Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano autistukas 3

QUOTE(kosemalose @ 2011 01 15, 20:03)
o tai tyrimu nedaret  blink.gif ? gal jam gripas (3*tfu) ?

Čia vadinas dvi savaites vaiką gydžiau homeopatija.

Nieks nieko nedaro. Gersim antibus ir stebėsim padėtį.
Atsakyti
QUOTE(kosemalose @ 2011 01 15, 19:58)

Beje, nieks nepastebejot, kad autistisko vaiko bendravimui, socialumui darytu itaka auksta temperatura ? g.gif jau ne pirma kart pastebiu, kad maniskis pasikeicia, kai nukrenta pries tai buvus auksta tempa. pasidaro toks labai socialus, bendraujantis , logiskas, zodziu vos ne 'tipiskas' . dar tiesa, po lasaliniu irgi panasus efektas pasireiskia... na ir galvoju, gal koks cia rysys su kraujotaka ar pan dalykais.... idomu, ar ci tik pas mus tokie 'efektai' ...  blink.gif

nu mums tai nesisieja, bet per paskaita skaite - kad buna gana daznai atveju - kai sunkus autistas pakilus temperaturai net kalba kaip iprastas vaikas, masto ir viskas atrodo gerai - o nukritus vel gryzta i savo busena - bet asmeniskai nesu susidurus su tuo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 15, 20:07)

o tu pati gydei - ar gydytoja? unsure.gif

o ka nustate kad antibus paskyre unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 15, 20:15)
o tu pati gydei - ar gydytoja? unsure.gif

o ka nustate kad antibus paskyre unsure.gif

Gydytoja.
Nors užsiminiau aš anai, kad norėčiau iš kart stipresnių, nes nelabai galiu sau leist pirkt kelis buteliukus natūralių, o paskui vis tiek stipresnių.

Kaip ir bronchitą
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 15, 20:17)
Gydytoja.
Nors užsiminiau aš anai, kad norėčiau iš kart stipresnių, nes nelabai galiu sau leist pirkt kelis buteliukus natūralių, o paskui vis tiek stipresnių.
Kaip ir bronchitą

o kuo gydet iki to rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 15, 20:19)
o kuo gydet iki to rolleyes.gif

Žirniukais nuo kosulio, žirniukais nuo sinusito, stodal, paskui hedalix ir lašiukai į nosį, bei jūros vanduo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 15 sausio 2011 - 20:27
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 15, 20:27)
Žirniukais nuo kosulio, žirniukais nuo sinusito, stodal, paskui hedalix ir lašiukai į nosį, bei jūros vanduo.

man stodal niekad ner padejes - priesingai - kosuli siurkstu padaro ir zemyn nuvaro doh.gif , hedelix irgi, o va zirniukai (jei turi galvoje bryonia complex ir nuo slogos kali bichromicum) - visad suveikia - tik pirmas dienas duodu kas dvi val mirksiukas.gif
jokiu lasiuku, jokiu juros vandenu nebenaudojam (skaiciau kad sausina gleivine) blush2.gif

bet vienaipar kitaip - jei jau atkritot antibijotikai kogero iseitis - sveikatytes maziukui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 15, 20:43)
man stodal niekad ner padejes - priesingai - kosuli siurkstu padaro ir zemyn nuvaro doh.gif , hedelix irgi, o va zirniukai (jei turi galvoje bryonia complex ir nuo slogos kali bichromicum) - visad suveikia - tik pirmas dienas duodu kas dvi val mirksiukas.gif
jokiu lasiuku, jokiu juros vandenu nebenaudojam (skaiciau kad sausina gleivine) blush2.gif

bet vienaipar kitaip - jei jau atkritot antibijotikai kogero iseitis - sveikatytes maziukui 4u.gif

nuo kosulio šitie, o nuo slogos tai nerašo pavadinimo ant pakuotės
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 15, 20:07)

kaip tik va santar.reanimacijoj palatos kaimyne turejom su 11men vaikuciu nugydytu iki plauciu ir ausies uzdegimo + dehidracija. irgi gydesi pora savaiciu kazkoki virusiuka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kosemalose @ 2011 01 15, 21:27)
kaip tik va santar.reanimacijoj palatos kaimyne turejom su 11men vaikuciu nugydytu iki plauciu ir ausies uzdegimo + dehidracija. irgi gydesi pora savaiciu kazkoki virusiuka  doh.gif

baisu doh.gif
Atsakyti
Turim vėl kuklius 38.
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 01 15, 21:52)
Turim vėl kuklius 38.

tai nenorek greit rezultato mirksiukas.gif
o tu musi tempa kaip nors?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 01 15, 21:55)
tai nenorek greit rezultato mirksiukas.gif
o tu musi tempa kaip nors?

Ibufenu, greitukėj gavo 250 žvakutę.
Atsakyti