QUOTE(jeigu @ 2007 12 19, 22:07)
O kur čia taip? Kiek man žinoma, prašymus į mokyklą priima tik nuo gegužės 2 d....
Oi ne... Nuo sausio man rodos. Jei mokykla populiaresnė, ir vaikų daug, gegužę gali iš vis nebebūt vietų
QUOTE(jeigu @ 2007 12 19, 22:07)
O kur čia taip? Kiek man žinoma, prašymus į mokyklą priima tik nuo gegužės 2 d....
Čia Vilniuje, eilinė mokykla, priklausanti pagal rajoną. O tu pasiskambink į mokyklą ir pasiklausk nuo kada prašymus priima. Taip atsitiko man - tikėjausi išgirsti, kad pavasarį ar po Naujų metų, o atsakė, kad jau dabar vaikus užrašinėja.
QUOTE(Pippi @ 2007 12 17, 12:17)
Aš jau prieš mėnesį užrašiau
. Mokykloje pasakė, kad pačiu laiku atėjau, nes klasės jau pildosi.
Tikrai taip
QUOTE(Loretute @ 2007 12 17, 13:46)
O tai norint užrašyti į mokyklą reikia iškarto sveikatos pažymą nešti?
Ne
QUOTE(Larysa @ 2008 01 11, 19:48)
O aš kiek žinau, nes du vaikus rašiau į mokyklą, tai nešant pareiškimą reikia ir sveikatos pažymos. Ir pagal visus nuostatus pareiškimus galima priimti tik nuo gegužės 2 dienos (toks yra oficialus nurodymas). 
O aš į vieną mokyklą užsirašiau vasario mėn, į kitą truputį vėliau. O med pažymą pristatėm birželio gale.
Prasyma priimti i mokykla uzpildziau geguzes menesi, medicinine pazyma pristatem rugseji.
Aš vaikus užrašinėjau kovo mėn. ir iškart med.pažymas.Manau iki vasaros reikėtų užrašyt,pačioms ramiau būtų,bet žinoma galima ir vėliau.
Sveikos mamytes
Jeigu mokykla yra jums nepriskirtoje teritorijoje, tai reikia tartis gerokai is anksto ir tai ne faktas, kad jus priims
Mes patys apsideginom tokiu budu
Mes issirinkome mokyklele netoli namu, mums ten labai patiko, bet pagal gyvenamaja teritorija, ji mums nepriklause. Mums garantavo 100 proc, kad priims musu vaika i sia mokykla, todel mes aklai psitikedami nunesem ten visus dokumentus, pazymas sausio menesi ir ramiai sau laukem rugsejo pirmos
Kol viena diena susilaukem skambucio - "jusu vaiko neprieme i mokykla"
Kas vyko toliau, nelabai noriu pasakoti, bet situacija nepavydetina..
... Aciu dievui si istorija turi gera pabaiga, bet ne visiems taip pasiseks.
Tai va mamytes, ka noriu tuo pasakyti, galite rinktis bet kokia mokykla (o geriausiai ne viena), bet del visa ko, paduokite dokumentus ir i ta mokykla, kuri priklauso jusu teritorijai.
Del mokyklu ir ju teritoriju galite pasitikrinti cia http://map.vilnius.l...klos/viewer.htm
Sekmes visoms!
Jeigu mokykla yra jums nepriskirtoje teritorijoje, tai reikia tartis gerokai is anksto ir tai ne faktas, kad jus priims
Tai va mamytes, ka noriu tuo pasakyti, galite rinktis bet kokia mokykla (o geriausiai ne viena), bet del visa ko, paduokite dokumentus ir i ta mokykla, kuri priklauso jusu teritorijai.
Del mokyklu ir ju teritoriju galite pasitikrinti cia http://map.vilnius.l...klos/viewer.htm
Sekmes visoms!
QUOTE(Lulutu @ 2008 01 29, 13:45)
Sveikos mamytes
Mes patys apsideginom tokiu budu
Mes issirinkome mokyklele netoli namu, mums ten labai patiko, bet pagal gyvenamaja teritorija, ji mums nepriklause. Mums garantavo 100 proc, kad priims musu vaika i sia mokykla, todel mes aklai psitikedami nunesem ten visus dokumentus, pazymas sausio menesi ir ramiai sau laukem rugsejo pirmos
Kol viena diena susilaukem skambucio - "jusu vaiko neprieme i mokykla"
Kas vyko toliau, nelabai noriu pasakoti, bet situacija nepavydetina..
... Aciu dievui si istorija turi gera pabaiga, bet ne visiems taip pasiseks.
Sekmes visoms!
Sekmes visoms!
O kada paskambino ir pasake, kad nepriims vaiko? Ar paskui dar spejot i kita mokykla uzrasyti? Nes musu situacija panasi, tai bijau, kad ant ledo neliktume.