Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(Beržė @ 2011 01 10, 16:47)
Aulina, nesupratau - kaip tas ledas susidare? Nuo stogo lasejo? Labai grazu 4u.gif

Na, tai pakomentuokit mano grindis kas nors - ar taip visiems nepatiko???? ax.gif

iš dujų kamino prilašėjo rolleyes.gif
dėl tavo grindų neturiu ką parašyti, nes nuotraukos nekokybiškos, ypač antra, pirmoje matosi daugiau vaizdo, manau bus ką parašyti, kai susidės grindjuostės ir durys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 10, 16:54)
iš dujų kamino prilašėjo  rolleyes.gif

Nu sakes, kaip ta ziemuze sukuria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 10, 16:27)
Pažiūrėkite gamtos kūrinį mano albume, žiemišką skulptūrą, kuri po kelių val. nukrito ir sudužo smile.gif

Nieko sau kaip gamta paisdykavo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Beržė @ 2011 01 10, 16:47)
Aulina, nesupratau - kaip tas ledas susidare? Nuo stogo lasejo? Labai grazu 4u.gif

Na, tai pakomentuokit mano grindis kas nors - ar taip visiems nepatiko???? ax.gif

Berze man tai liuks tavo grindys thumbup.gif cia masyvas? As savo name kazka panasaus isivaizduoju tik su atspalviu.
Atsakyti
nemanau kad pas Berze masyvas... juk grindiniui sildymui netinka 4u.gif siaip superines grindys, as ir i kazka panasaus dairysiuos. tik spalvos neimanoma suprasti smile.gif

Aulina, grazi spintele thumbup.gif labai patiko kriaukle wub.gif ar tik ne belavistos? g.gif
Papildyta:
tiesa us 35 dienas sildymo sumokejom 1000Lt. cia toks musu pirmasis sildymo menuo, matysim kaip toliau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 01 10, 17:28)
nemanau kad pas Berze masyvas... juk grindiniui sildymui netinka 4u.gif  siaip superines grindys, as ir i kazka panasaus dairysiuos. tik spalvos neimanoma suprasti smile.gif

Aulina, grazi spintele thumbup.gif  labai patiko kriaukle wub.gif ar tik ne belavistos? g.gif
Papildyta:
tiesa us 35 dienas sildymo sumokejom 1000Lt. cia toks musu pirmasis sildymo menuo, matysim kaip toliau bus g.gif

pas beržę dvijuostis parketas, žinau, nes man tuo metu labai aktualu buvo renkantis sau.
jova, kriauklė laufen.
o dabar kai pliusas, jungiasi tenai? Yra koks pajudėjimas šildymo srityje?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 10, 16:31)
pas beržę dvijuostis parketas, žinau, nes man tuo metu labai aktualu buvo renkantis sau.
jova, kriauklė laufen.
o dabar kai pliusas, jungiasi tenai? Yra koks pajudėjimas šildymo srityje?

tikrai labai grazi kriaukle wub.gif

nzn ar jungiasi, nes atjungti yra, siaip pagal integrala (jis rodo silumos poreiki name) tai neturetu jungtis. na cia siandienine situacija.
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif ,kad negalvotumete,kad ir as issiregistravau sugryztu biggrin.gif tiesiog nieko name nedarem visa si laika blush2.gif tai tik jusu komentarus paskaitydavau ax.gif bet si savaitgali jau pradesim sandeliuka plytelemis klijuoti,tai nors kas pajudes mirksiukas.gif
aulina man taipat patiko tavo vonios spintele bigsmile.gif
berze grindys nors ir nevalytos,bet vistiek matos kad bus grazu biggrin.gif
jova o kodel tu nebe pojo? ir dar vel naujokas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 10 sausio 2011 - 16:38
QUOTE(jova @ 2011 01 10, 17:33)
tikrai labai grazi kriaukle wub.gif

čia mb tokią išsirinko, norėjo ūkiškos. Aš buvau nužiūrėjusi grakštesnių linijų, bet gerai ir ši biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2011 01 10, 17:36)
aulina man taipat patiko tavo vonios spintele bigsmile.gif

labai džiaugiuosi stalčiais, išklojau ikėjine plevele, padėjau auskarus, niekur nenuslysta, labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti

Papildyta:
labai džiaugiuosi stalčiais, išklojau ikėjine plevele, padėjau auskarus, niekur nenuslysta, labai patenkinta thumbup.gif
[/quote]

kas per plevele? ar cia blizgi plokste?
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2011 01 10, 17:46)
kas per plevele? ar cia blizgi plokste?

spec. plėvele išklojamas stalčius, Ikėjoje būna pirkti, super daikčiukas thumbup.gif Apie 10-12 Lt kainuoja ruloniukas, maždaug 150x70. Reikėtų dar nusipirkti virtuvės stalčiams, nes tikrai vertas pirkti thumbup.gif
Papildyta:
Stalčių plokšte neblizgi, bet atspati vandeniui.
Atsakyti
aulina vonios spintele labai labai grazi thumbup.gif man patinka tokios

berze grindu spalva liuksiška thumbup.gif na kaip bus foto geresnes isvis bus smagu jomis grozetis smile.gif
Atsakyti
Sveikuciai,

ateinu su klausimeliu 4u.gif
kokiu principu veikia imontuojamas gartraukis? As noreciau virtuveje imontuojamo gartraukio, ar jo visas mechanizmas slepiasi spinteleje, ar spintele po kuria yra gartraukis galima naudotis? Kur tada nueina vamzdis gartraukio blush2.gif truksta info. O nuotraukele apie ka sneku tokia:
user posted image
Atsakyti