą pirma bandžiau apdengti cukrine mase pagal Cypciuką, bet tuo metu nusprendė vaikis parėkti, tai pudiau uždėta masė sustingo
Lupau viską atgal ir antrą kartą dengiau cukrine mase pagal Meian, pati masė ne taip greit stingo. Gėles dariau iš saldainių masės, labai patiko tas rožytes lipdyt.
Nepatiko tortą dengt, nes niekaip nesigavo gražiai išlygint, belygindama dar įplėšiau. Žodžiu, rekia labai labai daug praktikos.
Galiniam variante skaicius nuimsiu, gadina man jie reikalą.


Beja, o kur laikot apdengtą tortą? Pabijojau nešt į balkoną, o šaldytuvas perpildytas.
Ačiū visoms, besidalinančioms savo receptais ir idėjomis



Galiniam variante skaicius nuimsiu, gadina man jie reikalą.


Beja, o kur laikot apdengtą tortą? Pabijojau nešt į balkoną, o šaldytuvas perpildytas.
Ačiū visoms, besidalinančioms savo receptais ir idėjomis

QUOTE(Kazarnienė @ 2010 12 28, 12:49)
Beja, o kur laikot apdengtą tortą? Pabijojau nešt į balkoną, o šaldytuvas perpildytas.
aha man irgi idomu, kiek girdejau ne su visomis masemis galima deti i saldytuva tortus ir dar girdejau, kad siomis masemis dengti tortai ilgai islieka sviezi ir negenda. uzsienyje tokius pardavineja laikant tiesiog ant lentynu, jokiuose saldytuvuose nelaiko. As kaledini laikaiu tiesiog ant stalo 2 paras ir nieko nenutiko, viduje grietineles kremas buvo
Laikiau balkone per šventes
, nenumiro nuo šalčio, bet dabar tai šalčiau...
Tačiau kambario temperatūroje nerizikuočiau pati laikyt - na užsienyje jie iš konservantų tortus daro, tai jie porą metų galioja, o dabar kokį Rafaelą gi nepalaikysi kambaryje
, užrugs dar
Iš ko tos gražios snaigės (užmiršau kepėjos niką
, kol parašiau tiek) - iš aisingo? O kaip jis nesutrupėjo? O ant ko išdžiovint?

Tačiau kambario temperatūroje nerizikuočiau pati laikyt - na užsienyje jie iš konservantų tortus daro, tai jie porą metų galioja, o dabar kokį Rafaelą gi nepalaikysi kambaryje


Iš ko tos gražios snaigės (užmiršau kepėjos niką
