QUOTE(cezi @ 2010 12 28, 19:03)
Nu bet tu ir greituolė

aš taip greit nesuvirškinu

teisybę sako, kas nepalaužia tas sustiprina. O su tom dietom jūsų kaip? Nuo vienos vieno nevalgyk, nuo kitos kito, trečios -trečio.
(Keista, kad jum aplamai leidžia valgyt, sorryy juodas jumoras
) gi ir dėl dolichosigmos kažkokia dieta matyt yra?
aiskus yra kaip sakant abidna,ir eilini karta tas banalus klausimas kodel.....bet ka padarysi yra kaip yra,gyvent reikia,vaikas mamos nori,ir jis nori manes tokios kai as sypsaus,nes ir jis tada laimingas,o snd tai mes ir prisijuokem

bet koks yra nerealus vaiko juokas,na jus ir pacios tai zinot

as judindama jo smakra bandziau isgaudineti visokius garsus,isgirdau ir MAMA :rolleyes:ir daug visokiu garsu,nerealu... bet netik man tai dziaugsmo buvo bet ir deividui juokas eme,tai abu susiriete juokemes

taiva tai kur begali liudeti
o del dietu taip ir sakiau gydytojam kad ka jis begali valgyt,negi gyvas ant vandens

bet va yra blogai mum su tevu,nes jis neturi kantrybes,kaip jis grysta is darbo taip deivids prie jo,ir tipo duok man kazko valgyt,o tipo as bloga motina amzinai vaikui neduodu valgyt,o jis jo reketuoja,tai ka jis tada ikisa kokia duona,jei parsinesa pareidams koki sausaini ikisa,o tai kas deividui visiskai negalima,o jis to nesupranta,jis iduoda vaikui valgyt ir jam ramybe,o as sakau poto turiu krapstyt kol iskakinu,bet va kai vyras nebuna namie viskas yra gerai,nei jis braunas ivirtuve nei jis mane labai reketuoja,zino pakniaus bet nieko negaus,tol kol neateis laikas,as jau nebegirdziu ir nebekreipiu demesio ijo klykima del maisto.bet va darzeli irgi beda,jis reketuoja auklytes del maisto,jam vienos porcijos mazai,klykia kol kita ides,dabar nebezinau ar beideda,gal paslapcia,nes kitaip deivids klykia,vistiek juk yra ir dar kitu vaiku,kurie kaip pastebejau labai issigasta,net ausis uzsikemsa,kiti ispaskos verkti....
O kaip jum
cezi su priepoliais ir tustinimusi reikaliukai,ar kazkas eina igeraja puse?
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2010 12 28, 18:29)
mes jau po proceduru, migle dar isbere

tai dave tavegilio isgere.
o tai kas cia dabar,nuo ko isbere Miglute,ar stipriai?