Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas 3

QUOTE(Ice @ 2011 01 07, 13:21)
Nebloga mintis  g.gif

Mes pernai baisiosios pandemijos metu sveiki išsilaikėme su Influcidu ir Citroseptu  rolleyes.gif

Mes irgi per ją neatkritom.
Nieko papildomai nevartodami. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 01 07, 13:28)
Parasiau atsisakymus nuo skiepu. VAistais nesigydom, gydomes zolemis ir jauciames sveikesni. VAistai ekstra atvejui (guli dezeje, greit galiojimai pasibaigs, ismesim), bet nuo rudens iki dabar to ekstro ir nebuvo. Kalbu apie visokias persalymo slogas, vyrusines ir pan.

Gal galėtumėt priminti, kur jūs Vilcacorą perkate?
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 07, 13:31)
Mes irgi per ją neatkritom.
Nieko papildomai nevartodami. 4u.gif

mes ziauriai visi persirgom, mazoji baisiausiai - su komplikacijom unsure.gif - bet tada patirties tiek neturejau homeopatijoje, be to gripa kriuksinti sunus is mokyklos parsinese ir visiems draugiskai padalino blush2.gif - va tada paskutini kart antibus namie turejom - bet jau ne kas buvo - neberizikavau blush2.gif
Atsakyti
Aš nesu ir prieš antibus blush2.gif Aišku atitinkamai gerianr, gerąsias bakterijas vartojant.
Nu man tai priimtiniau, negu vaiką 3 savaites gydyt natūraliai, per tą laiką jis visai pasilpsta, pasigauna papildonai porą ligų ir galų gale vistiek antibus skiria.
Čia Jokūbo gydytoja tokia natūralistė.
Bet kiek kartų pagal ją gydėmės, tiek su komplikacijom. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 01 07, 14:34)
Gal galėtumėt priminti, kur jūs Vilcacorą perkate?

Kostiuskos g. 17 Gamtos produktai (dovanos) sveikatai.
Mes vartojam ne tik vilcacora. Prasidedant ligai, tinka vartoti keleta rusiu plataus spektro imunostimuliatoriu (nes nezinia kokios rusies vyrusai ar infekcijos puola). Pvz. eziuole. Tik eziuole galima pastoviu pagrindu vartoti tik 3 savaites. O butent tos rusies vilcacora iki puses metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 07 sausio 2011 - 13:45
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 07, 13:41)
Aš nesu ir prieš antibus  blush2.gif  Aišku atitinkamai gerianr, gerąsias bakterijas vartojant.
Nu man tai priimtiniau, negu vaiką 3 savaites gydyt natūraliai, per tą laiką jis visai pasilpsta, pasigauna papildonai porą ligų ir galų gale vistiek antibus skiria.
Čia Jokūbo gydytoja tokia natūralistė.
Bet kiek kartų pagal ją gydėmės, tiek su komplikacijom. doh.gif

aisku - kiekvienam savo - as esu laaabai pries juos - ir duodu tik labai isskirtinais atvejas, o gydomes ne 3 savaites - o max savaite, paskui tik stiprejam neidami i istaiga rolleyes.gif
gydytoju senai neklausau - dazniausiai paskambinu kad jau sergam (gi pazyma reik uzsakyt) ir jei neaiskumu del plauciuose karkalu yra - nuvezu patikrint. Gydytoja klausia kuo gydau ir daznai uzsiraso lotuliukas.gif
Drauge vaika pas ta pacia pediatre veda (mano rekomendacijom) - tai kadangi kartu dienas leisdavom kol mazi buvo - tuo paciu metu ir tais paciais simptomais skusdavomes - ana nuveza vaika - mano gydymo buda susako, paskui sako jos pasiklauskit tiesiai - nes irgi skambino kad serga lotuliukas.gif
Atsakyti
Visgi gal labiau nuo pačio vaiko priklauso.
Va, Jokūbui paprasčiasia sloga nepraeina be komplikacijų.
O pasveikimas per savaitę tai mum neįmanomas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 07, 13:50)
Visgi gal labiau nuo pačio vaiko priklauso.
Va, Jokūbui paprasčiasia sloga nepraeina be komplikacijų.
O pasveikimas per savaitę tai mum neįmanomas  schmoll.gif

gali but kad jo organizmas uzterstas nuo antibijotiku ir labai nusilpus imunine sistema nuo ju - todel nebesugeba susidorot net su sloga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 07, 13:53)
gali but kad jo organizmas uzterstas nuo antibijotiku ir labai nusilpus imunine sistema nuo ju - todel nebesugeba susidorot net su sloga mirksiukas.gif

O kas gali patvirtint, kad tikrai nuo antibiotikų?
Atsakyti
QUOTE(Sviesioji @ 2011 01 07, 13:42)
Kostiuskos g. 17 Gamtos produktai (dovanos) sveikatai.
Mes vartojam ne tik vilcacora. Prasidedant ligai, tinka vartoti keleta rusiu plataus spektro imunostimuliatoriu (nes nezinia kokios rusies vyrusai ar infekcijos puola). Pvz. eziuole. Tik eziuole galima pastoviu pagrindu vartoti tik 3 savaites. O butent tos rusies vilcacora iki puses metu.

Ačiū, nors va amazone kiek radau http://www.amazon.co...u...p;x=15&y=16 (vilcacora=cat's claw)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 07 sausio 2011 - 13:56
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 07, 13:54)
O kas gali patvirtint, kad tikrai nuo antibiotikų?

aisku kad nieks mirksiukas.gif tuo galima isitikint tik bandymo budu blush2.gif

mano dickis nuo 6 men sirgo angina - savaite serga, savaite ne - turejom "gera" pediatre - buvau jauna, durna blush2.gif pasako kad vaikui angina, kad jei neduosiu - laidosiu - bliaunu ir duodu doh.gif , tada pradejau ieskotis pati info apie gydymus, tyrimus - radau kad egzistuoja toks reikalas kaip paseliu paemimas - kur nustato bakterijas sukeliancias uzdegimus ir joms neatsparius antibus - per krauja issireikalavau to tyrimo - gavau cool.gif
rezultatas - tonzilese tupi stafilokokas ir streptokokas - atsparus musu visiems bandytiems per metus laiko antibams - dziaugiuos kad atsirado vieni - kuriems bakterijos ABI nebuvo atsparios - sugerem, isgijom, pakeitem gydytoja - nes ir tuo dometis pradejau - ji paziurejus i kortele pasake - kad musu vaikas antibu atsivalge uz visa gyvenima (jam tebuvo 1,5 metu) - pradejom bendrom jegom ji stiprint ir gydyt netradiciskai - tarpai pamazu tarp sirgimu didejo, nuolat kabejau ant laido su pediatre - ji uz ausu vaika istempe is ligu liuno blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Euphorija, šitaip Jokūbas atrodė taviškio amžiaus http://videogaga.one...nlacxumuihqvymo
Atsakyti