Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

Laba 4u.gif
Nors esu tylioji stebetoja, bet noriu irgi pasveikinti su ateinaciom paciom graziausiom sventem metuose
Linkiu, kad visu musu namai visada butu silti, pilni laimes ir santarves wub.gif

P.s. turiu 40lt tikrai, lyg dar kazkur 20 lt cekis turetu buti Iris pinigeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
As norfoj paklausiau apie iris cekius pirma, tai paziurejo i mane kaip i kokia nuopeza doh.gif likau nesupratus...
Atsakyti
Aulina, pameni kur skaitem apie ta dura stone ar kaip ten... MB sake ten nieko gero ir tokio tikrai nedes, dar corianu vadinas jis. zodziu uk yra susidures su tuo reikalu ir jau seniau buvo pasakojes kad ten plasmase kieta beveik ir visks blush2.gif
kiek teisybes tame nzn, bet cia jis man aiskino taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 12 23, 14:54)
Aulina, pameni kur skaitem apie ta dura stone ar kaip ten... MB sake ten nieko gero ir tokio tikrai nedes

esu ir aš girdėjusi apie tai, kad dedamos miksinės medžiagos. Man svarbiausia, kad kriauklė būtų lieta, kad nebūtų jokių sujungimų, kur galėtų kauptis purvas. Ką siūlo dėti taviškis?

Visas ir visus sveikinu su artėjančiomis šv. Kalėdomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 23, 17:27)
esu ir aš girdėjusi apie tai, kad dedamos miksinės medžiagos. Man svarbiausia, kad kriauklė būtų lieta, kad nebūtų jokių sujungimų, kur galėtų kauptis purvas. Ką siūlo dėti taviškis?

Visas ir visus sveikinu su artėjančiomis šv. Kalėdomis  4u.gif

marmura arba granita, bet ne ta coriana 4u.gif gal daar perkalbesiu nes man daug patrauklesnis aprasymas to reikalo pasirode blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 12 23, 16:32)
marmura arba granita, bet ne ta coriana 4u.gif gal daar perkalbesiu nes man daug patrauklesnis aprasymas to reikalo pasirode blush2.gif

Jeigu rinktis marmurą ar granitą, geriau - granitas, nes mažesnis įgeriamumas. Ką manai?
Atsakyti
Visus ir visas su artejanciomis sventemis 4u.gif

Ideju, optimizmo, sveikatos ir neissenkanciu finansiniu saltiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 23, 17:34)
Jeigu rinktis marmurą ar granitą, geriau - granitas, nes mažesnis įgeriamumas. Ką manai?

MB sako maza beda -paslifuoji i vsio... as ir tada geriau granita linkus buciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 12 23, 17:04)
MB sako maza beda -paslifuoji i vsio... as ir tada geriau granita linkus buciau g.gif

O su kuom slifuot?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 12 23, 18:26)
O su kuom slifuot?

sake yr spec diskeliai 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat noriu visus pasveikinti su gražiausiomis šventėmis metuose 4u.gif
Visiems linkiu jaukių, šiltų namų, naujų idėjų 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 12 23, 15:04)

smarkiai klystat,jau nupoliruoto pavirsiaus nebepaslifuosi,jei bandysi ,gausis duobe ir labai matysis,jei slifuot tik visa plokstuma ir tai tik ant dideliu stakliu imanoma.jei stalvirsio pavirsius yra degintas,flamed, tai dar galbut imanoma kazka bandyt daryt,nes jis grubletas.bet ir tai nesu isitikines apie gera rezultata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutis: 23 gruodžio 2010 - 21:35