Pritariu del Klaipedos turgaus. Ukininku tikrai ten beveik nerasta. Nei darzovese nei mesos nei zuvies skyriose. O dar kaip apgaudineja, tik spek ziureti kad apgaus ant 2 , 3Lt o kartais net ir 10Lt. Jau man ne kart taip yra buve. Tiesiog stengios tokiu vietu. Babulkos kur priekiauja atseit savo morkomis ir zaluminais - apgaudineja, grinas perpardavinejimas atveztiniu. O dar ir NITRATU ten PILNA! As pirkau cukinija pas tokia pone kur visada zaluminais prekiauja, krastinis prekistalis. Dar paklausiau ar su nitratais, nes perku kudikiui. Oi sako tikrai jokiu nitratu nera. Bet as parejus namo patikrinau (esu nusipirkus vienkartinius testus darzovems tikrinti) ir ka jus manot? O juk ten virsija visas normas. Daugiau pas ja neko neperku.
Tik sezono metu pasitaiko saziningu muciuciu laukia prekiaujanciu. Esu pirkus daug geru darzoviu, pas viena net supirkau visas morkas kiek ta diena turejo

QUOTE(Hloja @ 2009 04 11, 22:45)
Pritariu del Klaipedos turgaus. Ukininku tikrai ten beveik nerasta. Nei darzovese nei mesos nei zuvies skyriose. O dar kaip apgaudineja, tik spek ziureti kad apgaus ant 2 , 3Lt o kartais net ir 10Lt. Jau man ne kart taip yra buve. Tiesiog stengios tokiu vietu. Babulkos kur priekiauja atseit savo morkomis ir zaluminais - apgaudineja, grinas perpardavinejimas atveztiniu. O dar ir NITRATU ten PILNA! As pirkau cukinija pas tokia pone kur visada zaluminais prekiauja, krastinis prekistalis. Dar paklausiau ar su nitratais, nes perku kudikiui. Oi sako tikrai jokiu nitratu nera. Bet as parejus namo patikrinau (esu nusipirkus vienkartinius testus darzovems tikrinti) ir ka jus manot? O juk ten virsija visas normas. Daugiau pas ja neko neperku.
Tik sezono metu pasitaiko saziningu muciuciu laukia prekiaujanciu. Esu pirkus daug geru darzoviu, pas viena net supirkau visas morkas kiek ta diena turejo 

Gal gali parašyti, kokie tai testukai, kur juos perki? Ačiū

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 15, 11:26)
As turguje perku riesutus, darzoves, vaisius, mesa. Tik pieno produktu nedrystu pirkti pas bobutes. Manau tiek turguj, tiek parduotuvej, ta mesa apdorojama taip pat kaip parduotuvej, tik man atrodo, kad turguje ji sviezesne buna nei parduotuvej, ir aisku pigesne. O kad nenusiplove ranku ja pjausto, tai manau parduotuvej dar baisiau buna 

Mes taip pat

QUOTE(ruda lape @ 2009 04 13, 22:25)
Mes taip pat
Vat pieno produktų, tai niekaip negaliu, patologiškai nešvarūs jie man atrodo ten
Bet mėsytės ir daržovių, tai kas savaitgalį nulekiam.... 

Ir aš taip maniau

Mes tai apsipirkinėjam Girstučio turgelyje, Kaune. Perkam paukštieną, varškės kremą, jogurtą, bei lb skanius vafliukus su gyvūnėlių paveiksliukais.

QUOTE(vika007 @ 2009 04 27, 13:30)
Mes tai apsipirkinėjam Girstučio turgelyje, Kaune. Perkam paukštieną, varškės kremą, jogurtą, bei lb skanius vafliukus su gyvūnėlių paveiksliukais. 

Niekada Girstucio turguje nesilankem

Pasiilgau turgaus šurmulio, reikės apsilankyti

perku. nors ir vaizdu visokiu buna

QUOTE(Raile @ 2009 04 27, 22:30)
Niekada Girstucio turguje nesilankem
Gal ten katrais lietuviska paukstiena prekiauja? Nes Zaliakalnio turguje tik lenkiska 

Su lietuviška produkcija Girstučio turguje yra prasčiau, nei Žaliakalnio.
QUOTE(natalikas @ 2009 05 14, 10:32)
del kainu Hales turguj Vilniuje,tai
.pirkom versiena,tai kainossonkauliuku skrajoja nuo15-20lt uz kg.tai ir visa kita miesa kur 30-25lt.koks kumpiukas.reikia apsiziuret o paskuj pirkt