Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

Gal kam idomu, gal kokiu ideju kas ras aplinkos tvarkymui. ax.gif
Idejom
Sodo vizija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 18 sausio 2011 - 19:58

kraunu fotika, ryt jei varysiu nufotkinsiu 4u.gif

cia gipso kartone pjove?
[/quote]

taip, gipsas susuktas pilnai ant lubu buvo, tai ispjove, is sonu uzsuko gipsa virs lubu ir prisuko kampukus kur desis stiklas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jova: 18 sausio 2011 - 20:01
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 18, 12:21)
esu mates ofisuose po ratukine kede specialius paklotus.Pvz permatomus. Sakyciau neblogas budas saugoti parketa tik kur ta paklota gauti tai nezinau  schmoll.gif
biggrin.gif

http://www.jordina.l...meliai-po-kede/
Turetu buti ofiso baldu parduotuvese

QUOTE(janna @ 2011 01 18, 13:02)
kaip ten bebutu, mano namuose sis baldas uzdraustas.

"Vaikams, kurių stuburas dar tik formuojasi siūloma rinktis stabilias kėdes, o ne biuro kėdes su ratukais" - citata. vsc.

drinks_cheers.gif
Mes atsikratem tom kedem. Dabar pas mane prie kompo tai didelis kamuolys. Sedim visi patenkinti. Dar kartais ir pasportuoju su juo.

Del lovu tai as irgi tik uz gulimas su ciuziniais. Galima gal papildomai koki balda dar padet kad butu galima sedet patogiau.
Atsakyti

taip, gipsas susuktas pilnai ant lubu buvo, tai ispjove, is sonu uzsuko gipsa virs lubu ir prisuko kampukus kur desis stiklas.
[/quote]

nieko nesupratau ka cia parasiai biggrin.gif doh.gif tai dabar labai idomu pasidare,lauksiu fotkiu ax.gif
Atsakyti
[quote=kreizzy,2011 01 18, 21:19]
[/quote]
nieko nesupratau ka cia parasiai biggrin.gif doh.gif tai dabar labai idomu pasidare,lauksiu fotkiu ax.gif
[/quote]

ir as nelabai supratau kaip ten dare ,seip pries uzdedant gipsa ten kur bus sviestuvai jau paruosia sustiprinta karkasa
Atsakyti
zodziu taip: gipsas buvo ant profiliu susuktas. toliau ispjove 20cm plocio nisas, is sonu prisuko gipsa (gavosi kaip uzdaros nisos), prisuko kampukus kur desis stiklas,kuris bus lygiai su lubom 4u.gif nu idesiu foto ryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 01 18, 22:46)
zodziu taip: gipsas buvo ant profiliu susuktas. toliau ispjove 20cm plocio nisas, is sonu prisuko gipsa (gavosi kaip uzdaros nisos), prisuko kampukus kur desis stiklas,kuris bus lygiai su lubom 4u.gif  nu idesiu foto ryt biggrin.gif

jau isivaizduoju bet vistiek idomu pamatyt
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 18, 11:24)
jau esu nužiūrėjusi, mačiau Jyske  smile.gif Ofice day irgi yra, tik ten brangu. Belieka įsigyti  smile.gif

Internete skelbimuose radau kaunieciu firma po 26 Lt pardavineja. tai pora nusipirkau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 01 18, 11:49)
Laiko ant dazu,netgi aliejiniu jei nutepi knauf gruntu. Tas toks raudonas,gaunasi kaip svitrinis popierius.(pavadinimas sukas ant liezuvio galo bet nepamenu  doh.gif )aisku jei su stambiu svitriniu sienas praeisit bus tik geriau.

Betokontakt vadinasi
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2011 01 18, 20:05)
Va čia tai liga  doh.gif Galvojau kad tik man su galva negerai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Sniego iki keliu, bet sėklos galvoj  lotuliukas.gif Aš jau kobėja pasisėjau  blush2.gif

Nu as dar nespirgu, taip,kad lekciau pirkti, nuo pernai kruva nepanaudotu turiu doh.gif Bet jau smalsu,kas ka planuoja, ka set ruosias. Blyn ne ta cia tema, bet taip gera su savais padiskutuoti biggrin.gif
Garaze,mano palergonijos zelti pradejo biggrin.gif Nereiks siemet daigu pirkti. Noriu dabar kazkokios zalumos ant palanges. Man tokiu laikotarpiu ziauriai laisku norisi, o paskui ju isvis gali nebuti biggrin.gif
Jova, tik neimk baltu plyteliu. Uzsiknisi. Kelias neasfaltuotas, dar trinkelias kol susidesit. Nebent eisi su skuduru istisai.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 01 18, 23:24)
Nu as dar nespirgu, taip,kad lekciau pirkti, nuo pernai kruva nepanaudotu turiu  doh.gif  Bet jau smalsu,kas ka planuoja, ka set ruosias. Blyn ne ta cia tema, bet taip gera su savais padiskutuoti biggrin.gif
Garaze,mano palergonijos zelti pradejo biggrin.gif Nereiks siemet daigu pirkti. Noriu dabar kazkokios zalumos ant palanges. Man tokiu laikotarpiu ziauriai laisku norisi, o paskui ju isvis gali nebuti biggrin.gif
Jova, tik neimk baltu plyteliu. Uzsiknisi. Kelias neasfaltuotas, dar trinkelias kol susidesit. Nebent eisi su skuduru istisai.

palergonijos yrs gerai thumbup.gif as irgi jau skaitinejuosi... svogunu laiskai pas mane jau startavo doh.gif net kalendoriu sodininku susiradau kada ka seti, ziuresim kiek pavyks igyvendinti... nes aplinka tai pas mus netvarkyta visai, idomu kaip as ten viska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 01 18, 22:57)
Internete skelbimuose radau kaunieciu firma po 26 Lt pardavineja. tai pora nusipirkau  thumbup.gif

įdėk nuorodą 4u.gif Ar storas, kietas? Kokia spalva?
Atsakyti
Na va, ka tik kalbejom apie sunukio paieskas, o dabar idedu nuoroda apie dingusia mergina Kaune:
http://www.facebook....09134325?v=wall

Paskleiskit savo draugam, gal kas ka bus mates
Atsakyti