Įkraunama...
Įkraunama...

Akiniai ar kontaktiniai lęšiai

As ir nesioju tai akinius, tai lesius. Bet per vestuves manau busiu tik su lesiais g.gif
Atsakyti
Tik jokiu budu nepamirskit vestuvems isigyt bent jau antra atsargine pora lesiu. Nes jei pirmai kas nutiktu, butu ujui. Kaip kad man zioplelei buvo biggrin.gif
Apie nesiojima - va vienas musu draugas menesinius lesius (niekada neissiimdamas, nei nakciai, nei esant kenksmingom salygom) sugeba isnesiot berods pusmeti... ar netgi daugiau. Bet cia tik toks bludelis kaip jis tai gali doh.gif
Atsakyti
Aš vis dėlto rinkčiausi lęšius. smile.gif

Tiesiog esu mačius net paties geriausio fotografo nuotraukas, kuriose nuo akinių stiklų atsispindi šviesa ir nieko nesimato, nei nuotakos, nei jaunojo nei akių, nei šiaip viso veido.
Atsakyti
gal kas gali rekomenduoti kur Vilniuje nebrangiai akis tikrina? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazgelis @ 2010 03 02, 15:52)
gal kas gali rekomenduoti kur Vilniuje nebrangiai akis tikrina?  rolleyes.gif

Savanorių pr. "Senoji Pelėda". Kiek pamenu lyg 15lt buvo smile.gif
Visokiuose 'fielman', 'vision expres' ir t.t. žinau kad po 50lt jei neužsisakinėji akinių pas jaus. smile.gif
Atsakyti
siaip as irgi turbut deciausi lesius, o tai ant kitu grazu, o ant pacios maziau grazu
skaiciau fotografini patarima, kad su akiniais galima daryti foto truputi is virsaus, arba ziureti pro akiniu virsu tada akys matosi, bet visu foto tokiu tikrai nepadarysi, o jei dar akinukai su antirefleksine danga tikrai bus kelios foto su zaliais atspindziais ant ju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 02 kovo 2010 - 16:05
QUOTE(Dieter @ 2010 03 02, 16:54)
Visokiuose 'fielman', 'vision expres' ir t.t. žinau kad po 50lt jei neužsisakinėji akinių pas jaus. smile.gif

hm.. ten kaip poliklinika.. raso kad be siuntimo 50 Lt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazgelis: 02 kovo 2010 - 16:49
QUOTE(Odora @ 2010 03 02, 17:04)
siaip as irgi turbut deciausi lesius, o tai ant kitu grazu, o ant pacios maziau grazu
skaiciau fotografini patarima, kad su akiniais galima daryti foto truputi is virsaus, arba ziureti pro akiniu virsu tada akys matosi, bet visu foto tokiu tikrai nepadarysi, o jei dar akinukai su antirefleksine danga tikrai bus kelios foto su zaliais atspindziais ant ju biggrin.gif

Tikra tiesa, vardan gražių fotografijų akinisu tikrai geriau keisti į lešius vestuvių dieną. Ir ne tik nuotakai, bet ir jaunikiui. Na nebent akiniai yra labai svarbi stiliaus detalė, tada,a išku, ne, nes pats žmogus gali ajsutis kaip nesavas:)
Atsakyti
del jaunikio nesutikciau, yra vyru kurie su akiniais uch kaip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 01, 20:56)
jei esi su lesiais ir naudoji plauku laka tai purskiesi uzsimerkus ir dar po to neri lauk is patalpos kol issivedins nes lakas isigeria i lesius kaip ir bet koks kitas aerozolis

nuotakos su akinukais
user posted image

user posted image
user posted image

Kazkaip cia ne itin zavias nuotakas sudejai smile.gif doh.gif
aisku, skonio reikalas.

per seses vestuves buvau su akiniais. makiazas, sukuosena - ir akiniai visai nieko nesugadino. atrodziau graziai. daug komplimenu gavau is draugiu, kai pamate nuotraukas.

bet per savo vestuves vis tik nusprendziau detis lesius. jau uzsisakiau smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dieter @ 2010 03 02, 16:54)

bet juk akis dazniausiai tikrinames ne be reikalo, o kai norim akinukus ar lesius pirkti, tai kam eiti kur kitur, jei gali pasitikrinti "uz dyka" ir iskart uzsisakyti, ko reikia.
as butent fielman'e tikrinuosi akis. visad kai reikia akiniu. nereikia laukti eiliu, buriuotis polikliniku koridoriuose. smile.gif cia mano nuomone. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2010 03 02, 19:42)
del jaunikio nesutikciau, yra vyru kurie su akiniais uch kaip atrodo biggrin.gif

pritariu. nemanau, kad jaunikiui akiniai kazka gadintu. man nuotakos suknele ir akiniai kazkaip nesiderina. bet.. gali buti ir visai grazu, ar net nepastebima.
Atsakyti
QUOTE(RRauDonAA @ 2010 03 03, 03:40)
pritariu. nemanau, kad jaunikiui akiniai kazka gadintu. man nuotakos suknele ir akiniai kazkaip nesiderina. bet.. gali buti ir visai grazu, ar net nepastebima.

Nu jooo, sita panele tai super gerai su akinukais atrodo mirksiukas.gif
is anu idetu, Odoros.. nu gal antra dar puse bedos, bet kitos... unsure.gif
Atsakyti
O man kažkaip nuotaka su akinukais vis vien nelabai... Na nebet tada super stilingi ar net iššaukiantys akiniai ir visiškai netradicinė suknelė. Nes prie tų tradicinių - ar jos būtų pūstos, ar graikiško stiliaus, ar lengvai krintančios, man akiniai nelabai dera. Ir jei tik yra galimybė ir akytės lešių nebijo, aš tikrai keisčiau. O jei jau su akiniais, tai tada rinkčiausi suknelę, kuri gal apskritai tradicinės vestuvinės neprimena, kokią griežtesnių formų ar pan.
Atsakyti