Įkraunama...
Įkraunama...

Ar apsipirkinėjate turguje?

Pirkite tiesiai is ukininku tikrai produkcija bus geresne negu turguja
Atsakyti
Pritariu del Klaipedos turgaus. Ukininku tikrai ten beveik nerasta. Nei darzovese nei mesos nei zuvies skyriose. O dar kaip apgaudineja, tik spek ziureti kad apgaus ant 2 , 3Lt o kartais net ir 10Lt. Jau man ne kart taip yra buve. Tiesiog stengios tokiu vietu. Babulkos kur priekiauja atseit savo morkomis ir zaluminais - apgaudineja, grinas perpardavinejimas atveztiniu. O dar ir NITRATU ten PILNA! As pirkau cukinija pas tokia pone kur visada zaluminais prekiauja, krastinis prekistalis. Dar paklausiau ar su nitratais, nes perku kudikiui. Oi sako tikrai jokiu nitratu nera. Bet as parejus namo patikrinau (esu nusipirkus vienkartinius testus darzovems tikrinti) ir ka jus manot? O juk ten virsija visas normas. Daugiau pas ja neko neperku. schmoll.gif Tik sezono metu pasitaiko saziningu muciuciu laukia prekiaujanciu. Esu pirkus daug geru darzoviu, pas viena net supirkau visas morkas kiek ta diena turejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hloja @ 2009 04 11, 22:45)
Pritariu del Klaipedos turgaus. Ukininku tikrai ten beveik nerasta. Nei darzovese nei mesos nei zuvies skyriose. O dar kaip apgaudineja, tik spek ziureti kad apgaus ant 2 , 3Lt o kartais net ir 10Lt. Jau man ne kart taip yra buve. Tiesiog stengios tokiu vietu. Babulkos kur priekiauja atseit savo morkomis ir zaluminais - apgaudineja, grinas perpardavinejimas atveztiniu. O dar ir NITRATU ten PILNA! As pirkau cukinija pas tokia pone kur visada zaluminais prekiauja, krastinis prekistalis. Dar paklausiau ar su nitratais, nes perku kudikiui. Oi sako tikrai jokiu nitratu nera. Bet as parejus namo patikrinau (esu nusipirkus vienkartinius testus darzovems tikrinti) ir ka jus manot? O juk ten virsija visas normas. Daugiau pas ja neko neperku. schmoll.gif Tik sezono metu pasitaiko saziningu muciuciu laukia prekiaujanciu. Esu pirkus daug geru darzoviu, pas viena net supirkau visas morkas kiek ta diena turejo lotuliukas.gif

Gal gali parašyti, kokie tai testukai, kur juos perki? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 15, 11:26)
As turguje perku riesutus, darzoves, vaisius, mesa. Tik pieno produktu nedrystu pirkti pas bobutes. Manau tiek turguj, tiek parduotuvej, ta mesa apdorojama taip pat kaip parduotuvej, tik man atrodo, kad turguje ji sviezesne buna nei parduotuvej, ir aisku pigesne. O kad nenusiplove ranku ja pjausto, tai manau parduotuvej dar baisiau buna  biggrin.gif

Mes taip pat drinks_cheers.gif Vat pieno produktų, tai niekaip negaliu, patologiškai nešvarūs jie man atrodo ten doh.gif Bet mėsytės ir daržovių, tai kas savaitgalį nulekiam.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2009 04 13, 22:25)
Mes taip pat  drinks_cheers.gif Vat pieno produktų, tai niekaip negaliu, patologiškai nešvarūs jie man atrodo ten  doh.gif Bet mėsytės ir daržovių, tai kas savaitgalį nulekiam....  bigsmile.gif

Ir aš taip maniau biggrin.gif , kol draugė parekomendavo ūkininkę iš kurios pati perka pienelį, pabandžiau ir patiko thumbup.gif per 2 metus nė karto nenuvylė, thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai apsipirkinėjam Girstučio turgelyje, Kaune. Perkam paukštieną, varškės kremą, jogurtą, bei lb skanius vafliukus su gyvūnėlių paveiksliukais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vika007 @ 2009 04 27, 13:30)
Mes tai apsipirkinėjam Girstučio turgelyje, Kaune. Perkam paukštieną, varškės kremą, jogurtą, bei lb skanius vafliukus su gyvūnėlių paveiksliukais. smile.gif

Niekada Girstucio turguje nesilankem g.gif Gal ten katrais lietuviska paukstiena prekiauja? Nes Zaliakalnio turguje tik lenkiska doh.gif
Atsakyti
Pasiilgau turgaus šurmulio, reikės apsilankyti biggrin.gif
Atsakyti
del kainu Hales turguj Vilniuje,tai doh.gif .pirkom versiena,tai kainossonkauliuku skrajoja nuo15-20lt uz kg.tai ir visa kita miesa kur 30-25lt.koks kumpiukas.reikia apsiziuret o paskuj pirkt 4u.gif
Atsakyti
perku. nors ir vaizdu visokiu buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2009 04 27, 22:30)
Niekada Girstucio turguje nesilankem g.gif  Gal ten katrais lietuviska paukstiena prekiauja? Nes Zaliakalnio turguje tik lenkiska doh.gif

Su lietuviška produkcija Girstučio turguje yra prasčiau, nei Žaliakalnio.

Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 05 14, 10:32)
del kainu Hales turguj Vilniuje,tai doh.gif .pirkom versiena,tai kainossonkauliuku skrajoja nuo15-20lt uz kg.tai ir visa kita miesa kur 30-25lt.koks kumpiukas.reikia apsiziuret o paskuj pirkt 4u.gif

drinks_cheers.gif apsižvalgyti reikia ir pasiderėti galima smile.gif
Atsakyti