Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

teisingai reikia tau butinai atosogu!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2010 12 27, 20:47)
teisingai reikia tau butinai atosogu!!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai jau tikrai savaitėlė atostogų būtų super, tik bijau per daug įsisvajot, nes kai patikėsiu kad jau galiu pailsėt kai užgrius dar didesnė darbų lavina.. doh.gif lotuliukas.gif Tfu tfu tfu, kad neprisišnekėčiau. biggrin.gif
Atsakyti
Registruojuosi naujuose namuciuose...aciukas Ernestutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Einu ir as pasicekavint i albuma.....
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 12 27, 20:54)
Tikekimes foto savo parodys  wink.gif nebus taip kaip su Domicele,evel1,Vilte kurios raktus gavo paziurejo ir tuo baigesi  cool.gif

Sveikinu visas mamytes su praejusio ir dar ateinanciom sventem.linkiu daug sveikatytes ir geru ateinanciu metu 4u.gif

na Ramunka persiprasau,bet i si forumiuka rasiau ne del to,kad gauciau raktus,dabar pasiklausius taves isena,kad taip(jei ka tai turbut raktais net nepasinaudojau biggrin.gif ).As aplamai i SM retai beparasau,tam turiu savo priezasciu.Ir jei tiek nenori,kad i albuma eitu tos kurios cia nebeateina visad galit pasikeist slaptazodi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vilte*: 27 gruodžio 2010 - 21:18
Ir aš naujoj temutėj. Net rašyt negaliu tokią dozę informacijos gavusi doh.gif. Baisu kai teisybė paaiškėja tokia kaina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 12 27, 22:36)
Ir aš naujoj temutėj. Net rašyt negaliu tokią dozę informacijos gavusi doh.gif. Baisu kai teisybė paaiškėja tokia kaina verysad.gif

Tai jau tikrai doh.gif Pati kalta del visko...man tik vaikuciu gaila.....nesuprantu tokiu mamu,kurioms diedai svarbiau uz savo vaikus....nu niekaip nesuprantu g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2010 12 27, 21:17)
na Ramunka persiprasau,bet i si forumiuka rasiau ne del to,kad gauciau raktus,dabar pasiklausius taves isena,kad taip(jei ka tai turbut raktais net nepasinaudojau biggrin.gif ).As aplamai i SM retai beparasau,tam turiu savo priezasciu.Ir jei tiek nenori,kad i albuma eitu tos kurios cia nebeateina visad galit pasikeist slaptazodi 4u.gif

Kiekvienas supranta pagal save wink.gif jei supratai butent taip tiesiog liudna cool.gif nes ne apie tai buvo kalba,matyt dar neradai savo vaiko foto pedofilu portale cool.gif todel i raktu dalinima ziuriu laaabai rimtai cool.gif ir nesiplesiu sita tema daugiau 4u.gif
Atsakyti
Ramunka kitakart kai paleisi i eteri savo zinute tai pries tai ja perskaityk,kadangi nenoriu terst jusu tikrai siltos ir jaukios temos,tai daugiau sia tema irgi nebenoriu diskutuot.
Atsakyti
Merginos, kas gi per ginčai? verysad.gif

Albumėlį esu padarius privatu, užrakintą, tai nieks be mūsų žinios į jį nelys. Ir nemanau kad kuri iš čia esančių ir turinčių prisijungimo duomenis bet kam juos dalins, ypač senbuvės. O Vilte aš senai pažystu, tai tikrai ja pasitikiu. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2010 12 27, 22:14)
Ramunka kitakart kai paleisi i eteri  savo zinute  tai pries tai ja perskaityk,kadangi nenoriu terst jusu tikrai siltos ir jaukios temos,tai daugiau sia tema irgi nebenoriu diskutuot.

Perskaitau ir ne viena karta cool.gif matyt ne nuotaikoj esi kad priimi viska asmeniskai 4u.gif ir pyktis sitoj temoj tikrai nesiruosiu 4u.gif gero bendravimo 4u.gif
Atsakyti
Laba visom po švenčių smile.gif Erestytai bučkis už naujus namus oro_buckis.gif

NikeZ, pirmiausia skubu sveikint tave - tegul auga Augustė sveika, linksma ir mylima, tegul džiaugiasi Gabytė sesute, tėveliai dukryte wub.gif Kaip smagu, kad jum viskas gerai, kad sveika mažylė thumbup.gif

Medute, o kaip pupulis auga?
Nu dėl ekspertų išvadų, tai tyliu blink.gif

Vikma, unsure.gif tave stipriai stipriai apkabinu console.gif Laikykis, mergyt, padės Deividukui vaistukai, viskas bus gerai, priprasit prie tos minties ir ligelės, ištversit, juk jūs patys geriausi tėvai savo zuikeliui. Stiprybės tau 4u.gif

Mimmi, va jau čia tai ir mano iškalbingumas baigėsi, dieve, šitaip elgtis su vaiku verysad.gif

Mano kompas buvo palinkęs, tai neįkėliau nei meduolių savo parodyt, gal vėliau kada sukrausiu albumukan.

Ramunka, lotuliukas.gif prieš porą dienų ir aš tik įdėjau nuotraukas, nerėk tik, nu neprisiruošiau niekaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 12 27, 23:00)
Ramunka,  lotuliukas.gif prieš porą dienų ir aš tik įdėjau nuotraukas, nerėk tik, nu neprisiruošiau niekaip  blush2.gif

biggrin.gif jooo vistik forumo minusai,kad negali perduot garsu doh.gif parasiau savo nuomone spakainiai be jokiu pykciu,bet kazkodel atrodo kad tai nuskambejo kaip priekaistas ar net rekimas doh.gif lotuliukas.gif reik gal eit i pencija ar ka lotuliukas.gif kad nebutu daugiau tokiu nesusipratimu lotuliukas.gif
Atsakyti