Maniau,kad cia apie lenku turgu
,turbut ne cia pataikiau.

turguje maisto produktu neperkame, nors dabar vis planuoju nueiti i eko turgeli...
Perkame tik vaisius

Perku Halės turguje daržovės, medų, kiaulieną, jautieną, anksčiau ir vištieną. Dabar paukštieną - "Cestoje", ten dar pigiau nei turguje, o ir bent jau reklamuojasi, kad lietuviška mėsytė. Pieno produktų niekada gyvenime nepirkau turguje ir manau tikrai nepirksiu, na nežinau, bet man fui

Išgirdau tokį gandą, kad Halės turguje visa mėsa lenkiška
Ar esate ką nors girdėjusios apie tai?

QUOTE(pupune @ 2009 08 01, 22:19)
Išgirdau tokį gandą, kad Halės turguje visa mėsa lenkiška
Ar esate ką nors girdėjusios apie tai?

tai kad dabar labai sunku rasti lietuviskos mesytes

Apsiperkam turguje ir mes, kai darze pas tevus dar tik auga darzoves, tai einu i ukininku turgeli, kuris Ukmerges gatveje
mesa perkam Cestoje arba Kalvariju turguje, bet visada perkam is tu paciu zmoniu

mesa perkam Cestoje arba Kalvariju turguje, bet visada perkam is tu paciu zmoniu

Perkame vasara tik vaisius, o rudenį, žiemą mėsą

QUOTE(aguga @ 2009 08 03, 15:17)
tai kad dabar labai sunku rasti lietuviskos mesytes
atrodo kad lietuvoje pilna ivairiausios mesos, tik ne lietuviskos

Bet skelbiasi, kad "lietuviška"

Perku turguje ir mėsą, ir daržoves su vaisiais. Žalią mėsą perku Justiniškių turgaus mėsos parduotuvėje. Galiu pasakyti, kad dažnas atvejis, kad Maximoj nusipirkdavau mėsą, ypatingai faršą "su kvapu", turguje dar to nebuvo, o ir pigiau tai tikrai.
Turguje kaip ir visur, visokių pasitaiko
Man turgus patinka, nes ten pasišneket gali ir pasirinkimas neblogas, net gal kiek per didelis
Plius palaikau vietinius gamintojus 
Žalios mėsos kilmės nelabai ir pardavėja gali pasakyti
Lietuvoje užauginama tik pusė suvartojamos kiaulienos, kita dalis importuojama. Dažniausiai paskersta kiaulė perkama mėsos perdirbimo įmonėje ir turguje tik sukapojama į gabalus
Ir tik labai nedaug kas veža savo kiaulytę skersti į mėsos kombinata, o po to pardavinėja turguje

Man turgus patinka, nes ten pasišneket gali ir pasirinkimas neblogas, net gal kiek per didelis

Žalios mėsos kilmės nelabai ir pardavėja gali pasakyti