Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr.14

Zuika koks fainuolis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gulbe @ 2011 01 16, 00:25)
O cia mano pirmasis amigurumiukas, pradejau dar pries naujuosius, bet pagaliau prisiruosiau susiuti visas detales  doh.gif

thumbup.gif Jo dėka mano trečiokas sužinojo, ką reiškia žodis "amigurumi" - buvau priversta paaiškint, dar ir vaizdus iš interneto platybių gerą pusvalandį nagrinėjo.
Atsakyti
Mamytė uogytė, villyte, saulėlydis*, Jollyk, ačiu 4u.gif

QUOTE(rogue @ 2011 01 14, 16:40)
ta vieta kur sagytes susisega, atskirai mezgei, ar kartu su priekio detalem?

Atskirai.
Atsakyti
Katik nunerti tepukai mazulytei mergytei is merino vilneles

user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 01 16, 16:56)
Katik nunerti tepukai mazulytei mergytei is merino vilneles

Villyte,labai,labai jau grazios 4u.gif
Gal galima schemutę?
Atsakyti
Ateinu ir as pasigirti darbeliu mazai princesei ax.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu uz komplimentus mano zuikai, vis galvojau kad nieko gero nesigaus kol visu detaliu nesusiuvau, kazkaip neitikinamai man jos po viena trode lotuliukas.gif
Atsakyti
pasirodau su savo paskutiniu darbeliu
user posted image
Atsakyti
[quote=Eledita,2011 01 15, 17:12]
Rodausi ir aš vasarinukę. Nerta iš lietuviško lino. Puošta lino pluošto nertomis gėlytėmis.

Noriu paklaust ,nes matau kad linas spalvotas... Esu jau senai nusiziurejusi spalvota lina ,jis gan brangokas,kazin ar isskalbtas jis islaiko spalva ar neblunka,ar jis kazin nedazo kai suslampa ,pavyzdziui vasara_apsirengsi is jo kazka nusimezgus,o cia prades lyti ir ar jis kazin nenudazys???? gal kuri zinot ????
Atsakyti
Mamy 24 - ačiū smile.gif
Pridedu pernykštę vasarinukę. Aš ją jau skalbiau rankomis. Norėjosi paeksperimentuot. Dažyti nedažė, bet patįso ir gerokai paminkštėjo. Kadangi raštas retas- tįso kaip reikiant. Tad ateityje manau nei pati skalbsiu, nei savo klientėms rekomenduosiu. Kai tiek darbo įdėta manau reikia nepagailėti pinigėlių ir valyklai...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eledita @ 2011 01 16, 19:12)
Mamy 24 - ačiū smile.gif

Begalo grazi suknute, man labai patinka toks minimalizmas 4u.gif

Is tikruju tai reikia pasidaryti megineli tuo rastu kuriu neri ji isplauti ir islyginti, ir tik tada apskaicuoti kiek kartu motyva pakartoti? o pagaminta gamini klientei atiduoti ti isplauta ir islyginta. Bentjau as taip darau. Jug tie siulai is gamyklos krakmolinti buna ir dar galas zino kokiu apdirbimo "priedu turi".
Atsakyti
Pritariu drinks_cheers.gif Man yra teke ir pataisyt suknele po skalbimo,bet cia nieko nepadarysi.Jei taip atsitiktu klientei isskalbus,tada butu dar daugiau problemu doh.gif O veliau juk niekas nebetista schmoll.gif
Atsakyti