QUOTE(tusiukas8 @ 2006 07 21, 11:24)
Na man tai praeitas etapas, bet labai malonu paskaityt ir prisimint tokį gyvenimą. Būtent tokiu būdu ir išlepinau saviškį. Dabar taisau savo klaidas. Nors viskas atrodė taip nekalta ir iš meilės

.
NELEPINK
Patikėk viskas pasikeis gimus mažyliui, kai liksi sėdėt namie, kai padaugės darbų ir kai visą dėmesį skirsi savo naujam turteliui. O sau jo vis mažės ir mažės. Ir dar tuo tarpu to dėmesio reikalaus ir vyras. Nesuprasdamas kodėl neturi laiko, esi pavargus ir pati dar nori dėmesio.
Va tada ir baigiasi idiali pora, prasideda barniai.
Papildyta:
kodel nelepinti?lepinau ir lepinu,yra toks posakis:elkis taip,kaip noretum,kad su tavimi elgtusi.....ar kazkas panasaus

jis mane irgi lepina,aisku viskas proto ribose,pvz.as niekada indu neplaunu,nes nekenciu to daryti,jis plauna,o tai jau yra lepinimas,nes paprasciausiai zino,ko as nemegstu ir padaro tai uz mane,bet tai nereiskia,kad visa diena kol jis darbe pas mus indu pilna kriaukle

as jam stengiuosi,kuo skanesni ir ivairesni maista gaminti,nes tai man patinka,vat cia jau as lepinu ji

viskas yra tarpusavio supratime,o lepinti galima visaip,bet tik su protu,neperlenkus lazdos.
vaikas atsirado,bet irgi niekas nepasikeite,taip demesio skiriu jam daug,bet ir vyro nepamirstu,o darbu nepadaugejo,paprasciausiai mes dalinames jais.nepamirstu ir saves,nesu pilka pelyte,kuri tik sedi prie puodu,bliudu,neina niekur ir nieko nemato,viskam savas laikas ir kazkaip sugebu as ji padalinti,kad viskam uztektu.ar mes esam ideali pora?

NE!kad ir kaip mes sutartume ir kaip dalintumemes vargais,dziaugsmais ir nelaimem,bet IDEALU NERA!viskas yra tarpusavio supratime,pagarboje ir kt.geriausiuose dalykuose,tai va
vakar vaikui sakau:myliu tave,mazuti,labai labai,o vyras paklause:o mane?taip myliu ir tave tik kitaip,kitokia meile vaikui ir tau,toks buvo mano atsakymas

ka norejau pasakyti,kad ir kaip bebutu sunku ar laiko nera,mylimiems zmonems turi visada uztekti tavo meiles.as tikrai nesiverciu per galva,jei kazko nespeju padaryti,o kam?tam,kad vyrui itiktum?ne

jis myli mane ne uz tai
[quote=tomas~,2007 05 26, 03:27]
o kam isviso zenitis? todel kad musu seneliai ir tevai taip dare? vedybos tai privatyzavimas vienas kito... pagarba dingsta..
[/quote
nu nemanau,kad vedybos yra privatizavimas vienas kito

jei nenoresi buti privatizuotas,tai ir nebusi.Pirmiausia tu esi tu ir tik pats sau seimininkas ir niekas taves pasisavinti negali,bet seimoje yra tas,kad tu turi rasti kompromisus,karts nuo karto nusileisti savam AS,tai ir yra tarpusavio supratimas,vienu keliu kartu ejimas BENDRAS GYVENIMAS ir nesvarbu ar tu vedes ar ne,gali ir nesizenyti jei taip jau nenori,bet koks skirtumas,samprata juk islieka ta pati,ar popierius yra ar jo nera