Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia ta, ideali žmona?

QUOTE(Robinzonas @ 2007 04 03, 10:34)
Ideali žmona yra ta, kuri įsitikinusi, kad gyvena su idealiu vyru.

100%pritariu thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
o emocijas būtina išliet abiem,kad ir kokios jos būtų-TE DŪŽTA INDAI, ANGAI, TE SKAMBA NUO RIKSMO NAMAI(aišku kai vaikai negirdi,ir nekeliant viens prieš kitą rankų).Po to toks saldus susitaikymas, ir taip viskas gražu ir įdealu atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiorlov @ 2007 05 13, 13:06)
Po to toks saldus susitaikymas, ir taip viskas gražu ir įdealu atrodo wub.gif

Negaliu nepritart
user posted image
Atsakyti
cirkas... nebenoriu zenitis
Atsakyti
QUOTE(tomas~ @ 2007 05 18, 06:18)
cirkas... nebenoriu zenitis

ar vaikystej nemegai cirko? mirksiukas.gif vat apsizenysi ir jausies kaip vaikystej istisas dienas bus nemokamas cirkas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
..linksma... bet kiek girdejau trys metai cirko buna per-akis..

Atsakyti
QUOTE(tomas~ @ 2007 05 19, 04:39)
..linksma... bet kiek girdejau trys metai cirko buna per-akis..

man ir pusmečio cirkų pakako 4u.gif
Atsakyti
As esu laimingas jau daud metu tik del vieno kad metams begant vis maziau knisa prota.
Atsakyti
wow!!! laimingas jau daug metu tik del vieno!!!!!!!!!! wow as shoke!!!!
.. tai tu paduhintas nerealiai.. turbut is luzeris dar afigenas..
Atsakyti
Kam taip žiauriai... blink.gif
Atsakyti
Taip ir nesupratau kaip atrodo ta idiali zmona g.gif Bet man atrodo, kad bendravimas yra svarbiausia! Kai kiekviena diena turi ka pasakyti ar papasakoti ka nors naujo sunglasses2.gif
Atsakyti
Jo man patiko, kaip vyrai masto apie įdealią žmoną...
tiek daug visko sužinojau apie vyrus, ka dnet pačiai yra apie ką pagalvoti...
viena galiu pasakyti, jai pirmas kartas nepasisekė jokiu būdu negalima tempti laiko ir sakyti gal... taip nebūna... ir sau kenki ir kitiems...
ideli žmona kiek suprantu priėjote išvados visi, kad tiek kiek abu kartu sukūrę šeima yra idealūs. ir nereikia čia idealu, juk mes patys kuriame savo gyvenima. patys mylime, patys geidžiame, patys tvarkomės. tik tereikia noro.
net iš baisaus košmaro galima išsikapstyti ir susikurti puikų gyvenimą su nepaprasta moterimi ar nepaprastu vyru, tik tereikia atsimerkti ir apsižvalgyti aplinkui. nors kiek pastangų turi dėti abu kartu, jai daro tai kartu, jai dirba tai, kartu. tik vieno dalyko nereikia pamiršti, ka dir abu kartu turi vienas nuo kito pailsėti, turi ištrūkti vienas pas draugus, kita pas drauges. viskas savaime dėstosi gyvenime....
Atsakyti
4u.gif puslapis skirtas vyrams,bet tinka ir moterimsar ne taip?
IDEALI ŽMONA TA KURIOS NERA-JI SVAJONĖ JUMS VYRAI OT IR GAUDYKIT VĖJĄ LAUKUOSE..
VIENĄ DIENĄ AŠ VYRUI ANGELAS GALIU BŪTI,O KITĄ-RAGANA NA IR KAS AŠ ESU TOKIA-UŽ TAI VYRAS MANE IR MYLI IR AŠ JĮ-
ATSILIEPKIT VISI TIE IDEALAI VYRAI-PAŽIŪRĖIT Į SAVE TADA KRITIKUOKIT SAVO ŽMONAS bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti