Įkraunama...
Įkraunama...

Kada reikia užrašyti vaiką į mokyklą?

O kur čia taip? Kiek man žinoma, prašymus į mokyklą priima tik nuo gegužės 2 d....
Atsakyti
QUOTE(jeigu @ 2007 12 19, 22:07)
O kur čia taip? Kiek man žinoma, prašymus į mokyklą priima tik nuo gegužės 2 d....

Oi ne... Nuo sausio man rodos. Jei mokykla populiaresnė, ir vaikų daug, gegužę gali iš vis nebebūt vietų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jeigu @ 2007 12 19, 22:07)

Čia Vilniuje, eilinė mokykla, priklausanti pagal rajoną. O tu pasiskambink į mokyklą ir pasiklausk nuo kada prašymus priima. Taip atsitiko man - tikėjausi išgirsti, kad pavasarį ar po Naujų metų, o atsakė, kad jau dabar vaikus užrašinėja.
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2007 12 17, 12:17)
Aš jau prieš mėnesį užrašiau  smile.gif. Mokykloje pasakė, kad pačiu laiku atėjau, nes klasės jau pildosi.

Tikrai taip 4u.gif Aš kai nuėjau vasario pradžioj užrašyti į mokyklą dukrytės, tai man pasakė, kad jau viena klasė pilnai sukomplektuota blink.gif O mes ir norėjom į tą klasę pakliūti unsure.gif

QUOTE(Loretute @ 2007 12 17, 13:46)
O tai norint užrašyti į mokyklą reikia iškarto sveikatos pažymą nešti?

Ne mirksiukas.gif

Atsakyti
O aš kiek žinau, nes du vaikus rašiau į mokyklą, tai nešant pareiškimą reikia ir sveikatos pažymos. Ir pagal visus nuostatus pareiškimus galima priimti tik nuo gegužės 2 dienos (toks yra oficialus nurodymas). blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Larysa @ 2008 01 11, 19:48)
O aš kiek žinau, nes du vaikus rašiau į mokyklą, tai nešant pareiškimą reikia ir sveikatos pažymos. Ir pagal visus nuostatus pareiškimus galima priimti tik nuo gegužės 2 dienos (toks yra oficialus nurodymas). blink.gif

O aš į vieną mokyklą užsirašiau vasario mėn, į kitą truputį vėliau. O med pažymą pristatėm birželio gale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutti: 11 sausio 2008 - 21:15
Prasyma priimti i mokykla uzpildziau geguzes menesi, medicinine pazyma pristatem rugseji.
Atsakyti
šiaip visos mokyklos priema nuo sausio 1 d. o sveikatos pažymą reikia atnešti per vasarą, iki rugsėjo 1-10 d. geriausia mirksiukas.gif ir aišku kuo greičiau užsirašote, tuo geriau rolleyes.gif
Atsakyti
Aš vaikus užrašinėjau kovo mėn. ir iškart med.pažymas.Manau iki vasaros reikėtų užrašyt,pačioms ramiau būtų,bet žinoma galima ir vėliau.
Atsakyti
Dazniausiai registracija i pirmas klases yra skelbiama mokyklos tinklapiuose. Juose taip pat nurodoma ka reikia atsinesti norint uzpildyti prasyma (2 nuotraukytes, medicinine pazyma ir gimimo liudijimo kopija) smartass.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Jeigu mokykla yra jums nepriskirtoje teritorijoje, tai reikia tartis gerokai is anksto ir tai ne faktas, kad jus priims schmoll.gif Mes patys apsideginom tokiu budu doh.gif Mes issirinkome mokyklele netoli namu, mums ten labai patiko, bet pagal gyvenamaja teritorija, ji mums nepriklause. Mums garantavo 100 proc, kad priims musu vaika i sia mokykla, todel mes aklai psitikedami nunesem ten visus dokumentus, pazymas sausio menesi ir ramiai sau laukem rugsejo pirmos 4u.gif Kol viena diena susilaukem skambucio - "jusu vaiko neprieme i mokykla" doh.gif Kas vyko toliau, nelabai noriu pasakoti, bet situacija nepavydetina.. schmoll.gif ... Aciu dievui si istorija turi gera pabaiga, bet ne visiems taip pasiseks.
Tai va mamytes, ka noriu tuo pasakyti, galite rinktis bet kokia mokykla (o geriausiai ne viena), bet del visa ko, paduokite dokumentus ir i ta mokykla, kuri priklauso jusu teritorijai.
Del mokyklu ir ju teritoriju galite pasitikrinti cia http://map.vilnius.l...klos/viewer.htm

Sekmes visoms!

Atsakyti
QUOTE(Lulutu @ 2008 01 29, 13:45)
Sveikos mamytes  smile.gif
Jeigu mokykla yra jums nepriskirtoje teritorijoje, tai reikia tartis gerokai is anksto ir tai ne faktas, kad jus priims  schmoll.gif  Mes patys apsideginom tokiu budu  doh.gif  Mes issirinkome mokyklele netoli namu, mums ten labai patiko, bet pagal gyvenamaja teritorija, ji mums nepriklause.  Mums garantavo 100 proc, kad priims musu vaika i sia mokykla, todel mes aklai psitikedami nunesem ten visus dokumentus, pazymas sausio menesi ir ramiai sau laukem rugsejo pirmos  4u.gif  Kol viena diena susilaukem skambucio - "jusu vaiko neprieme i mokykla"  doh.gif  Kas vyko toliau, nelabai noriu pasakoti, bet situacija nepavydetina.. schmoll.gif  ... Aciu dievui si istorija turi gera pabaiga, bet ne visiems taip pasiseks.
Tai va mamytes, ka noriu tuo pasakyti, galite rinktis bet kokia mokykla (o geriausiai ne viena), bet del visa ko, paduokite dokumentus ir i ta mokykla, kuri priklauso jusu teritorijai.
Del mokyklu ir ju teritoriju galite pasitikrinti cia http://map.vilnius.l...klos/viewer.htm

Sekmes visoms!

O kada paskambino ir pasake, kad nepriims vaiko? Ar paskui dar spejot i kita mokykla uzrasyti? Nes musu situacija panasi, tai bijau, kad ant ledo neliktume.
Atsakyti