teisingai reikia tau butinai atosogu!!!!!!
QUOTE(laindrusa @ 2010 12 27, 20:47)
Tai jau tikrai savaitėlė atostogų būtų super, tik bijau per daug įsisvajot, nes kai patikėsiu kad jau galiu pailsėt kai užgrius dar didesnė darbų lavina..
Registruojuosi naujuose namuciuose...aciukas Ernestutei
Einu ir as pasicekavint i albuma.....
Einu ir as pasicekavint i albuma.....
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 12 27, 20:54)
Tikekimes foto savo parodys
nebus taip kaip su Domicele,evel1,Vilte kurios raktus gavo paziurejo ir tuo baigesi 
Sveikinu visas mamytes su praejusio ir dar ateinanciom sventem.linkiu daug sveikatytes ir geru ateinanciu metu
na Ramunka persiprasau,bet i si forumiuka rasiau ne del to,kad gauciau raktus,dabar pasiklausius taves isena,kad taip(jei ka tai turbut raktais net nepasinaudojau
QUOTE(Mimmi @ 2010 12 27, 22:36)
Ir aš naujoj temutėj. Net rašyt negaliu tokią dozę informacijos gavusi
. Baisu kai teisybė paaiškėja tokia kaina 
Tai jau tikrai
QUOTE(*Vilte* @ 2010 12 27, 21:17)
na Ramunka persiprasau,bet i si forumiuka rasiau ne del to,kad gauciau raktus,dabar pasiklausius taves isena,kad taip(jei ka tai turbut raktais net nepasinaudojau
).As aplamai i SM retai beparasau,tam turiu savo priezasciu.Ir jei tiek nenori,kad i albuma eitu tos kurios cia nebeateina visad galit pasikeist slaptazodi 
Kiekvienas supranta pagal save
Ramunka kitakart kai paleisi i eteri savo zinute tai pries tai ja perskaityk,kadangi nenoriu terst jusu tikrai siltos ir jaukios temos,tai daugiau sia tema irgi nebenoriu diskutuot.
Merginos, kas gi per ginčai?
Albumėlį esu padarius privatu, užrakintą, tai nieks be mūsų žinios į jį nelys. Ir nemanau kad kuri iš čia esančių ir turinčių prisijungimo duomenis bet kam juos dalins, ypač senbuvės. O Vilte aš senai pažystu, tai tikrai ja pasitikiu.
Albumėlį esu padarius privatu, užrakintą, tai nieks be mūsų žinios į jį nelys. Ir nemanau kad kuri iš čia esančių ir turinčių prisijungimo duomenis bet kam juos dalins, ypač senbuvės. O Vilte aš senai pažystu, tai tikrai ja pasitikiu.
QUOTE(*Vilte* @ 2010 12 27, 22:14)
Ramunka kitakart kai paleisi i eteri savo zinute tai pries tai ja perskaityk,kadangi nenoriu terst jusu tikrai siltos ir jaukios temos,tai daugiau sia tema irgi nebenoriu diskutuot.
Perskaitau ir ne viena karta
Laba visom po švenčių
Erestytai bučkis už naujus namus
NikeZ, pirmiausia skubu sveikint tave - tegul auga Augustė sveika, linksma ir mylima, tegul džiaugiasi Gabytė sesute, tėveliai dukryte
Kaip smagu, kad jum viskas gerai, kad sveika mažylė
Medute, o kaip pupulis auga?
Nu dėl ekspertų išvadų, tai tyliu
Vikma,
tave stipriai stipriai apkabinu
Laikykis, mergyt, padės Deividukui vaistukai, viskas bus gerai, priprasit prie tos minties ir ligelės, ištversit, juk jūs patys geriausi tėvai savo zuikeliui. Stiprybės tau
Mimmi, va jau čia tai ir mano iškalbingumas baigėsi, dieve, šitaip elgtis su vaiku
Mano kompas buvo palinkęs, tai neįkėliau nei meduolių savo parodyt, gal vėliau kada sukrausiu albumukan.
Ramunka,
prieš porą dienų ir aš tik įdėjau nuotraukas, nerėk tik, nu neprisiruošiau niekaip
NikeZ, pirmiausia skubu sveikint tave - tegul auga Augustė sveika, linksma ir mylima, tegul džiaugiasi Gabytė sesute, tėveliai dukryte
Medute, o kaip pupulis auga?
Nu dėl ekspertų išvadų, tai tyliu
Vikma,
Mimmi, va jau čia tai ir mano iškalbingumas baigėsi, dieve, šitaip elgtis su vaiku
Mano kompas buvo palinkęs, tai neįkėliau nei meduolių savo parodyt, gal vėliau kada sukrausiu albumukan.
Ramunka,
QUOTE(GREK @ 2010 12 27, 23:00)
Ramunka,
prieš porą dienų ir aš tik įdėjau nuotraukas, nerėk tik, nu neprisiruošiau niekaip