Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

LABUKAS

na ka vel gristame i kasdienybe ,po svenciu smile.gif
smagu tos sventes biggrin.gif

na ka mes ,siu metu plano neivykdeme ,Kaledu nesventeme savo svetaineje verysad.gif Na bet kitas jau tikrai ten smile.gif
Atsakyti
VISUS su praejusiom ir ateinanciom sventem!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

mes vel kibom i darbus - gipsuojam pirma auksta, manau iki nauju gal spesim... jei su tom lubu lempom neuzsiknis... mat kaip sakiau reikia ten is gipso tokius 'lovius' padaryt.

Dovis, a gali nufotkint virtuvinio apatines spinteles ax.gif ax.gif MB prase parodyt, nes sakiau kad ir man taip reikia biggrin.gif
Atsakyti
Prašom nebešvęsti, gryžti į eterį biggrin.gif
Vakar apvaikščiojau Tilžės baldų parduotuves, nuotaika nukrito, neradau nei vienos gražios lovos.
Va tokios patinka, jeigu kaina man nebūtų per didelė, nesukčiau galvos...

graži spalva:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kažkuo primena automobilį:
user posted image

user posted image
Atsakyti
aulina kazkas tokio tipo lovu buvo ,vytauto gatveje antarme aukste parduotuveje ,jie prekiavo ispaniskom lovom... tai turejo metalines ir odines lovos wub.gif
mes is ten pirkome savo metaline ...bet kazin ar bera ten ta parduotuve g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 12 28, 16:13)
bet  kazin ar bera ten ta parduotuve  g.gif

apie Parnu kalbi?
Atsakyti
gražios lovos, tik man norisi aukštesnės g.gif bet šiaip ta pirma man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 28, 15:26)
apie Parnu kalbi?

taip ,antrame aukste
Atsakyti
fainos lovos. kazkas panasaus buvo juodajam alksny seniau akrope... faina ten lovike buvo visai, odine... mes sau ziurejomes, kaina puse velnio irgi, kazkokia nuolaida dar buvo 3000-4000 tame tarpe jei gerai pamenu mirksiukas.gif

tos pirmos modelis grazus, tik spalvos abieju variantu schmoll.gif balta tai butu superine 4u.gif tik isivaizduoju kaip ten keikciaus valydama tuos tarpelius tarp kvadratuku...
Papildyta:
Protingieji kurmiai, pamastykim 4u.gif draugas statosi nama Norvegijoj, kai paklausiau kuom sildysis atrase taip (dedu citata nekoreguota):
'nu tas grezinys reikalingas kad vanduo cirkuliuotu per toki sildytuva, aukstyn- zemyn, jam ten cirkuliuojant vanduo isyla ir gaunas ka grindys siltos. kokiu ten principu veikia- neklausk nzn smile.gif '
cia jis taip atrase kai paklausiau ka bendro turi tas 150m grezinys su sildymu. kas cia per velnias paaiskinkit man unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pojo: 28 gruodžio 2010 - 15:43
QUOTE(Pojo @ 2010 12 28, 16:49)
fainos lovos. kazkas panasaus buvo juodajam alksny seniau akrope... faina ten lovike buvo visai, odine... mes sau ziurejomes, kaina puse velnio irgi, kazkokia nuolaida dar buvo 3000-4000 tame tarpe jei gerai pamenu mirksiukas.gif

tos pirmos modelis grazus, tik spalvos abieju variantu schmoll.gif  balta tai butu superine 4u.gif  tik isivaizduoju kaip ten keikciaus valydama tuos tarpelius tarp kvadratuku...
Papildyta:
Protingieji kurmiai, pamastykim 4u.gif draugas statosi nama Norvegijoj, kai paklausiau kuom sildysis atrase taip (dedu citata nekoreguota):
'nu tas grezinys reikalingas kad vanduo cirkuliuotu per toki sildytuva, aukstyn- zemyn, jam ten cirkuliuojant vanduo isyla ir gaunas ka grindys siltos. kokiu ten principu veikia- neklausk nzn smile.gif '
cia jis taip atrase kai paklausiau ka bendro turi tas 150m grezinys su sildymu. kas cia per velnias paaiskinkit man unsure.gif  unsure.gif

Idomu g.gif kazkas naujo,bet panasu i geotermini tik kazkas kitokio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 28 gruodžio 2010 - 15:56
QUOTE(Pojo @ 2010 12 28, 13:07)

Dovis, a gali nufotkint virtuvinio apatines spinteles ax.gif  ax.gif MB prase parodyt, nes sakiau kad ir man taip reikia biggrin.gif

Sveiki, su sventem visus. As po sventinio maratono, tik dabar atsipuciau ir jegas atgavau doh.gif
Pojo, tai tegu atvaro ir pats gyvai viska pamato smile.gif
Papildyta:
Aulina, pamaciusi foto, pagalvojau,kad ne i ta skyreli patekau biggrin.gif O i suaugusiu koki smile.gif
Pojo,kaip jusu sildymas?
Vakar maniskis sumokejo uz dujas doh.gif Liepe kojines ir megztinius trauktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 28, 18:31)
Sveiki, su sventem visus. As po sventinio maratono, tik dabar atsipuciau ir jegas atgavau doh.gif
Pojo, tai tegu atvaro ir pats gyvai viska pamato smile.gif
Papildyta:
Aulina, pamaciusi foto, pagalvojau,kad ne i ta skyreli patekau biggrin.gif O i suaugusiu koki smile.gif
Pojo,kaip jusu sildymas?
Vakar maniskis sumokejo uz dujas doh.gif Liepe kojines ir megztinius trauktis doh.gif

del sildymo nieko naujo, pabaigsim pirma auksta po savaicikes - tada tuo uzsiimsim. pasakyk kiek susimokejai uz menesi uz dujas ax.gif
Atsakyti