QUOTE(mocha @ 2010 12 29, 14:05)
Viktorija69, o ką gero pastebėjot besitepliodama su mielių kauke?
Aš dabar irgi kovoje su giluminiais spuogais. Nors pas mane yra tokių spuogų sezoniškumas netgi, nes kaip žiema , taip prasideda odos bėdos ir aš stoju į karą. Nuo vėjo ir šalčio odą alergizuoja, ji tiesiog dega, vietom išsausėja skruostai ir ten vienas po kito giluminiai spuogai. Po jų lieka baisios raudonos/violetinės dėmelės/randai. Žodžiu pasaka be galo, jau kokius 7 metus taip. Kaip žiema, taip bėda. Teplioju Rasos kremu geliu pačias "bombas", lyg ir padeda. Ir kariauju

Greičiau pavasaris.
Kaip sekasi kitoms? Beje, kokį molį naudojate, kokios kaukės veidui (valančios) labiausiai pasiteisino?

Domina ir drėkinančios, žinoma.
Pas mane giluminiu spuogu kaip ir nera (tfu tfu tfu), bet vienintele ir didziausia problema man - as pati. Visada, kai prasideda sesija, as nusidraskau pati sau veida

Nervinuosi ir vietoj to, kad eiciau geriau mokytis, nuselinu prie veidrodzio ir pradedu pati ieskoti kokiu inkstiru, kad galeciau parakinet

ir prisidirbu, taip uzkreciu veiduka ir jau tenka gydytis.. tai zodziu mieliu kauke, man daug greiciau uzgydo visus sasiukus, veidas paskaisteja, ir svelnus labai tampa... o del valanciuju kaukiu, man geriausia moliai, esu bandziusi zalia, juoda, balta, raudona, ruda.. man visi vienodai geri, sumaisau su siltu vandeniu dar kartais citrinos sulciu ispaudziu ir liuks