Zuika koks fainuolis

QUOTE(gulbe @ 2011 01 16, 00:25)
O cia mano pirmasis amigurumiukas, pradejau dar pries naujuosius, bet pagaliau prisiruosiau susiuti visas detales

Mamytė uogytė, villyte, saulėlydis*, Jollyk, ačiu
Atskirai.

QUOTE(rogue @ 2011 01 14, 16:40)
ta vieta kur sagytes susisega, atskirai mezgei, ar kartu su priekio detalem?
Atskirai.
Katik nunerti tepukai mazulytei mergytei is merino vilneles

QUOTE(villyte @ 2011 01 16, 16:56)
Katik nunerti tepukai mazulytei mergytei is merino vilneles
Villyte,labai,labai jau grazios

Gal galima schemutę?
Ateinu ir as pasigirti darbeliu mazai princesei

[quote=Eledita,2011 01 15, 17:12]
Rodausi ir aš vasarinukę. Nerta iš lietuviško lino. Puošta lino pluošto nertomis gėlytėmis.
Noriu paklaust ,nes matau kad linas spalvotas... Esu jau senai nusiziurejusi spalvota lina ,jis gan brangokas,kazin ar isskalbtas jis islaiko spalva ar neblunka,ar jis kazin nedazo kai suslampa ,pavyzdziui vasara_apsirengsi is jo kazka nusimezgus,o cia prades lyti ir ar jis kazin nenudazys???? gal kuri zinot ????
Rodausi ir aš vasarinukę. Nerta iš lietuviško lino. Puošta lino pluošto nertomis gėlytėmis.
Noriu paklaust ,nes matau kad linas spalvotas... Esu jau senai nusiziurejusi spalvota lina ,jis gan brangokas,kazin ar isskalbtas jis islaiko spalva ar neblunka,ar jis kazin nedazo kai suslampa ,pavyzdziui vasara_apsirengsi is jo kazka nusimezgus,o cia prades lyti ir ar jis kazin nenudazys???? gal kuri zinot ????
Mamy 24 - ačiū
Pridedu pernykštę vasarinukę. Aš ją jau skalbiau rankomis. Norėjosi paeksperimentuot. Dažyti nedažė, bet patįso ir gerokai paminkštėjo. Kadangi raštas retas- tįso kaip reikiant. Tad ateityje manau nei pati skalbsiu, nei savo klientėms rekomenduosiu. Kai tiek darbo įdėta manau reikia nepagailėti pinigėlių ir valyklai...

Pridedu pernykštę vasarinukę. Aš ją jau skalbiau rankomis. Norėjosi paeksperimentuot. Dažyti nedažė, bet patįso ir gerokai paminkštėjo. Kadangi raštas retas- tįso kaip reikiant. Tad ateityje manau nei pati skalbsiu, nei savo klientėms rekomenduosiu. Kai tiek darbo įdėta manau reikia nepagailėti pinigėlių ir valyklai...

QUOTE(Eledita @ 2011 01 16, 19:12)
Mamy 24 - ačiū

Begalo grazi suknute, man labai patinka toks minimalizmas

Is tikruju tai reikia pasidaryti megineli tuo rastu kuriu neri ji isplauti ir islyginti, ir tik tada apskaicuoti kiek kartu motyva pakartoti? o pagaminta gamini klientei atiduoti ti isplauta ir islyginta. Bentjau as taip darau. Jug tie siulai is gamyklos krakmolinti buna ir dar galas zino kokiu apdirbimo "priedu turi".
Pritariu
Man yra teke ir pataisyt suknele po skalbimo,bet cia nieko nepadarysi.Jei taip atsitiktu klientei isskalbus,tada butu dar daugiau problemu
O veliau juk niekas nebetista