Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(kreizzy @ 2011 01 19, 19:49)
o kaip tas stiklas tvirtinsis?dar ten matau lygtais metalinis remelis?

ant tu metaliniu kampuku uzsides is vidaus. is isores tiek kampukai uzsispakliuos ir bus nudazyti, zodziu ju visiskai nesimatys.
Atsakyti
Jova, niu jau troba i gyvenama panaseja. idomu butu gyvai paziureri.
O ten zidiniui tiek vietos palikta? Kazkaip man pasirode,kad labai daug issikises bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 01 19, 20:59)
Jova, niu jau troba i gyvenama panaseja. idomu butu gyvai paziureri.
O ten zidiniui tiek vietos palikta? Kazkaip man pasirode,kad labai daug issikises bus g.gif

ten palinkta ir visks, nezinom juk tiksliai kiek vietos reiks. kai bus zidinys uzsibetonuosim kas liks. nenoreciu kad tiek issikises butu g.gif idomu koks tu kapsuliu 'gylis' g.gif galesim kita sav gyvai apziuret, jei atleksit iki musu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 01 19, 12:04)
ten palinkta ir visks, nezinom juk tiksliai kiek vietos reiks. kai bus zidinys uzsibetonuosim kas liks. nenoreciu kad tiek issikises butu g.gif idomu koks tu kapsuliu 'gylis' g.gif galesim kita sav gyvai apziuret, jei atleksit iki musu mirksiukas.gif

Jova,tikrai namelis jau i gyvenama labai panaseja, saunuoliai 4u.gif kas daro apdaila labai tvarkingai susuktos, prisaudytos plokstes. gal galetum kontaktus.
mazasis statybininkas gerokai paauges bigsmile.gif bus vaikui erdves name...

Dovis, issisaugojau tavo nuoruodas sklypo sutvarkymo, man labai patinka gelynai pakombinuoti su akmenimis.

Jova, klausei ko dar negryztam, tai dar gavom kelis darbelius ir norim pabaigtis viska susipirkti, tada jau tikrai leksim. kaip tavo pusbrolis ar turejo moketi muita uz savo daiktus???

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 19 sausio 2011 - 21:52
QUOTE(masajugi @ 2011 01 19, 22:50)
Jova,tikrai namelis jau i gyvenama labai panaseja, saunuoliai 4u.gif kas daro apdaila labai tvarkingai susuktos, prisaudytos plokstes. gal galetum kontaktus.
mazasis statybininkas gerokai paauges bigsmile.gif bus vaikui erdves name...

Dovis, issisaugojau tavo nuoruodas sklypo sutvarkymo, man labai patinka gelynai pakombinuoti su akmenimis.
Jova, klausei ko dar negryztam, tai dar gavom kelis darbelius ir norim pabaigtis viska susipirkti, tada jau tikrai leksim. kaip tavo pusbrolis ar turejo moketi muita uz savo daiktus???

apdailai naudojat fermacell plokstes?
Atsakyti
Masajugi, ten Jovos brangiausias darbavosi.
Atsakyti
Masajugi, plokštes suko mb su draugu. Draugas daro apdaila, labai kruopščiai ir t.t žodžiu maniskis labai priekabus ir isrankus tuo klausimu, bet šitas žmogus jam itinka-drasiai galim rekomenduot kaip patikima. Dėl pusbrolio nepaklausiau kaip baiges,bet pries grįžtant skambinom pazistamam muitininkui tai sakė jog teks susimoket.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 19 sausio 2011 - 22:26
QUOTE(jova @ 2011 01 19, 23:23)
Masajugi, plokštes suko mb su draugu. Draugas daro apdaila, labai kruopščiai ir t.t žodžiu maniskis labai priekabus ir isrankus tuo klausimu, bet šitas žmogus jam itinka-drasiai galim rekomenduot kaip patikima.   Dėl pusbrolio nepaklausiau kaip baiges,bet pries grįžtant skambinom pazistamam muitininkui tai sakė jog teks susimoket.                                                                                        Ihmantas, nesupratau ar klausi manęs dėl plokščių ar masajugi? Jei manęs tai pas mus dalis latvisko,dalis knauf gipso plokštes.

as nesupratau pasirodo masajugi komentavo jusu foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ihmantas: 19 sausio 2011 - 22:26
Nu va, kol aš čia su tuo sraigisku telefonu sukurpiau žinutė dovis už mane atsake biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 19 sausio 2011 - 22:28
QUOTE(jova @ 2011 01 19, 21:16)
ant tu metaliniu kampuku uzsides is vidaus. is isores tiek kampukai uzsispakliuos ir bus nudazyti, zodziu ju visiskai nesimatys.

cia apie sviestuva kalbat kur patys darot ? galima cia foto matyti ?
Atsakyti
Jova, sveikinu su pajudėjimu 4u.gif Labai greit užaugo tavo vaikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 19, 09:02)
įdėk nuorodą  4u.gif Ar storas, kietas? Kokia spalva?

Skaidri tokia plastikine plevele. Per ja tikrai neisibres, niekaip nei su kuo. Dysis ten atrodo 1.28*0.8 ar pan.
Sitas skebimas. Kiek atsimenu Kaunieciu firma, taciau i Siaulius atveze nemokamai, nes veze kitiems klientams prekes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zojux: 20 sausio 2011 - 08:57