Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Na įstojau ir aš į Mirenos nešiotojų gretas 4u.gif Štai antras mėnuo ir aš labai patenkinta, jokių pašalinių poveikių thumbup.gif
Atsakyti
As dar tik 2 menesius nesioju, bet jau nebenoriu jos. Bijau, kad venu pokyciai gali buti nepataisomi.
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2011 08 25, 14:24)
Na įstojau ir aš į Mirenos nešiotojų gretas 4u.gif Štai antras mėnuo ir aš labai patenkinta, jokių pašalinių poveikių thumbup.gif

mamusiuka nu nein patikėt smile.gif)))) nejaugi?? smile.gif
džiaugiuosi, kad viskas liuks, tikrai labai patogu wink.gif
Atsakyti
noriu paklausti, isgirdau, kad su receptu lenkijoje mirena kainuoja apie 350 lt... ar kuri nors tuo yra pasinaudojusi?
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2011 08 25, 13:13)
As dar tik 2 menesius nesioju, bet jau nebenoriu jos. Bijau, kad venu pokyciai gali buti nepataisomi.

O kaip is pradziu organizmas prieme?
Atsakyti
Labutis 4u.gif

QUOTE(Nerutė @ 2011 08 25, 22:02)
mamusiuka nu nein patikėt smile.gif)))) nejaugi?? smile.gif
džiaugiuosi, kad viskas liuks, tikrai labai patogu  wink.gif

Aš su mirena ketvirtas mėnuo, kyla įtarimas, kad venoms kažkas darosi, tik keista vienos kojos blauzdą ir šlaunį plėšia g.gif grįš gydytoja po atostogų eisiu žiūrėt gydyt, o taip kol kas tik pliusai bigsmile.gif baigėsi skendimai ir laiko planavimas nuo mmm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2011 08 26, 15:26)
Aš su mirena ketvirtas mėnuo, kyla įtarimas, kad venoms kažkas darosi, tik keista vienos kojos blauzdą ir šlaunį plėšia  g.gif

unsure.gif manai nuo mirenos unsure.gif parašyk kai apsilankysi pas gydytoją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2011 08 26, 21:20)
unsure.gif  manai nuo mirenos  unsure.gif  parašyk kai apsilankysi pas gydytoją  4u.gif

kažkur skaičiau blush2.gif kai ką žinosiu parašysiu ax.gif
Atsakyti
Klausiau pries pora psl apie cista. O mano istorija baigesi zymiai "idomiau" doh.gif . Cista,pasirodobuvo "nestumine",ji isnyks. O visas "stebuklas" tame,kad pastojau, nors Mirena nei pasislinkus buvo,nei iskritus.... bigsmile.gif

Ka gi, po isgyvento soko,atsigavom, susitaikem ir laukiam .... Tikiuosi bent, kad Mirena nieko nepakenke vaisiui... unsure.gif

Taigi, isstoju is Mirenos nesiotoju gretu ir nuosirdziai linkiu sekmes ja nesiojancioms 4u.gif . Man tai buvo nekokia 2 m praktika- 10 pirmu men kraujavimo, du uzdegimai ir galiausiai - nestumas.
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2011 08 29, 11:50)
Man tai buvo nekokia 2 m praktika- 10 pirmu men kraujavimo, du uzdegimai ir galiausiai - nestumas.

koks siaubas verysad.gif

tikiuosi viskas bus gerai, sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2011 08 29, 12:50)
Ka gi, po isgyvento soko,atsigavom,  susitaikem ir laukiam .... Tikiuosi bent, kad Mirena nieko nepakenke vaisiui...  unsure.gif

Patrika, didžiausios sėkmės jums nešiojant mažąją gyvybę, o gimus jai- stiprios sveikatytės 4u.gif Tikėkite, kad viskas bus gerai, nes, pasirodo, tam, ką siunčia Dievas, jokios "barikados" nebaisios mirksiukas.gif

Atsikračiau ir aš Mirenos. Nežinau, kur buvo mano protas priimant sprendimą ją dėtis, o vėliau tempiant laiką su ja, kai aiškiai mačiau, jog ji man netinka doh.gif
Atsakyti
Laba, as su Mirena jau beveik 3m. Ja organizmas prieme puikiai thumbup.gif mmm tik kaip kada ateina bet teplioja, 3d ir vel ramu biggrin.gif . Pirmas menuo buvo tai pilva mausdavo, tai paskaudedavo, bet paskui atsistate
Atsakyti